Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
Acum două săptămâni ziceam să văd de curiozitate cum e noul mod de joc în Hearthstone. No problem, zic eu, ce se poate întâmpla, doar mi-am șters colecția (dusted to nothing). Yeah, două săptămâni mai târziu iar joc ca un obsedat pentru că n-am impulse control.
Văd însă pe Steam că e un trend, mai toată lumea are măcar un joc din ăsta trist pe care îl joacă constant. Dacă nu e Hearthstone, e CS sau, god forbid, DotA. Unii chiar combină câte două. Alții sunt mai ciudați, ca Mafio, și joacă sute de ore de Issac.
Nu știu ce se întâmplă, aș fi vrut să zic ceva gen "I'm mad as Hell and I'm not going to take this anymore" dar în loc de asta am să mai joc o arena.

Văd însă pe Steam că e un trend, mai toată lumea are măcar un joc din ăsta trist pe care îl joacă constant. Dacă nu e Hearthstone, e CS sau, god forbid, DotA. Unii chiar combină câte două. Alții sunt mai ciudați, ca Mafio, și joacă sute de ore de Issac.
Nu știu ce se întâmplă, aș fi vrut să zic ceva gen "I'm mad as Hell and I'm not going to take this anymore" dar în loc de asta am să mai joc o arena.

Eu pe langa single player games bag alternativ hearthstone, Dota2, heroes of the storm, CS Go si WoW. Intru in ele cand n-am chef sa mai avensez in cine stie ce single joc pe moment.
Si platesti abonamentul la WoW doar pentru din cand in cand?
I'm livin' in a love shadow
Numai pe mine nu m-a prins nici un joc de genul, probabil si pentru ca sunt extrem de puny la Hearthstone. Devenea frustrant dupa o vreme
Un rest de Danganronpa 2, Batman Arkham Knight si prin rotatie ceva din backlogul de pe Steam.

Un rest de Danganronpa 2, Batman Arkham Knight si prin rotatie ceva din backlogul de pe Steam.
Cam da.chestr0ny » Sat Jul 11, 2015 7:04 pm wrote:Si platesti abonamentul la WoW doar pentru din cand in cand?
Acuma de exemplu joc mai mult WoW si CS GO. Aproape deloc celelalte. Daca ma plictisesc de Wow suspend subscriptia si revin doar cand stiu ca luna aia am chef de mai mult WoW....
Dar da. In principiu platesc abonament si nu joc cat ar trebui de banii aia ca sa zic asa

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Deci tu esti unul dintre aia la care se potrivesc blestemele de genul "fucking piece of shit, bought account on eBay".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
N-am auzit de "blestemele" astea
nu stiu la ce te referi 

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Cand revii intr-un joc de genul celor enumerate mai sus (WoW - alte MMO-uri, mai putin, sau CS, sau LoL, sau DotA etc.) dupa o perioada de pauza, exista mereu niste dobitoci (adica oameni fara bun simt) care incep sa te ia imediat la ochi ca nu stii care e ultimul meta, care e ultimul patch notes, care iteme sunt la cautare si alte cate si mai cate. Altfel pus in propozitie, ti se reproseaza ca nu esti conectat la joc 24/7. Ca atare, nefiind conectat, esti cea mai slaba veriga si ii strici jocul competitiv sus-numitului dobitoc. Iar daca are si un site prin care sa iti verifice activitatea, te-ai ars la doamna ma-sa - e clar ca ti-ai cumparat contul, daca joci din an in paste.
Case&point: eu joc 2-3 meciuri de LoL la saptamana. Dincolo de faptul ca nu am cine stie ce aptitudini in joc (sunt plat 5 acum, asa ca sunt ceva mai bun decat niste bots), faptul ca joc rar ma face si ruginit in skill-shot sau timpi de reactie. Ce era la gura/tastatura alora din echipa... Cu toate astea, am "positive win-loss ratio".
Case&point: eu joc 2-3 meciuri de LoL la saptamana. Dincolo de faptul ca nu am cine stie ce aptitudini in joc (sunt plat 5 acum, asa ca sunt ceva mai bun decat niste bots), faptul ca joc rar ma face si ruginit in skill-shot sau timpi de reactie. Ce era la gura/tastatura alora din echipa... Cu toate astea, am "positive win-loss ratio".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
- brutalistu
- Hammer Haunt
Momentan rejoc Halo 2. Din când în când mai joc un MM (2,3 maxim 4) de Counter Strike Global Offensive - it's the tip of the spear of my gaming economy.
Stronghold Crusader 2, so much fun 

