Hate Draft: Runda I - juve3332 vs. chestrony
Moderator: Michilangelo
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Hate Draft: Runda I - juve3332 vs. chestrony
Exact ca in cazul Becali vs CSA, unde se solicita descalificarea din cauza numelui "Steaua", si eu solicit descalificarea lui .chester pentru schimbarea username-ului pe perioada desfasurarii competitiei, si nu in pauzele prevazute si reglementate in regulamentul de resort.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Repostez după ajustarea adusă de descrierile lui Radu, mai precis reușește să convingă cu rant-ul despre Runaway și ia jumătate de punct în plus, ceea ce îi aduce și votul meu per total. După update deci, juve!
[/quote]
Spoiler for juve3332:
juve3332
1. Unreal 2: The Awakening
+1
Ăsta da sequel fără nicio legătură.
2.Serious Sam: The First Encounter
+0.5
N-ai jucat co-op, n-ai jucat nimic. Dar pentru că e voie și singur, unde nu e mare brînză, îți dau jumătate de băț.
3. Black & White
+1
Cu toate că nu e suprema păcăleală, marchează punctul de unde s-a dus iremediabil în canalizare povestea cu ... Molly
4. Worms 3D (2003)
+1
Prea prost, prea devreme, mai bine Reinforcements (Worms 1,5) la orice oră.
5. Counter-strike
+1
Exista pe vremea aia și Team Fortress (peste Quake). Mult mai bun. Dar cine să-l mai joace? Nu vorbim de UT, deja suntem în altă galaxie.
6. Carmageddon 2 (1998)
+0
Nu, nu, nu și iarăși, NU. A fost un joc extraordinar de distractiv pentru mine, iar senzația destul de găunoasă a fizicii mașinilor nu este îndeajuns de urîtă încît să submineze nivelurile geniale, tematicile inspirate, power-up-urile scrîntite și per total grafica mai mult decît decentă, care se păstrează încă acceptabil. Nu e atît de tare precum a fost întîiul la vremea lui, dar e un sequel onorabil.
7. Doom 3 (2004)
+1
Deși engine-ul în sine era mișto și au făcut bine să-l dea la liber, drept pentru care avem Thief-ul pe engine de Doom3, un festin vizual cu unele misiuni realmente interesante și cîteva mecanici frumoase. Dar asta nu scuză Doom3, jocul.
8. Commandos 3 (2003)
+1
Nu a fost un final nimerit pentru serie, nici o continuare care să joace punctele forte ale seriei și ale genului în general.
9. Runaway (2004)
+1
Ai lovit unde 'doare', chit că nu-i neapărat
10. Postal 2 (2003)
+1
Nu-i nevoie de cuvinte, dar ai zis bine ce-ai zis.
Total 8,5 puncte + 0 modificator de dificultate = 8,5
1. Unreal 2: The Awakening
+1
Ăsta da sequel fără nicio legătură.
2.Serious Sam: The First Encounter
+0.5
N-ai jucat co-op, n-ai jucat nimic. Dar pentru că e voie și singur, unde nu e mare brînză, îți dau jumătate de băț.
3. Black & White
+1
Cu toate că nu e suprema păcăleală, marchează punctul de unde s-a dus iremediabil în canalizare povestea cu ... Molly

4. Worms 3D (2003)
+1
Prea prost, prea devreme, mai bine Reinforcements (Worms 1,5) la orice oră.
5. Counter-strike
+1
Exista pe vremea aia și Team Fortress (peste Quake). Mult mai bun. Dar cine să-l mai joace? Nu vorbim de UT, deja suntem în altă galaxie.
6. Carmageddon 2 (1998)
+0
Nu, nu, nu și iarăși, NU. A fost un joc extraordinar de distractiv pentru mine, iar senzația destul de găunoasă a fizicii mașinilor nu este îndeajuns de urîtă încît să submineze nivelurile geniale, tematicile inspirate, power-up-urile scrîntite și per total grafica mai mult decît decentă, care se păstrează încă acceptabil. Nu e atît de tare precum a fost întîiul la vremea lui, dar e un sequel onorabil.
