Music Draft III (Discuții)
Moderator: Michilangelo
Re: Music Draft III (Discuții și înscrieri)
Fără muzică aleasă anterior. Ar fi bine să existe o listă clară undeva, cu tot ce s-a ales atunci.
REMEMBER CITADEL
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Playlist-urile de pe canalul lui Marar au clipuri care au fost eliminate intre timp. Listele complete would be nice
http://pastebin.com/FFfQL39k
http://pastebin.com/dXVsGABv
Le voi pune și în primul post (dar cred că le și postez undeva, să fie formatate). Un ctrl + f nu e greu de dat, personal mi-e indiferent dar sunt de acord că toată partea mișto la un draft de genul ăsta e descoperirea de noi melodii, așadar și eu zic să fie fără muzică aleasă anterior.
http://pastebin.com/dXVsGABv
Le voi pune și în primul post (dar cred că le și postez undeva, să fie formatate). Un ctrl + f nu e greu de dat, personal mi-e indiferent dar sunt de acord că toată partea mișto la un draft de genul ăsta e descoperirea de noi melodii, așadar și eu zic să fie fără muzică aleasă anterior.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Sugerez ca restrictiile sa se aplice doar la draftul anterior, nu si la Album Draft. Altfel, intregi albume ar fi off-limits. Si oricum, in draftul 2 s-au folosit si melodii din primul
Da, păi la draftul de melodii mă refeream și eu.
REMEMBER CITADEL
Eu oricum nu sunt in pericol sa aleg aceleasi melodii ca trec prin diverse faze muzicale, so that's cool with me.
I'm livin' in a love shadow
Putem pune alegerile si in ordine inversa, de la 10 la 1?
n-au si ele niste liste (in afara de playlisturi) cu cantecele enumerate, fara comentarii? la unele mai citesc ce-i drept dar cu liricile reproduse uneori + texte scurte permutate cu unele lungi sau cu doar un embed... well... 1. ma cam dor ochii 2. ma trezesc prea tarziu ca am sarit peste una sau doua si apoi da-i si cautaTG wrote:http://pastebin.com/dXVsGABv

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- ola small dickie
- Big Daddy
SA-i DAM DRUMU! IM ALL PUMPED UP!
cineva va trebui sa-mi explice cum functioneaza treaba ca eu stiu doar sa shitpost si sa votez
Se stabilește o ordine în care postăm melodiile, îți aștepți rândul și postezi muzică. Ignori muzica postată de ceilalți. Votezi după afinitățile pe care le ai pentru un user și nu pentru ce melodii postează.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Nu stiu daca sa-mi fac o lista compusa doar din lo-fi house sau nu.
Cred ca voi alege 10 label-uri preferate si voi incerca sa le capturez esenta intr-o singura melodie.
Cred ca voi alege 10 label-uri preferate si voi incerca sa le capturez esenta intr-o singura melodie.
fular ~ lol @ last part
mi-e neclara faza cu ce se intampla in topicul de discutii. am incercat sa citesc "Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)" si pe langa faptul ca e entertaining (pathologic si tigani
) nu am reusit sa descifrez tainele care leaga laolalta firele draftului. deci da, inca sunt cam nedumirit cu ce se intampla inainte de vot.
mi-e neclara faza cu ce se intampla in topicul de discutii. am incercat sa citesc "Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)" si pe langa faptul ca e entertaining (pathologic si tigani

La Discutii se face shitposting despre alegerile celorlalti, ca sa nu se aglomereze inutil topicul de alegeri.
Diseară fac tragerea (hehe).ola small dickie wrote:SA-i DAM DRUMU! IM ALL PUMPED UP!
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Trage-o bine si repede ehehhehe
Eu nu am inteles cum e cu alegerile alese de altii, totusi. Daca ola pune o melodie de la Arctic Monkeys, pot sa pun si eu una dup-aia sau nu mai are nimeni voie sa aleaga Arctic Monkeys?
mersi. o sa se puna una cate una sau mai multe deodata sau toate?.chester wrote:La Discutii se face shitposting despre alegerile celorlalti, ca sa nu se aglomereze inutil topicul de alegeri.
Last edited by vulp on 7 Feb 2017, 11:05, edited 1 time in total.
In principiu, dupa prima alegere (sau cate vreti) la liber, ar trebui sa nu mai putem.
Una cate una, in ordinea stabilita de TG prin tragere la sorti.
Una cate una, in ordinea stabilita de TG prin tragere la sorti.