Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
M-am kkt p mn de ras
Am pus o comanda sambata la emag, nici nu s-au uitat peste ea. Cum reusesc tipi astia sa fie lideri pe piata?
Eu am comandat de curand de pe Ventum Games un joc fiindca nu aveam card in momentul ala si ofereau optiunea sa platesc la livrare si le-a luat 20 de zile sa imi trimita pachetul de la Cluj. Asta desigur dupa ce vorbisem cu ei si mi-au spus ca ajunge in 3-4 zile
- ola small dickie
- Big Daddy
Comenzile mele la emag au fost foarte prompt rezolvate. O singura problema am avut, ultima oara. Am vrut sa platesc cu cardul online, n-a mers, nu stiu de ce si mi-au dat mail in care sa schimb modul de plata. Am schimbat cu plata la ridicare. A trecut 1 zi si am vazut ca nu se intampla nimic cu comanda mea si am sunat la ei. Bine ca am sunat, schimbarea modului de plata nu se realizeaza, inca asteptau sa platesc online. Dupa ce mi-a modificat tanti la telefon au livrat imediat.
Urasc emisiunile dublate in romana. Ma ales cele culinare. Sunt atat de monotoni incat imi pierd tot cheful de a ma uita.
Paprika FTW
-
- Headless Kamikaze
Urăsc faptul că primesc no signal și nu-mi dau seama de la ce anume...
- DerangedGenius
- Zergling
Urăsc proiectele de grup la facultate. Nu sunt eu workaholic dar mă simt anxios când ne aflăm în ultima săptămână și nu ne-am apucat, pentru ca așteptăm propunerile tuturor și sa se prezintă toți. Mai mult, urăsc că după discuții lungi pe facebook în grup în vederea alegerii tematicii și când să ne apucăm dracului, ăla de nu a apărut până acum în proiect și am vrut să vorbesc cu el azi la școală de i-am zis „așteaptă puțin” și a fugit, vine și el acuma seara „eu zic să propunem toți câte ceva și să alegem ceva că deja e târziu” - să mori tu?!
- ola small dickie
- Big Daddy
Mai bine in facultate te focusezi pe cum sa faci sex cu mai multe studente. Iesi mai castigat pe termen lung decat stresul din jurul proiectelor de grup. Uita-te la mine
Eu m-am focusat pe proiectele de grup. 

- DerangedGenius
- Zergling
Intr-un univers paralel, asta as face. Din pacate, sunt un baiat loial unicei iubiri.
- ola small dickie
- Big Daddy
Si io. Si asta e bine.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Da` nu-ti oboseste mana prin aer cu atatea femei?
Eu intotdeauna cand am avut de facut proiecte cu un grup le-am zis alora din grup ca sunt niste idioti pierduti, i-am trimis la plimbare si am facut proiectul singur. Always turned out top notch, inca nu e prea tarziu sa faci la fel.
Somewhat related, tin si acum minte un pierdut d-asta cu care trebuia sa fac o amarata de lucrare de laborator. Tot ce avea tipul de facut era sa roteasca un bec fixat deasupra unui raportor cu cate 5 grade. Eu masuram intensitatea luminoasa a becului cativa metri mai incolo, si constat dupa vreo 30 de grade ca nu varia deloc, erau doar fluctuatii de la fond (n-aveam jaluzele in laborator lel). Ma uit sa vad ce face, raportorul ala era fixat intr-o menghina dar totusi tipul tragea cu dintii de el ca sa-l roteasca cu cate 5 grade relativ la bec.
Somewhat related, tin si acum minte un pierdut d-asta cu care trebuia sa fac o amarata de lucrare de laborator. Tot ce avea tipul de facut era sa roteasca un bec fixat deasupra unui raportor cu cate 5 grade. Eu masuram intensitatea luminoasa a becului cativa metri mai incolo, si constat dupa vreo 30 de grade ca nu varia deloc, erau doar fluctuatii de la fond (n-aveam jaluzele in laborator lel). Ma uit sa vad ce face, raportorul ala era fixat intr-o menghina dar totusi tipul tragea cu dintii de el ca sa-l roteasca cu cate 5 grade relativ la bec.
NO COVER. ALL MAN.
Și eu sunt unul din ''pierduții'' ăia când se lucrează în grup. Nu am absolut nicio abilitate practică. În schimb, mă pricep la organizare/strâns materiale/research, ceea ce mă salvează, pentru că sunt dispus să fac munca plictisitoare pe care toată lumea o evită.
Astia cu care trebuia sa lucrez eu nu aveau nici o abilitate, cu atat mai putin abilitati practice. Daca respiratul nu era reflex, mureau fara sa inteleaga ce se intampla.
NO COVER. ALL MAN.
Eu sunt super bun la lucratul in grup. Sunt un adevarat jucator de echipa. Y'all niggaz.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu sunt grupul.