Laudati-va
Re: Laudati-va
Stiu, stiu. Au ramas gotii acolo. Panonia is not a safe place to hang around to begin with, ca-s vreo 4-5 hoarde/triburi gata sa devina hoarde in zona. Cand am incercat strategia cvasi-istorica si am luat totul sub copite direct pana la Roma, am ajuns in situatia foarte ciudata in care ocupam toata peninsula italica (aveam vreo 4-5 orase cu totul) si totusi nu-mi permiteam sa ma dezvolt, abia aveam venit sa intretin cativa caluti prapaditi fara sa incep s-o iau la vale. Hunii nu pot construi porturi, ele nu sunt prea multe pe harta la inceput si daca n-ai norocul sa le faca AI-ul pana sa ajungi acolo pur si simplu nu ai de unde sa scoti bani.
Astfel ca la strike two motherfuckers am batut stepele in sens invers. am intrat la rupere in Caucaz dupa care am masacrat tot pana la Nil si intr-un final m-am asezat in Siria. De acolo am intors banii cu lopata, m-am facut placinta si intr-un final am castigat la limita, francii fiind foarte aproape sa-si indeplineasca obiectivele inaintea mea. Norocul meu ca li s-a facut piratilor mila, ca daca-mi scufundau prapedeniile de barcute care pluteau spre Roma nu cred ca mai aveam timp sa pregatesc inca o expeditie.
Astfel ca la strike two motherfuckers am batut stepele in sens invers. am intrat la rupere in Caucaz dupa care am masacrat tot pana la Nil si intr-un final m-am asezat in Siria. De acolo am intors banii cu lopata, m-am facut placinta si intr-un final am castigat la limita, francii fiind foarte aproape sa-si indeplineasca obiectivele inaintea mea. Norocul meu ca li s-a facut piratilor mila, ca daca-mi scufundau prapedeniile de barcute care pluteau spre Roma nu cred ca mai aveam timp sa pregatesc inca o expeditie.
NO COVER. ALL MAN.
Rome: Total War. Am terminat toate campaniile din original si acum am trecut la expansion-packul Barbarian Invasion, dupa care probabil voi relua procedura in cadrul catorva mod-uri foarte interesante.
NO COVER. ALL MAN.
Ai putea sa joci si Medieval 2. E ca Rome, doar ca mai bun.
Aoleu, ne0lith, șterge, că imediat termină jocul și cu roxolanii și vede ce-ai scris.
@Soarecu - Shogun 2
@Soarecu - Shogun 2
REMEMBER CITADEL
ne0lith wrote:Ai putea sa joci si Medieval 2. E ca Rome, doar ca mai bun.

^that sau ai avut o viziune a viitorului in care termina baietii de portat rtw pe engineul de medieval 2.
@Soarecu
Mai bine citeste o carte de istorie acum. O sa vina si vremea jocurilor cand vei ajunge un adult trist.
NO COVER. ALL MAN.
Cand o sa fiu un adult trist o sa am mai mult de 2 ore de timp liber?
Da.
O sa ai mai mult timp liber decat ti-ai dori.
Last edited by Waaagh! on 18 Oct 2015, 22:38, edited 1 time in total.
NO COVER. ALL MAN.
Cred ca ai vrut sa spui 'decat'. Dar daca ai prea mult timp liber cum iti platesti net-ul, sau il furi de la vecinu'?
O să ai scârbos de mult timp liber liber. O să-ți fie rușine de cât timp liber ai.
Crusader Kings 2.
Nu stiu cum aveti voi mai mult timp liber ca adulti decat cand erati la scoala. As da orice sa mai am vacante de vara. Also, Medieval 2, restul te trolleaza.
Medieval 2 e ok dar așa poți la fel de bine să joci Rome. Shogun 2 e cel mai ok, eventual îl pui pe easy ca să vezi cum erau și alea mai vechi.
Sau, poți face ca triburile alea care-și trimit tinerii să omoare mamuți la o anumită vârstă și joci Europa Universalis IV.
Sau, poți face ca triburile alea care-și trimit tinerii să omoare mamuți la o anumită vârstă și joci Europa Universalis IV.
Am incercat EUIV dar ori era bug-uit jocul ori eu eram prost ca nu am putut face nimic intr-o ora de joc.
Simplu, ca adult se întâmplă să mai rămâi șomer, să renunți la o facultate, să-ți îngheți un an. În timpul școlii, vrei nu vrei, oricât de mult chiulești ești plecat zilnic câte 6-7-8 ore. Pe restul le dormi sau le petreci în bar cu prietenii. De-aia mi se pare că ai mai mult timp liber ca adult.
Din experiența personală, cel mai mult timp liber ai când nu renunți la facultate.