La fel am facut si euEu tocmai l am lasat pe primul sa manance inainte sa plece

La fel am facut si euEu tocmai l am lasat pe primul sa manance inainte sa plece
Mi-a placut mult povestea lui Jordonola small dickie wrote: 13 Aug 2018, 16:01 foarte putin am avansat ca nu am avut timp. sunt in canalizare vorbind cu omul ala de foc![]()
KayKay e adorabilaola small dickie wrote: 23 Aug 2018, 09:54 am avansat la fel foarte putin, pt ca n-am mai jucat, din lipsa de timp. sper sa continui zilele astea. sunt acolo, in casa aia unde bag de seama ca am gasit urmatorul membru al partyului, care e bestower ca in Blackwell. Si fetita aia care e fantoma in casa aia si iti ghideaza personajele desenand pe oglinzi si pereti....hmmm sunt aproape sigur ca e o fetita dintr-un joc Blackwell....am mai vazut casa aia pe undeva parca...si kiki koko sau ceva de genu am mai intalnit cuvintele astea pe undeva intr-un blackwell.....
ola small dickie wrote: 8 Sep 2018, 17:20 Iep, mi a aratat poza cu kaykay
Am mai jucat si azi. Am mai terminat o misiune
Mama, l as juca non stop pana la final daca n as fi obligat sa l las si sa fac si alte chestiiSpoiler:acum e si vicky in echipa, si am decis sa le salvez viata si lui merfolk general si lu tanti aia joy harrison
ola small dickie wrote: 15 Sep 2018, 17:00 Well, Kalash, that was fast.
Misto cum in meniul jocului personajele de pe acoperis se modifica in functie de cele pe care le ai in party in momentul respectiv. Nice touch
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest