Asta e diferenta. Din punctul meu de vedere sunt luati fara discriminare politica. Si vor fi luati in continuare fara discriminare politica. Nu-i nicio surpriza ca PSD a avut si are mai multi infractori. Asta banuiam foarte sigur toti. Oricum, au fost luati si oameni mari si importanti care nu sunt din sfera politica. Au fost luate la puricat si domenii care nu au legatura directa cu politica. Oameni din fotbal, sanatate, industrie, educatie care nu au o legatura directa cu partide politice.Mie mi se pare ca sfera de curatenie depaseste in mod evident o justitie anti-psd, cum o vezi tu, in mod obturat. Si suparat. Si basicat ca Basescu.Doc wrote:Pai nu-mi place. Nu-mi placea nici cand ii proteja numai pe PSDisti, nu-mi place nici acum, cand ii haituieste numai pe PSDisti. Eu vreau o justitie care sa-i JUDECE pe toti. Asta e problema voastra, ca va complaceti cu o justitie care-i haituieste numai pe unii. Accidental, acum ii haituieste pe aia care nu va plac voua si ranjiti satisfacuti. Daca peste 10-15 ani se intoarce roata n-o sa mai fiti atat de veseli. Da, unora dintre aia inca majoritari carora nu le place Justitia asta, nu le place din motivele astea, ale mele.
V-ati uitat in istorie sa vedeti cand au ramas unii la putere la nesfarsit? cum? niciodata? bine atunci, sa asteptam schimbul de garda.
A, si plangerile lui McWilliams de pe pagina precedenta la adresa DNA, la adresa justitiei mi se par puerile, fara fond, sunt mai neimportante si decat a cauta nod in papura. "De ce trebuie sa-i plimbe cu catuse" "Ce o sa zica strainii ca noi votam hoti?" "Spectacolul DNA - de ce?" ma fac sa rad astfel de plangeri penibile.
McWilliams wrote:
Adica nu doar ca dam de stire lumii intregi "noi suntem fraierii care l-am ales pe X sa ne conduca", ci si "noi suntem fraierii care ne surescitam cand X apare in lanturi". Ne comportam departe de un model dorit de civilizatie. Ne comportam precum "norodul" din nuvela Alexandru Lapusneanu. Si mai avem pretentia de a fi "superiori" jihadistilor care le taie capetele la dusmani, cand noi suntem la doar o actiune distanta de acelasi lucru pentru politicieni corupti.
the fuck?!

Mai mai ca McWilliams i-ar fi preferat pe toti infractorii astia, mari oameni de stat, liberi si neanchetati decat asa, sa rada strainii de noi, si noi sa ne bucuram ca niste jihadisti. pai e frumos?