7. Doom 3 (2004)
+1
Deși engine-ul în sine era mișto și au făcut bine să-l dea la liber, drept pentru care avem Thief-ul pe engine de Doom3, un festin vizual cu unele misiuni realmente interesante și cîteva mecanici frumoase. Dar asta nu scuză Doom3, jocul.
8. Commandos 3 (2003)
+1
Nu a fost un final nimerit pentru serie, nici o continuare care să joace punctele forte ale seriei și ale genului în general.
9. Runaway (2004)
+1
Ai lovit unde 'doare', chit că nu-i neapărat
10. Postal 2 (2003)
+1
Nu-i nevoie de cuvinte, dar ai zis bine ce-ai zis.
Total 8,5 puncte + 0 modificator de dificultate = 8,5
Spoiler for chestr0ny:
chestrony
1. Super Mario Bros.
+1
Ăsta la care te referi tu este un terci grețos. Însă a continuat din bine în mai bine și cele mai recente chiar că sunt faine. Totuși, mecanicile de bază de joc din ăsta vin. Dubios că nu e mai atrăgător.
2. Duke Nukem Forever
+1
Rușine. Jocul care ne-a arătat că forever is not long enough.
3. Far Cry Blood Dragon
+0,75
Daaar cu mai multă subtilitate să știi că nu era ceva rău. Pe mine m-au enervat 3 și 4 și Primal prin repetiție anostă încît ăsta deja pare parfum.
4. Saints Row the Third
+1
5. Braid
+0.5
Să te mai pună dracu să te iei de roșcați, că nu mai vezi de la mine punct întreg în draft cît trăiești. Dar, da, e cam pretențios și dacă urăști Mario nu e greu să nu urăști Mario cu rewind și greț. Dar să știi că în niveluri tîrzii e folosit într-un mod mai creativ decît te-ai aștepta. Plus că e la începutul mișcării indie, care între timp l-a copiat în draci și a devenit o grețoșenie sinistră ca întreg.
6. Quake 3 Arena
+0,75
Cu siguranță nu e UT, dar mi se pare mai degrabă alt flavor. Nu este tocmai prost. Oricum, ai punctul în ciuda fazei de la #5 pentru că nu asta așteptam după Quake II.
7. Undertale
+1
Fuck off with that retarded indie garbace.
8. Guitar Hero
+0,5
Convingător, dar dacă nu-l joci cu două chitare, tobe si microfon, nu prea are farmec. În 'plen' e altă treabă. Dar descrierea e destul de corectă.
9. Ass Creed Black Flag
+1
Enough is enough. AC2 a fost un simulator de călătorii istorice în locuri desenate frumos, chit că întreruperile cu 'prezentul vieții' erau ca nuca-n perete. Dar cîte să tot scoți?
10. Mu Online
+1
Mie nu-mi trebuie prea multe argumente ca să mă alătur la urît un MMO. Unul prost, cu atît mai mult.
8,5p - 0,25 pentru unele easy targets, în special Duke Forever.
Total 8,25p
1. Super Mario Bros.
+1
Ăsta la care te referi tu este un terci grețos. Însă a continuat din bine în mai bine și cele mai recente chiar că sunt faine. Totuși, mecanicile de bază de joc din ăsta vin. Dubios că nu e mai atrăgător.
2. Duke Nukem Forever
+1
Rușine. Jocul care ne-a arătat că forever is not long enough.
3. Far Cry Blood Dragon
+0,75
Daaar cu mai multă subtilitate să știi că nu era ceva rău. Pe mine m-au enervat 3 și 4 și Primal prin repetiție anostă încît ăsta deja pare parfum.
4. Saints Row the Third
+1
5. Braid
+0.5
Să te mai pună dracu să te iei de roșcați, că nu mai vezi de la mine punct întreg în draft cît trăiești. Dar, da, e cam pretențios și dacă urăști Mario nu e greu să nu urăști Mario cu rewind și greț. Dar să știi că în niveluri tîrzii e folosit într-un mod mai creativ decît te-ai aștepta. Plus că e la începutul mișcării indie, care între timp l-a copiat în draci și a devenit o grețoșenie sinistră ca întreg.