Eu am ~700 de ore de rtw si mai am de bagat la el. Nu ma simt trist deloc, ci din contra, best phun of my life.TG wrote:Văd însă pe Steam că e un trend, mai toată lumea are măcar un joc din ăsta trist pe care îl joacă constant. Dacă nu e Hearthstone, e CS sau, god forbid, DotA. Unii chiar combină câte două. Alții sunt mai ciudați, ca Mafio, și joacă sute de ore de Issac.
NO COVER. ALL MAN.
Empire Total War: Warpath - cu Cherokee, very hard.
Astia or sa-mi manance zilele. Americanii, prietenii mei in introducerea tembela, imi declara razboi in primul tur, daca iau o provincie de coasta inseamna automat o 1-2 invazii ale Frantei/Olandei, daca iau o provincie din interior inseamna automat razboi cu ceilalti indieni care voiau provincia aia. Colac peste pupaza, unitatile europene de linie au un bonus tembel la morala. Si ca sa nu se revolte provinciile nou cucerite, minim 8-9 unitati in garnizoana.
Aaaa, si indienii nu au nici un fel de unitati navale
Astia or sa-mi manance zilele. Americanii, prietenii mei in introducerea tembela, imi declara razboi in primul tur, daca iau o provincie de coasta inseamna automat o 1-2 invazii ale Frantei/Olandei, daca iau o provincie din interior inseamna automat razboi cu ceilalti indieni care voiau provincia aia. Colac peste pupaza, unitatile europene de linie au un bonus tembel la morala. Si ca sa nu se revolte provinciile nou cucerite, minim 8-9 unitati in garnizoana.
Aaaa, si indienii nu au nici un fel de unitati navale

Yeap, o sa ai probleme aproximativ 30 de minute. Then you own all like the usual TW game sans S2.
Cele mai multe ore le petrec in Eurotruck Simulator 2 cu muzica favorita in background, e singurul simulator care ma relaxeaza atunci cand il joc.
am inceput GTA 5 in seara asta si habar n-au unde au zburat ultimele ore.

