Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Ai putea si tu sa fii ceva mai elogios la adresa celui mai bun prim-ministru al Romaniei dupa Victor-Viorel Ponta. Lista de lucruri bune facute pentru Romania de dom' profesor doctor Adrian Nastase e prea lunga pentru memoria mea. Ia cu paine:
http://www.adriannastase.ro/guvernul-nastase.php
http://www.adriannastase.ro/guvernul-nastase.php
NO COVER. ALL MAN.
Pe a lui Boc n-ai gasit-o? macar una asa, mica, pe masura personajului?
Boc are prea putine case sa fie luat in seama. Plus ca ale lui sunt mai mici.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Nu amice, voiam sa vad pe aici o reactie de om matur, de neindoctrinat, de om care-si asuma lucruri, care e responsabil.Mahdi wrote:Dar continuă să spârcâi, poate reușești să enervezi pe careva.
Unul de-al vostru e prins cu o chestie penibila. Reactia voastra?
Apollyon crede ca madam Guseth e o lumina - inainte de audieri. La audieri e penibila, atat de penibila ca nici Ciolos nu mai rezista. Apollyon se face ca ploua, Zmeul parca zice ca nu e penibila, ca are raspunsuri masurate - lol, altul da vina e comisie, ca de ce o trece samd. Zice vreunu din partea voastra - Da fratica, ai dreptate, e penibila?
Lui Klaus i se insfaca a doua casa care undeva pe traseu avusese probleme cu falsurile. Nu e chestie penala (inca lol - daca face pe nebunu, mai vorbim), e doar penibila. Si mai penibil e sa zici ca o hotarare definitiva e gresita, din postura de ditamai Presedintele, dar trecem peste.
Reactia voastra care e? unu zice ca stirea e penibila (lol), altul zice ceva de Nastase, Stokkolm zice ceva cu strabunicii lui, tu faci pe omul zen, de neenervat. Poate sa zica vreunu, pur si simplu, mda, e o chestie cam naspa ca Presedintele nostru a trebuit sa cumpere TAMAN casele pe care Primaria lui le retrocedase pe baza unor acte false/incomplete/whatever?
francezii astia sunt dobitoci !?!? cum sa legiferezi ora de la care se pot face perchezii sau raiduri ale politiei; sa fie nevoie de starea de necesitate ca acea restitrictie sa nu le puna probleme
pur si simplu, te doare mintea
pur si simplu, te doare mintea
- ola small dickie
- Big Daddy
@Doc
Eu ma mir ca inca nu ai inteles un lucru, sau te prefaci ca nu ai inteles. Ma mir ca nu ai inteles pana acum ca majoritatea de aici nu (mai) are disponibilitatea de a discuta cu tine serios despre subiecte politice. Disponibilitatea asta a pierit dupa ce tu te-ai afisat destul de mult si de clar cu pozitii de tipul: forza antena3, muie kovesi, muie dna, forza tariceanu, nastase detinut politic, basescu conduce dna, pacat ca nu mai e Ponta etc etc etc. Majoritatea de pe aici nu rezoneaza cu astfel de opinii, mai mult, majoritatea le consideram de tot rasul. Asa ca mi se pare amuzant ca ceri acum reactii serioase si discutii serioase in jurul unor vorbe ale tale sau in jurul unor evenimente semnalate de tine.
Esti Ionica al topicului. Ionica prins de 100 de ori cu muie kovesi in gura a 101-a oara vrea sa discutam serios despre DNA cu el.
Eu ma mir ca inca nu ai inteles un lucru, sau te prefaci ca nu ai inteles. Ma mir ca nu ai inteles pana acum ca majoritatea de aici nu (mai) are disponibilitatea de a discuta cu tine serios despre subiecte politice. Disponibilitatea asta a pierit dupa ce tu te-ai afisat destul de mult si de clar cu pozitii de tipul: forza antena3, muie kovesi, muie dna, forza tariceanu, nastase detinut politic, basescu conduce dna, pacat ca nu mai e Ponta etc etc etc. Majoritatea de pe aici nu rezoneaza cu astfel de opinii, mai mult, majoritatea le consideram de tot rasul. Asa ca mi se pare amuzant ca ceri acum reactii serioase si discutii serioase in jurul unor vorbe ale tale sau in jurul unor evenimente semnalate de tine.
Esti Ionica al topicului. Ionica prins de 100 de ori cu muie kovesi in gura a 101-a oara vrea sa discutam serios despre DNA cu el.
O reacție de om care mănâncă pe pâine știri de pe stiripesurse.ro, nu?Doc wrote:Nu amice, voiam sa vad pe aici o reactie de om matur, de neindoctrinat, de om care-si asuma lucruri, care e responsabil.
Nu e "de-al nostru". De ce ai zice că e "de-al nostru"? De ce vezi tabere și dușmani peste tot? Doar o minte limitată reduce tot la alb și negru.Doc wrote:Unul de-al vostru e prins cu o chestie penibila.
Exact. Mai vorbim când e ceva de vorbit. Recte, când se dovedește vreo legătură directă. Cu presupusul ne putem da despre 1000 de chestii mai infecte și mai penibile decât asta.Doc wrote:Nu e chestie penala (inca lol - daca face pe nebunu, mai vorbim)
Tu ești cel care a făcut o paralelă cu Năstase. O paralelă foarte penibilă, după cum ți-am demonstrat, dar ai preferat să ignori grațios. Și vezi că Stokkolm a zis ceva mai mult decât "ceva despre străbunică-su". Dar dacă n-ai reduce toate replicile la ceva-uri și nimicuri, n-ai avea cum să câștigi bătălii imaginare pe internet, amirite?Doc wrote:altul zice ceva de Nastase
REMEMBER CITADEL
+ toate apelativele "amice", "prietene", etc preluate de la Mircea Badea. gay
I'm livin' in a love shadow
De fapt "amice" e preluat de la dentistul meu.
@Mahdi
Deci nu l-ai votat pe Iohannis? nu-l sprijini? nu e "al tau"? ca al meu nu e in mod sigur, din moment ce nu l-am votat...
Tumnezeule, vorbeste Ola, omul cu mii de on-linere la care rade numai el, despre postatul serios. Incredibil. Majoritate? care majoritate? sunteti doar cativa care aveti puncte de vedere similare. Majoritate din ce?

