Jocurile, amintirile si anii 90

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Cristan
Dremora Lord

Re: Jocurile, amintirile si anii 90

Post by Cristan »

Am primit astea de la un prieten care a făcut curățenie și mi-a donat copilăria lui. Nici nu vreau să mă gândesc pe unde au stat depozitate 20+ ani. Sunt ceva jocuri ok printre toate alea. Dar consola nu știu dacă mai merge, îi lipseste cablul de alimentare, și oricum n-aș fi avut la ce televizor să o conectez. Oricum toate sunt de muzeu, nu de jucat.
term1.jpg
term2.jpg
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

frumos din partea lui! Pare ca lipseste si butonul ala pentru eject. Daca chiar o vrei sa il incerci cred ca o sa gasesti cabluri pe olx.

Am reusit si eu sa leg un N64 la un TV mai nou, chiar daca parea initial ca nu o sa mearga.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Eu am primit donatie un TV CRT NEI de 20" din 1996. A stat ani de zile intr-un birou de primar nefolosit.
Am conectat prin RGb/Scart PS1-le si PS2-ul.
E dream pentru astea doua si acum ma mananca sa intru si in generatiile de consolele pre PS1 :D

Asta e :D
E la tara momentan dar i-am gasit un loc in camera mea de gaming si o sa il aduc la mine.

LE: Vad ca l-am mai pus si pe alt topic. Uitasem
Attachments
NEI.JPG
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

marvas wrote: 3 Aug 2025, 19:49Pare ca lipseste si butonul ala pentru eject. Daca chiar o vrei sa il incerci cred ca o sa gasesti cabluri pe olx.
Da, lipsește și ăla. Aveam și eu pe la ai mei o clonă din asta, o să caut cândva să văd dacă mai există.
term3.jpg
Dar nu e ceva de care să mă ocup prea curând, ăsta e proiect pentru altă etapă a vieții mele :lol: Am mai primit recent și un calculator CIP 03 care mai are nevoie de niște conectică și care mă așteaptă într-o cutie. Și mi-ar prinde bine și un televizor CRT cum are MC. Și probabil că o să vreau să fac și un calculator retro... Și... și...

Dar o vitrină cu ele și cu un milieu e mult mai ieftin și rapid de făcut. :lol:

@MC cred că fix modelul ăla de televizor l-am avut și eu în copilărie.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Aveam pe o caseta din-aia un joc despre care nu prea mai tin minte mare lucru, in afara de faptul ca avea cel mai banger OST din cate am auzit vreodata (la vremea aia), si puteai selecta melodiile sa le asculti din main menu. Le ascultam de acolo zilnic.

In rest despre gameplay nu prea stiu ce si cum, as zice ca era ceva 2D side scroller fantasy CRED, caseta era glitchy si vedeam dungi negre pe ecran, lucru care nu ajuta la formarea unor amintiri.
Post Reply

Return to “Jocuri”