Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Omul care a reintregit salariile taiate de basescu si camarila portocalie si care a scazut tva-ul la paine a ajuns batjocorit de groparii Europei, cei care ne forteaza islamizarea pe gat si ne obliga femeile sa poarte burka.
Wow, I outdid myself there. Trebuie sa postez asta pe un site de stiri, sa vad ce comentarii primesc.
Wow, I outdid myself there. Trebuie sa postez asta pe un site de stiri, sa vad ce comentarii primesc.
NO COVER. ALL MAN.
Alo, alo, vorbim despre Mineriada din 1990, nu de asasinarea lui Abrahalm Lincoln sau de Sinodul Ecumenic din Niceea. S-a intamplat acum 25 de ani, rana este inca proaspata. Atat familiile victimelor cat si persoanele responsabile sunt inca in viata.McWilliams wrote:Nu am zis ca nu mai conteaza ce aflam acum. Insa putem trata acest documentar de la Digi, foarte bine realizat, exact ca pe ce este - un documentar despre un fapt istoric. Ca un documentar despre Kissinger. Ca un documentar despre asasinarea lui JFK. Ca un documentar despre Razboiul celor Doua Roze.
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu. E acelasi lucru. Poti trata aceste documentare ca pe un documentar despre Razboiul celor Doua Roze.
Eu le voi trata ca pe niste documentare despre procesul de fabricare al rulmentilor.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Vom primi in curand explicatii detaliate.
Nu cred ca mineriada e vazut ca un subiect atat de alb-negru nici macar in ziua de astazi. Romanii in general il displac pe Iliescu nu pentru mineriada, ci pentru ca il vad ca principal responsabil pentru ramanerea noastra in urma economic fata de alte tari fost comuniste ca Polonia, Cehia, Ungaria.
@Mineriade
Macovei la puscarie:
http://roncea.ro/tag/mineriada/
Te-am raportat. Daca pentru off-topic se ia avertisment, corect ar fi si pentru minciuni sa se ia, nu? Mintim poporul cu forumul?
Macovei la puscarie:
http://roncea.ro/tag/mineriada/
Condamnarea nu e definitiva, si nu e pentru fraudare. E pentru folosirea influentei bla bla, o porcarie.sekaba wrote:Liviu Dragnea, in calitate de presedinte PSD si condamnat definitiv pentru fraudarea unui referendum, vorbea despre noul cod de conduita al PSD.
Kafka.
Te-am raportat. Daca pentru off-topic se ia avertisment, corect ar fi si pentru minciuni sa se ia, nu? Mintim poporul cu forumul?

- ola small dickie
- Big Daddy
Huoo Macovei! Hai Dragnea!
Doc.