@Mahdi
Deci nu l-ai votat pe Iohannis? nu-l sprijini? nu e "al tau"? ca al meu nu e in mod sigur, din moment ce nu l-am votat...
Tumnezeule, vorbeste Ola, omul cu mii de on-linere la care rade numai el, despre postatul serios. Incredibil. Majoritate? care majoritate? sunteti doar cativa care aveti puncte de vedere similare. Majoritate din ce?
Last edited by Doc on 18 Nov 2015, 23:09, edited 1 time in total.
Majoritate din forum, patroane. N-ai observat ca esti singurul care urmareste Antena 3? Singurul caruia ii pare rau ca nu a iesit la plimbarea Antea 3? Singurul care plange dupa Fonta? Singurul care vede spectrul negru al lui Basescu in toate aspectele cotidiene? Nu ai observat? Ah, dar desigur. Toate acestea dovedesc faptul ca esti iluminat si mult peste userii acestui forum.
Special pentru Doc, ca e simpatic: ultima marsavie a lui Basescu:

TRAIAN BASESCU L-A INFECTAT CU HIV PE CHARLIE SHEEN! ESTI FERICIT ACUM, BASESCU? SI SUNT SIGUR CA SI EMIL BOC A AVUT UN ROL MIC, PRECUM II E SI STATURA, LA ACEASTA MIZERIE!

Special pentru Doc, ca e simpatic: ultima marsavie a lui Basescu:

TRAIAN BASESCU L-A INFECTAT CU HIV PE CHARLIE SHEEN! ESTI FERICIT ACUM, BASESCU? SI SUNT SIGUR CA SI EMIL BOC A AVUT UN ROL MIC, PRECUM II E SI STATURA, LA ACEASTA MIZERIE!
Last edited by .chester on 18 Nov 2015, 23:05, edited 1 time in total.
I'm livin' in a love shadow
Stai linistit, nu te crede nimeni.Doc wrote:De fapt "amice" e preluat de la dentistul meu.![]()
am mai zis asta de multe ori, in majoritatea situatiilor a fost un vot anti-Ponta, un vot anti-PSD. Oamenii au votat anti-Ponta, iar intamplarea face ca acest vot sa fie pro-Iohannis.Doc wrote:Deci nu l-ai votat pe Iohannis? nu-l sprijini? nu e "al tau"? ca al meu nu e in mod sigur, din moment ce nu l-am votat...
Doc, in continuare nu inteleg ce incerci sa faci aici. Nu reusesti sa convingi pe nimeni de nimic, ba mai rau, intarati lumea. Stii foarte bine care e parerea majoritatii userilor pentru ca esti de ceva vreme pe forum. Nimeni nu te convinge ca ai pareri gresite si nu o sa convingi pe nimeni ca are pareri gresite. Continui sa scoti din context si sa-ti alegi fix lucrurile pe care vrei sa le dezbati ignorand ceea ce nu-ti convine. Faptul ca ai o varsta, dupa cum iti tot place sa te lauzi, poate ca te ancoreaza undeva mai in trecut, astfel ca modul tau de abordare al lucrurilor e incompatibil cu cel al userilor "mai tineri" cu care intri in conflict. Pana la urma ancorarea asta in trecut e si ce ne tine in urma din punct de vedere politic.
Dentistul tău, profesionistul care nu a plecat din țară să stea cu chirie în Vest ți se adresează cu ''prietene'' și ''amice''? Ce face, dublează desene animate pentru Fox Kids în timpul liber? SFINTE SISOE, DOC! AMICE, AI FACE BINE SĂ O ȘTERGI DE AICI PÂNĂ NU DAI DE BUCLUC!Doc wrote:De fapt "amice" e preluat de la dentistul meu.![]()
N-ai observat ca si Zme-ul se uita la Antena 3? asa zicea acum doua pagini. In plus, si tu pari expert in apelativele folosite pe la A3.chestr0ny wrote:N-ai observat ca esti singurul care urmareste Antena 3?
@ Mafio
Dentistul meu e dentistul meu de 20 de ani, de cand eram in liceu. Ar parea ciudat sa-mi zica domnule