E prima data cand ma ating de un titlu Fallout din noua generatie. Mixed feelings, asa ca o s-o iau pe plusuri si minusuri. Nu am jucat foarte mult inca, dar cam astea-s parerile pana acum.
- Dupa mai multe ore de joc, am inteles ce zicea Caleb (parca) in review-ul la Fallout 3, care se aplica si aici. Nu ai cum sa dai gres in jocul asta. Absolut totul iti este dat mura in gura, pe cat mai multe cai cu putinta. Sa zicem ca ai nevoie sa patrunzi intr-o cladire fortificata. Ti se dau toate optiunile posibile in niste moduri foarte artificiale: iti poti folosi skill-ul Speech ca sa convingi paznicul ca lucrezi acolo si ca ai treaba inauntru; iti poti folosi skill-ul Lockpick ca sa descui o usa aflata convenabil cativa pasi mai incolo; poti sa folosesti skill-ul de Barter ca sa mituiesti paznicul; poti sa iti folosesti skill-ul de pickpocketing ca sa furi cheia de la paznic sau poti pur si simplu sa-l ucizi si apoi sa-i furi cheia. La fel si cu seifurile: nu ai skill de lockpicking suficient de mare? Nicio problema, lipit de seif e un computer care, odata hackuit via skill-ul Science, iti permite sa dezactivezi incuietoarea seifului. Mi se pare foarte artificiala toata treaba asta si e exact cum zicea Caleb: e ca si cum producatorii te trimit in joc cu un rucsac plin cu surubelnite, ciocane, desfacatoare de conserve, ochelari de toate dioptriile posibile si toate accesoriile necesare, nu cumva sa patesti ceva rau vreodata.
- Dialogurile si voice acting-ul: probabil partea cea mai proasta din tot jocul. Nu am dat pana acum de vreun dialog interesant, de ceva care sa ma puna pe ganduri, ceva care sa ma miste. Toate dialogurile sunt extrem de banale si de generice si chiar si replicile care se vor a fi tragice/induiosatoare/whatever sunt rostite atat de plat de toate NPC-urile, incat isi rateaza total scopul. Cum as putea fi eu impresionat de drama unui soldat a carui sotie a fost rapita de legionari cand imi relateaza istoria pe un ton plat, fara nicio inflexiune a vocii? Cum pot relationa cu amaratul cu picioarele rupte, lasat sa moara de aceeasi legionari, cand el imi povesteste despre masacrul la care a fost martor cu atata seninatate si lipsa de interes?
- Legat de punctul anterior, NPC-urile: nu am dat de niciun NPC interesant pana acum, doar cartoane generice. Tipa cu pusca. Ranger singuratic. Femeie soldat dura. Barbat soldat dur. Eu in general iau ca etalon pentru NPC-uri, poate fara sa fiu fairplay, personajul Death-of-Names din Planescape Torment, ales de Marar la unul dintre game draft-urile din trecut. Un NPC minuscul, fara un rol mare in poveste, dar in spatele caruia se afla o idee interesanta, care te face sa te gandesti, care te impresioneaza. Un NPC uitat intr-un colt de cladire, care are ceva fascinant de spus, daca iti faci putin timp sa il asculti. In Fallout: New Vegas nu am dat de asa ceva, momentan. Doar personaje sterile, banale - decupaje de carton care isi zic cele trei replici prestabilite si atat.
- De ce avem nevoie de tintit prin iron sights via click-dreapta cand oricum e un crosshair pe ecran? Whatever.
+ Din fericire, mi se pare ca Fallout: New Vegas exceleaza la capitolul grafica si setting. Imi place de mor lumea pe care au creat-o si este o INCANTARE sa o explorezi. Da-le drecu de questuri, adevarata placere vine din explorarea random a lumii. Ruine, case distruse, buncare, orasele uitate de lume, cabane abandonate, cazinouri decrepite, o fosta fabrica de rachete in care si-au facut adapost niste ghouls radioactivi condusi de o figura mesianica - jocul e plin de astfel de locuri magice, mici descoperiri in sine. Au creat lumea cu o impresionanta atentie la detalii si, prin asta, pare autentica. Imi place wasteland-ul si Fallout New Vegas merita doar jucat pentru asta.
+ Lore-ul seriei Fallout mi se pare fascinant in intregul lui, in special toate vault-urile si povestile lor. Mi-ar placea sa incerc si primele doua jocuri din serie, pentru ca am eu senzatia ca acolo as putea gasi mai mult din ceea ce caut, adica POVESTE, DIALOGURI, PERSONAJE, dar nu stiu daca voi putea trece peste gameplay-ul invechit. Mai vedem.
Cam asta. Per total, inteleg de ce un Marius Ghinea ar fi dezamagit de joc. Ii simt durerea. Still, e destul de cool sa explorezi wasteland-ul nuclear.
Heh, nu ştiu cât ai apucat să explorezi exact din NV, dar te asigur că sunt şi segmente / personaje / dialoguri / quest-uri incredibil de faine. And more of the wasteland good stuff. IMO dacă ai problemele astea cu NV, de 3 nici nu ar trebui să te atingi vreodată 
Oricum, sper că joci şi cu DLC-urile puse, sunt foarte foarte faine.
Also, 1 şi 2 au un gameplay... hmm, nu atât de învechit pe cât ai crede. Au probleme, dar reţeta e încă folosită într-un fel sau altul, nu cred că asta te va împiedica să le butonezi. make sure to start with 1

Oricum, sper că joci şi cu DLC-urile puse, sunt foarte foarte faine.
Also, 1 şi 2 au un gameplay... hmm, nu atât de învechit pe cât ai crede. Au probleme, dar reţeta e încă folosită într-un fel sau altul, nu cred că asta te va împiedica să le butonezi. make sure to start with 1

Da, de-asta am avut grija sa adaug "pana acum" si "momentan". Sper sa apara mai repede chestiile incredibil de faine.
Nu joc si cu DLC-urile ca nu eram pregatit de un asemenea commitment, dar cine stie, poate le incerc dupa ce termin vanilla, daca o sa-l termin vreodata.
Tin minte ca am instalat Fallout 1 acum cativa ani si mi s-a parut foarte vetust si greoi, dar nici nu m-am straduit prea tare sa trec peste prima impresie. Le am pe ambele in GOG library, ma asteapta acolo.

Tin minte ca am instalat Fallout 1 acum cativa ani si mi s-a parut foarte vetust si greoi, dar nici nu m-am straduit prea tare sa trec peste prima impresie. Le am pe ambele in GOG library, ma asteapta acolo.