Liviu Dragnea, alta victima a sistemului ticalosit basist
(((((((

I'm livin' in a love shadow
am ras. Moving on.Doc wrote:Te-am raportat. Daca pentru off-topic se ia avertisment, corect ar fi si pentru minciuni sa se ia, nu? Mintim poporul cu forumul?
Vad ca lumea nu se potoleste.
In regulament scrie ca dupa 3 avertismente se ia ban 7 zile. De acum asa va fi.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Pentru ca Mineriada din '90 a avut la fel de mult "media coverage" pentru romanii din afara Bucurestiului pe cat a avut accidentul de la Cernobil pentru cei din afara centralei. Adica aproape nimic mai mult de cateva randuri aruncate intr-un subsol de pagina, de catre cine detinea controlul asupra informatiei, atunci cand s-a petrecut evenimentul, respectiv din ce in ce mai multe detalii pe masura ce au trecut anii. Oricat de oribil a fost evenimentul in sine, majoritatea romanilor nu a fost afectata direct de catre Mineriada pentru ca habar nu avea de ramificatiile Mineriadei, de consecintele ei, de factorii care au dus la declansarea ei etc. Nu te poti declara afectat de ceva ce nu stii ca exista si sa te astepti ca lumea sa te inteleaga. Este efectul Placebo pe invers.chestr0ny wrote:Why not both?
Afectati pot fi doar cei direct implicati - si ma refer la cei care erau acolo, in Piata Universitatii (batuti/omorati sau nu); pentru ca, de exemplu, sunt zeci, sute, posibil mii de mineri care nici macar acum nu au inteles ce au facut cu adevarat la Mineriada din '90. Daca nu au inteles, cum naiba sa fie afectati? Baza piramidei lui Maslow are alte preocupari decat probleme de natura filozofica, decat conflicte intre idealuri, decat metamorfozarea mentalitatii neamului in tranzitia spre democratie.
Ca o nota personala, as fi curios de un interviu luat tolomacului de miner care declara la TVR cum s-au gasit masini de scris la sediul PeNeTze (adica, uite, dom'le, dovezi clare ca aia faceau magarii si agitau spiritele) - daca acum realizeaza intru totul ce a facut atunci. Tind sa cred ca nu.
Revenind. Atunci cand Romania a devenit mai user-friendly in ceea ce priveste distributia informatiei, tot mai multa lume a aflat ce s-a intamplat la Mineriada (si in multe alte zeci de evenimente) si a inceput sa aiba alta parere despre Iliescu. Nu zic ca a aflat imediat adevarul gol-golut, ci pur si simplu a aflat mai multe. Si zic "multe alte zeci de evenimente" pentru ca Mineriada este cel mai mare eveniment dpdv emotional; dar asta nu inseamna ca nu au existat alte evenimente care nu au avut un efect mult mai direct si mai pregnant asupra viitorului tarii si a locuitorilor ei, implicit si al tau. Iliescu&comp. nu au inapoiat tara doar prin Mineriade, insa a considera ca arestarea lui (adevarul despre Mineriada ca adevarul, insa important pentru cei mai multi este daca face X bulau sau nu) va descatusa mentalul colectiv si ne va oferi sansele care ni s-au luat...
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ce mah?! din ce univers paralel venisi ?!McWilliams wrote:Pentru ca Mineriada din '90 a avut la fel de mult "media coverage" pentru romanii din afara Bucurestiului pe cat a avut accidentul de la Cernobil pentru cei din afara centralei. Adica aproape nimic mai mult de cateva randuri aruncate intr-un subsol de pagina, de catre cine detinea controlul asupra informatiei, atunci cand s-a petrecut evenimentul, respectiv din ce in ce mai multe detalii pe masura ce au trecut anii. Oricat de oribil a fost evenimentul in sine, majoritatea romanilor nu a fost afectata direct de catre Mineriada pentru ca habar nu avea de ramificatiile Mineriadei, de consecintele ei, de factorii care au dus la declansarea ei etc. Nu te poti declara afectat de ceva ce nu stii ca exista si sa te astepti ca lumea sa te inteleaga. Este efectul Placebo pe invers
adica-mi zici mie ca dezastrul de la Cernobal nu a avut consecinte asupra populatiei din Estul Europei pentru ca populatia nu a stiut

te-ai intrebat vre-odata de ce ni se bagau pe gat Iodura de Potasiu (pastile) cu lopata!?
ia uite si un raport al UN: http://www.un.org/press/en/2005/dev2539.doc.htm
Nu, n-a zis asta. Dupa comparatia cu Cernobalul, strict referitoare la media coverage, postul a revenit catre mineriada. Trebuie pur si simplu sa fii in stare sa urmaresti firul logic al unui text. Uneori e greu daca dimensiunea sare de un one-liner sau un SMS, dar totusi nu e imposibil.
doc, amice .. nu "vorbeam" cu tine - se vede destul de clar ca-l citasem pe mcw
Cand vad un om care se chinuie, care are nevoie de ajutor, care nu pricepe lucruri - nu ma pot abtine. Asa sunt eu, un bun samaritean. Ce faceai daca McWill iti raspundea peste doua zile? ai fi ramas in eroare atat de mult timp? la ce-s buni prietenii, amice? 

Cine poate sa-l contacteze pe brutalistul, sa fie bun sa-l invite sa-si ia inapoi ADNul pe care l-a imprastiat p-aici pe sestache.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ai grija waagh! Poate iti iei ban! Nu te baga, nu ai ce face pt ca asta e tipul de discurs si de oameni promovat de marvas. Asa ii place lui sa se discute. Dupa cum vezi postarile lui Doc nu sunt flame ci toate ale mele si dupa cum vezi nu va primi nimic. Nici el nici mcwill. Eu voi primi insa si pt aceasta postare. Ai ceea ce moderezi. Enjoy them marvas!
nici nu asteptam raspuns; pentru ca tu, ca si el, duduiti de ignorantaDoc wrote:..
si partea proasta, pentru voi, e ca propovaduiti acea ignoranta pe post de "stiinta" - dimpotriva, noi celalti incercam sa va educam si sa va prezentem realitatea, nu scursura neo-comunista venita din antene, pesede si amicii lor elefantii