6. Quake 3 Arena
+0,75
Cu siguranță nu e UT, dar mi se pare mai degrabă alt flavor. Nu este tocmai prost. Oricum, ai punctul în ciuda fazei de la #5 pentru că nu asta așteptam după Quake II.
7. Undertale
+1
Fuck off with that retarded indie garbace.
8. Guitar Hero
+0,5
Convingător, dar dacă nu-l joci cu două chitare, tobe si microfon, nu prea are farmec. În 'plen' e altă treabă. Dar descrierea e destul de corectă.
9. Ass Creed Black Flag
+1
Enough is enough. AC2 a fost un simulator de călătorii istorice în locuri desenate frumos, chit că întreruperile cu 'prezentul vieții' erau ca nuca-n perete. Dar cîte să tot scoți?
10. Mu Online
+1
Mie nu-mi trebuie prea multe argumente ca să mă alătur la urît un MMO. Unul prost, cu atît mai mult.
8,5p - 0,25 pentru unele easy targets, în special Duke Forever.
Total 8,25p
Vot chester.
Majoritatea alegerilor s-ar fi putut regasi si in lista mea, mai ciudate sunt Blood Dragon si Duke Nukem Forever, dar cel putin descrierile le ajuta cat de cat. La juve am impresia ca jumatate din lista sunt jocuri criticate pentru ca nu sunt Unreal / UT
Oricum, mi-a facut placere sa lecturez descrierile, de altfel la capitolul asta majoritatea draftului sta destul de bine.
Majoritatea alegerilor s-ar fi putut regasi si in lista mea, mai ciudate sunt Blood Dragon si Duke Nukem Forever, dar cel putin descrierile le ajuta cat de cat. La juve am impresia ca jumatate din lista sunt jocuri criticate pentru ca nu sunt Unreal / UT

Hai ca exagerezi. La Unreal 2 e normal sa il compar cu primul, iar la CS m-am folosit de UT pentru a ilustra mai bine de ce "urasc" jocul in cauza, pentru ca nu sunt de parere ca e ceva incalificabil. UT era in momentul respectiv alternativa superioara din toate punctele de vedere. Mai putin resursele necesare, din pacate. 

E egalitate aici, vom aplica regula votului de aur.
- ola small dickie
- Big Daddy
here comes the golden vote:
juve3332:
la lista lui rezonez cu serious sam, nu l-am jucat dar tot timpul mi-a parut o prostioara de joc, apoi rezonez cu Cantar, Carma 2 e okish, dar nu se simte asa misto ca Carma 1, nu stiu daca era neaparat de hate draft dar sunt de acord cu argumentatia, Runaway da, o alegere buna, mi s-a parut un joc gol pe dinauntru, care nu stie ce vrea sa faca si unde sa te duca asa ca l-am abandonat pe parcurs
chester:
super mario bros nu mi se pare o alegere buna, duke nukem forever insa da, in rest nu prea am treaba cu restul listei, nu le-am jucat si nici nu prea stiu mare lucru despre ele, sau daca stiu nu mi-au creat vreo impresie naspa
votez juve3332
juve3332:
la lista lui rezonez cu serious sam, nu l-am jucat dar tot timpul mi-a parut o prostioara de joc, apoi rezonez cu Cantar, Carma 2 e okish, dar nu se simte asa misto ca Carma 1, nu stiu daca era neaparat de hate draft dar sunt de acord cu argumentatia, Runaway da, o alegere buna, mi s-a parut un joc gol pe dinauntru, care nu stie ce vrea sa faca si unde sa te duca asa ca l-am abandonat pe parcurs
chester:
super mario bros nu mi se pare o alegere buna, duke nukem forever insa da, in rest nu prea am treaba cu restul listei, nu le-am jucat si nici nu prea stiu mare lucru despre ele, sau daca stiu nu mi-au creat vreo impresie naspa
votez juve3332
GG, .chester, may Nervozix be right!
conspiratie sorosista! solicit renumararea voturilor!
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Bine ba, Juve! Go forth to victory.
I'm livin' in a love shadow
Multu, dar sa nu ne imbatam cu apa rece.