'Beautiful (virtual) Places' Draft - inscrieri si discutii

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

ola small dickie
Big Daddy

Re: 'Beautiful (virtual) Places' Draft - inscrieri si discut

Post by ola small dickie »

schimb-o. de ce postez la topicu unde a comentat mafio si imi apare aici? :lol:

a, apare bine, doar ca e pagina urmatoare, si apare postarea aia prima. credeam ca apar pe alt topic hahahha ce lache sunt
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Glumeam, Jesus. :roll:
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

cu glume din astea sa ne mai lasi
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ar fi bine sa trimitem PM-uri dupa ce postam ca sa stie urmatorul jucator ca i-a venit randul. I-am trimis deja lui Mahdi.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Ah, acum am vazut, 48 de ore. Prevad o impotmolire rapida. :(
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Remember to add screens/videos (youtube playthroughs?)/stuff. Nu toata lumea a jucat alegerile fiecaruia, in schimb toata lumea voteaza. Nu e ceva gen best/favorite game draft, e destul sa vezi screens si videos ca sa evaluezi cat de bine arata o zona.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Descrierea poate sa fie suficienta. Personal, am sa o adaug la final - nu strica sa fie la fiecare postare, dar nici nu foloseste la nimic pana in momentul votului.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

vezi ca e randul tau, McWill.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Voiam sa fac un screenshot propriu la Metro Last Light, dar o sa intarzii jocul nostru pana ajung acolo. Presupun ca nu este vreo problema daca schimbam pozele pana la momentul votului - pana la urma, votam alegerea si motivul pentru care intra in lista noastra, nu poza sau videoul.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Da, și eu voi mai adăuga poze and stuff până la votare. Nu sunt de acord cu e zice Pătrunjelu', din poze și filmulețe poți în cel mai bun caz să apreciezi design-ul, dar fără descrieri alegerile nu vor înseamna mare lucru pentru cine n-a trecut pe-acolo.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Mafio » 17 Aug 2015, 12:49 wrote:2. Taris - Knights of The Old Republic
Felicitari. O sa umaresc cu interes draftul in continuare pentru a vedea cine iasa pe locul doi.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

TG » Mon Aug 17, 2015 6:07 pm wrote:3. Rapture - Bioshock
Esti sigur ca nu te-ai limitat prea mult? Doar intreg orasul? Farul de la inceputul jocului e inclus? :)
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Din partea mea, eu aș fi complet de acord ca alegerile să nu fie all inclusive și să poate fi luate diferite zone mai mici și de alte persoane. Până la urmă, când cineva alege un oraș, nu o face pentru a însuma toate locurile memorabile din jocul respectiv. Sau cel puțin, eu nu voi vota pe principiul ăsta.

Image
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Adica ar fi ok ca altcineva sa poata alege doar o bucatica din Rapture, sa zicem Fort Frolic?
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Din punctul meu de vedere, da, nu mi s-ar părea deloc corect altfel. Dar na, dacă e problemă schimb, însă nu cred că are rost să ne limităm. Un oraș e o alegere de sine stătătoare, ca idee, concept și realizare. Atât timp cât există zone mai mici care au însă destule elemente unice care le caracterizează încât să poate fi alese (adică nu ”de la prima ușă la coridorul de la etajul 3”), I say all is good.

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

I second that opinion. Insa nu cred ca la fel vor judeca si ceilalti, iar aici ma refer la cei care voteaza. S-ar putea ca, intr-o confruntare directa, optiunea A (a ta) care o include, fara sa o numeasca direct, si pe optiunea B (a altuia), sa atraga voturile pentru tine.

De exemplu: Gothic este un joc misto. Tu ai zis Old Mine (hai sa zicem ca este G2, nu G1, cum ai ales tu), eu am zis Castle. Cineva poate sa zica "Old World". Care include si optiunea ta, si pe a mea, si gardul cu orcii si cu mesajul ala amuzant, si barlogurile dragonilor, si mai multe. cand votezi pentru "Old World", nu prea poti sa spui ca votezi pentru conceptul general, dar nu si pentru particularitatile din acel concept.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nu particip la joc, dar si mie mi se pare ciudat sa alegi toata zona jucabila dintr-un joc, cu lopata. Tematica jocului se rezuma la locuri, nu la universuri intregi. Parca implica mai multa creativitate sa alegi o zona anume dintr-un joc care te-a impresionat cumva, decat sa alegi toata lumea unui joc. Nu m-am bagat ca mi s-a parut dificil sa faci 10 alegeri pertinente de locuri interesante din jocuri. Daca e sa alegi Vice City, Rapture, Azeroth, Erathia, San Andreas, Pamantul de Mijloc din nush ce joc LOTR a mai aparut recent, cartierul din Sims, lumea lui Mario, Arkham City, conacul din Amnesia si wasteland-ul din Fallout, parca nu mai e greu si nici asa fun.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Mi se pare mai ușor să faci alegeri pertinente dacă alegi locuri mai mici, cantitativ vorbind cel puțin, poți umple 2 liste doar cu seria Bioshock. Exemplele tale sunt puțin aiurea, setting-uri ca Azeroth sau Erathia nu sunt locuri și nici locații de ales în acest draft, sunt, așa cum ai zis, universuri (ce se extind mult dincolo de un joc anume). Ce treabă au într-o comparație cu Vice City sau Rapture? Adică, înțeleg că e o problemă cu aceste alegeri, dar nu cred că exemplele super umflate are the way to go to prove it.

Personal mi-e foarte ușor să fac distincția, dacă cineva alege colonia din Gothic e perfect ok, între colonie și Old Mine sau Khorinis, voi vota cu cele din urmă, nu mi se pare așa de greu de înțeles ce încerc să zic, dar nici nu țin neapărat la asta. Doar să-și zică toată lumea părerea ca să știm ce facem.

Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Pai da, Azeroth-ul in care joci in World of Warcraft sau Erathia pe care o explorezi in HOMM III, la asta ma refeream. Mi se pare ca sunt la fel cu a alege Vice City sau Rapture.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Mie nu, dar înțeleg unde bați. Am putea folosi asta ca limită, să nu alegem locuri care includ mare parte din jocul în cauză. Dar cum ziceam, ne vom limita. Pentru că atunci Azeroth e același lucru cu insula din Dear Esther. E însă o soluție cu care aș fi de acord.

Image
Post Reply

Return to “Forum Drafts”