Chestii pe care le iubesc azi
Re: Chestii pe care le iubesc azi
Fixativul Taft Ultra Pure fara parfum, alcool si alte rahaturi pe care l-am cumparat. Iti dai cateva fasuri in cap, dai de doua ori cu mana prin par si arati amazing toata ziua. Good hair day in a can.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Pt ce te aranjezi asa, frumoaso?
Frumusetea ta starneste proteste in toata tara.
Btw, domnisoara Mafio este langa mine si iti recomanda pudra de la Taft. Vrea sa fii cat mai frumos pentru mine.
Btw, domnisoara Mafio este langa mine si iti recomanda pudra de la Taft. Vrea sa fii cat mai frumos pentru mine.
- ola small dickie
- Big Daddy
Te machiaza.
Pentru volum si fixare.
- ola small dickie
- Big Daddy
you fixed me up with a bald woman
Propun sa redenumim topicul in Men's Beauty Tips.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
In general, "stirile" de pe timesnewroman ma fac sa zambesc cel mult. Dar asta a fost dureros de amuzanta.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Semnul intrebarii in jocurile online. Cea mai marsava si brutala insulta posibila. Chiar dupa ce frag-uiesti un adversar, fara sa te intrebe nimeni nimic, fara sa zici altceva, doar lasi pe chat un "?". E imposibil sa gaseasca cineva replica la asemenea atac. Functioneaza in special in Dota 2 pentru ca e un joc asimetric, unii eroi ii contracareaza pe altii si un jucator il poate domina pe altul fara ca acesta din urma sa poata face ceva decat sa inghita "?"-uri. That's some great game design. 

Gogosile cu ciocolata de la Mega Image. mmmmmmm.
Imi place cum e acum, iarna fara zapada/polei/gheata! Pentru cine se deplaseaza cu masina, este iarna ideala, mai putine riscuri la drum lung.
Cea mai trista iarna. Cred ca am fost Saint-Bernard sau macar freza intr-o existenta anterioara. Nu-mi pot imagina bucurie mai mare decat truda fizica prin nameti, impunerea vointei si depasirea limitelor. 

NO COVER. ALL MAN.
Aia a fost din perspectiva soferului din mine. Pe de alta parte, nu stiu cum sunteti voi, dar eu deabia astept sa ma dau pe gheata. In zona in care stau, e un trotuar pe o distanta destul de lunga si iarna se formeaza gheata pe o mare parte din el, astfel incat am ocazia sa patinez gratuit de fiecare data cand am drum pe acolo.
- ola small dickie
- Big Daddy
nu stiu cum sunteti voi dar eu nu stiu cum sunt
Am fost mistocarit de catre zeul din a carui lumina s-a indurat sa-mi impartaseasca si mie. Te rog da-mi un autograf.
- ola small dickie
- Big Daddy