Capacitate/BAC/Licenta/Master/alte examene (non-)esentiale
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Capacitate/BAC/Licenta/Master/alte examene (non-)esentiale
Da dar acum ai varsta legala sa faci sex cu diriginta.
Nu e obligatorie prezenta. Totusi probabil o sa ma duc ca sunt 4-5 colegi cu care am pastrat legatura si mai povestim si noi cu ocazia asta.Mărar wrote:Suna groaznic, nu stiam ca se organizeaza chestii de genu' si pe la noi. Te compatimesc.MC wrote:Cu ocazia asta mi-am amintit ca urmeaza sa am in curand intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Thx
Daca tot vrei sa ma compatimesti. La anu fac nunta.

- ola small dickie
- Big Daddy
MC wrote:Nu e obligatorie prezenta.Mărar wrote:Suna groaznic, nu stiam ca se organizeaza chestii de genu' si pe la noi. Te compatimesc.MC wrote:Cu ocazia asta mi-am amintit ca urmeaza sa am in curand intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Thx

Marar, stai mai linistit. Nu e obligatorie prezenta. Legea nu te mai obliga sa te duci la o bere cu colegii la fix 10 ani de la absolvire. S-a scos barbaria asta din lege.
Stai ca vine Zombie acuma sa-ti explice ca nu e o barbarie, ca poate unii se inteleg bine in liceu si tin legatura si dupa si poate lor chiar le-ar placea sa se intalneasca dupa 10 ani si daca tu nu tii legatura cu colegii nu inseamna ca altii nu tin legatura asa ca nu mai zi tu atata pentru ca zzzzzzzzzzzzzzzzzz...
I'm livin' in a love shadow
Ah, atunci pot sta linistit la anu'.
Glumesc, oricum n-ar organiza nimeni cu care am fost in liceu asa ceva. N-au vrut bal de absolvire daramite asta
.
Glumesc, oricum n-ar organiza nimeni cu care am fost in liceu asa ceva. N-au vrut bal de absolvire daramite asta

Lol Ola. Era o mica ironie referitoare la postul lui Marar, mai exact la acel "Te compatimesc"
Nici nu imi vine sa cred ca trebuie sa postez asta.
Iar eu i-am, raspuns (de parca nu era evident cum ai spus si tu) ca nu e obligatoriu sa ma duc, deci nu trebuie sa ma compatimeasca pentru treaba asta. Ma duc daca vreau lol. Nu ma obliga nimeni sa ma duc deci nu e cazul sa fiu compatimit.Mărar wrote:Suna groaznic, nu stiam ca se organizeaza chestii de genu' si pe la noi. Te compatimesc.MC wrote:Cu ocazia asta mi-am amintit ca urmeaza sa am in curand intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Thx

Nici nu imi vine sa cred ca trebuie sa postez asta.
Si compatimiera mea era putin ironica.
Ce ne facem acum?
Ce ne facem acum?
Ne apucam sa-i explicam lui ola ca sa inteleaga si el.
- ola small dickie
- Big Daddy
Citeste mai sus. Nu imi place sa ma repet. E randul lui Marar. Poate reuseste el.
Cu cei doi colegi de bancă ai mei sunt super apropriat și cu ceilalți 10 colegi cu care mă înțelegeam mă văd regulat. Practic, o să mă duc la reuniune ca să văd ce vieți mizerabile au colegii cu care nu mai țin legătura. Abia aștept.
- ola small dickie
- Big Daddy
Numai ca reuniunea ta de liceu de 10 ani e peste 9 ani.
Mai salut pe strada 3 sau 4 oameni din liceu. Dar m-as duce la aia de 10 ani for the lulz.
- DarthZombie
- Dremora Lord
E treaba fiecaruia ce vrea sa faca cu reuniunile astea, eu personal le evit pentru ca am pastrat legatura doar cu cativa oameni si ma doare-n cot de ailalti. Spre deosebire de tine, eu nu am senzatia ca ce fac eu este regula pe care toti ceilalti trebuie sa o urmeze iar in caz contrar ii consider ciudati.chestr0ny wrote:Stai ca vine Zombie acuma sa-ti explice ca nu e o barbarie, ca poate unii se inteleg bine in liceu si tin legatura si dupa si poate lor chiar le-ar placea sa se intalneasca dupa 10 ani si daca tu nu tii legatura cu colegii nu inseamna ca altii nu tin legatura asa ca nu mai zi tu atata pentru ca zzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Nu mi-a prea placut liceul, nu am tinut legatura constant cu vreun coleg de atunci, dar am fost acum o luna la intalnirea de 10 ani si a fost chiar fun. Din 30 de persoane s-au prezentat 27, iar restul trei aveau alibi-uri solide. Sefa de promotie care avea media 10 pe linie in fiecare an s-a lasat de facultate si s-a calugarit, dar a venit si ea si a fost foarte chill.
Intotdeauna mi s-a parut interesanta chestia asta. Ce exact poate sa determine pe cineva sa isi paraseasca viata obisnuita si sa se calugareasca?Sefa de promotie care avea media 10 pe linie in fiecare an s-a lasat de facultate si s-a calugarit
Tre sa ma duc si eu luna viitoare. Can't wait
♪