De ce e trist sa fii la 40+? Crezi ca anumiti useri sunt mai tristi pentru ca au 40+?

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
generatia noastra?! vrei sa zici de aia cu carnet rosu, sau aia care au fost pioneri - eu nu ma incadrez decat intr-unaDoc wrote:generatiei voastre
Daca, in general, exista perceptia ca inaintarea in varsta duce la intelepciune si cumpatare, Doc e exemplul viu care ne arata ca senectutea poate avea si efecte inverse.zme-ul wrote: faptul ca esti cu ~10 mai aproape de moarte nu te face nici mai respectat nici mai elevat - si mai ales cand debitezi ideologii cripto-comuniste![]()
Mormaise Doc de pe scaunul de pensionari al autobuzului strangand tare in mana plasa de piatza in timp ce privea incruntat un grup de tineri. Dupa cateva secunde nu a mai rezistat si a urlat ridicand bastonul: ANTENA 3 POST SUPUS REPRESIUNII!Doc wrote:Te si intrebi de ce n-au audiente oamenii astia. Probabil pentru ca "majoritatea" de pe topicul asta numara maxim 7-8 oameni.![]()
Mostra de dialog, mostra de elevatie. Bijuterie, filigran.
http://www.reportervirtual.ro/2015/10/a ... prost.html
V-am spus ca pana la urma am facut abonament sa vad Antena 3 pe PC? Radeam de unu singur, Ola-gen-cand-posteaza-onelinere, la emisiunea cu Guseth. Plus ca voiam sa salvez Antena de la faliment/desfiintare/samd.
Deja devine clar ce personaj se afla in spatele ISIS.pe plan militar gruparea este dirijată de foști baasiști
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests