Da. Și mai e un comment cu alt citat: "A te judeca pe tine însuţi este mult mai greu decât a-i judeca pe alţii. Dacă ajungi să te judeci cum trebuie, înseamnă că eşti într-adevăr un om înţelept."
Păi nu e foarte corect. Pe Radu Gratis nu-l suporți de mai mult timp. Pleci cu preconcepții din start. Pe doamna Pellea o vezi, mă gândesc, pentru prima dată cu un asemenea derapaj.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
imi pare inca o mosneaga, ca multi alti mosnegi, neconectati la anumite chestiuni, din afara unor fenomene, dand cu parerea fara sa fie informati. si rezulta o tampenie. se intampla des. i-as explica eu la o bere
Ironia in toata expunerea Oanei Pellea e ca acelasi lucru s-ar putea spune si despre domeniul de activitate al dansei. Nu mori de foame fara teatru, o piesa buna nu va aduce pace in lume, teatrul este in fond si la urma urmei o activitate de divertisment, oamenii se duc la spectacole pentru a se relaxa. Faptul ca ea are impresia ca activitatea sa de divertisment este superioara in comparatie cu altele spune mai mult despre cum vad actorii lumea inconjuratoare decat altceva. Asta ca sa nu spun ca ea posteaza acest lucru pe Facebook dintre toate locurile, in loc sa faca ceva pentru umanitate.
Ei bine, nimeni nu si-a pierdut viata uitandu-se la teatru, ceea ce nu se poate spune de cei care butonau Pokemon GO si n-au fost atenti la mediul inconjurator. Se poate face un caz ca ti s-a derulat viata prin fata ochilor daca ai fost la o piesa de teatru proasta/generica, insa un astfel de eveniment ar avea nebanuitul efect secundar de a-ti fi prelungit viata.