@Marvas
Da, stiu, era mai bine inainte, cand faceati bash numai cu McWill si cu MC... Parea minoritatea mai mica... Oricum, de ce ar fi unanimitati pe un topic de politica?
"Pana la urma ancorarea asta in trecut e si ce ne tine in urma din punct de vedere politic."
Nu, IMO o sa ramanem unde suntem din cauza generatiei esuate care vine din urma, generatia fara bac, generatia inculta, generatia cu parinti afara, crescuta de bunici sau de vecini, generatia atat de manipulabila incat nici nu-si da seama ca se va schimba clasa politica, sigur, cu copiii LOR. Copiii lui Nicolicea, copiii lui Stanisoara, copiii LOR sunt pe vine in mai toate judetele.
Voi, userii tineri de aici (clar peste media generatiei voastre, fara ironie), cat de implicati politic sunteti, in afara de un eventual dus la vreun protest? Postatul pe topicul asta? Cum faci tu, Marvas, desprinderea de trecut?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Protestul "generatiei noastre" se va face prin #jesuisdezamag. De ne prindea pe noi revolutia si nu pe altii, am fi castigat-o pe OculusRift.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ma uit la A3?! daca a trece din post in post si a-l vedea fix pe Tariceanu zlobozindu-se in fata mancatorilor de cacat ...Doc wrote:N-ai observat ca si Zme-ul se uita la Antena 3? asa zicea acum doua pagini. In plus, si tu pari expert in apelativele folosite pe la A3.chestr0ny wrote:N-ai observat ca esti singurul care urmareste Antena 3?
nu, nu ma uit la A3
---
eu sunt uimit cum de Laura Georgescu inca conduce CNAul si cum de acest post, ce nu e cu nimic diferit de slobozeala Dan Diaconescu in direct, inca emite
pufosii de la antene au incepul a da cu subsemnatul pe la NDA in cazul santajarii RDSului pentru a obtine drepturile (sau o parte din ele) de difuzare are meciurilor de fotbal
n-o sa vars nici o lacrima pentru disparitia acestui
A3 e un fel de acquired taste, doar daca si cacatul e un fel de acquired taste
Mai AMICE, tocmai ce am spus ca sunteti peste media generatiei voastre si vii si arunci asa, cu muci in fasole? iar vorbesti din amintiri?zme-ul wrote:pufosii de la antene au incepul a da cu subsemnatul pe la NDA in cazul santajarii RDSului pentru a obtine drepturile (sau o parte din ele) de difuzare are meciurilor de fotbal
n-o sa vars nici o lacrima pentru disparitia acestuitrust de presaspalatorie de bani
Dosarul ala e deja trimis in judecata, la Curtea de Apel. Gadea a fost martor. Ce spui acolo de dat cu subsemnat la DNA? Si nu e pentru drepturi TV, teoretic Antenele voiau de la RDS 0.6 lei/abonat pentru redifuzare. Exactitate, AMICE, putem sa fim EXACTI? Aici e Radio Erevan?

http://www.hotnews.ro/ancheta-15756777- ... ulescu.htm
Doc esti constient ca diferenta de varsta nu e chiar atat de mare, nu? Adica suntem destui p-aici in our 30s, cum s-ar zice. Ma gandesc ca si tu esti in your 30s, ca daca ai atins 40 atunci nu mai e nimic amuzant, e doar trist.