Laudati-va
Re: Laudati-va
^Exact. Te tii serios de carte, faci o facultate intr-un domeniu care te pasioneaza si in care ai perspective, apoi iti gasesti o slujba la care esti foarte bun si muncesti de placere, renunti la orice forma de viata sociala, si cu toate astea adunate vei descoperi ca pentru pretul modic al petrecutului vietii in birou/acasa cu mai nimic intre o sa ai timp berechet si pentru jocuri video interesante. 

NO COVER. ALL MAN.
Sau poți pur și simplu să nu urmezi sfaturile lui Waaagh și să stai toata ziua în casă. Merge și așa.
No, that's not what I...Waaagh! wrote:^Exact. Te tii serios de carte
Mă rog, eu nu l-aș asculta pe Waaagh!, oricine își permite să joace Rome: Total War atât de mult e o persoană ce trebuie privită foarte suspicios.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Tocilarii dreacu, parca frecatul mentei tine de studii!
In timpul scolii stiu ca aveam maxim 7 ore pe zi, pe cand la majoritatea locurilor de munca stai 8 ore + 1 ora pauza de masa, nu poti chiuli si nici nu ai multe zile libere pe an comparativ cu vacantele elevilor. In timpul facultatii e cel mai bine in afara sesiunilor, avand in vedere ca prezenta la majoritatea cursurilor nu e obligatorie. Stiu ca ma duceam vreo 8-12 ore pe saptamana, aveam mai mult timp liber decat puteam gestiona. Wasted all of it playing videogames, yolo.
ca adult chestiile astea nu prea se intampla decat daca locuiesti cu parintii.Mafio wrote:Simplu, ca adult se întâmplă să mai rămâi șomer, să renunți la o facultate, să-ți îngheți un an. (...) De-aia mi se pare că ai mai mult timp liber ca adult.
@neolith
Da, dar in timpul scolii si facultatii intrau in ecuatie si orele pe care trebuia sa le petreci facand teme and stuff like that, desi aici depinde si ce scoala/facultate faci si cat esti dispus sa investesti in asemenea activitati. In schimb la serviciu o data ce ai terminat ziua esti liber sa faci ce vrei, asta atat timp cat nu nimeresti unul din locurile alea de munca unde trebuie sa faci si overtime.
Da, dar in timpul scolii si facultatii intrau in ecuatie si orele pe care trebuia sa le petreci facand teme and stuff like that, desi aici depinde si ce scoala/facultate faci si cat esti dispus sa investesti in asemenea activitati. In schimb la serviciu o data ce ai terminat ziua esti liber sa faci ce vrei, asta atat timp cat nu nimeresti unul din locurile alea de munca unde trebuie sa faci si overtime.
Excelent sintetizat. Daca esti bun, in principiu lucrezi repede, si poti avea norocul sa lucrezi ceva/undeva unde sa nu fie tampenia de program de 8 ore, inchis cu cheia. Ceva gen cabinete individuale, freelance, ceva unde sa conteze rezultatul mai degraba decat prezenta fizica un numar de ore "la serviciu".Waaagh! wrote:^Exact. Te tii serios de carte, faci o facultate intr-un domeniu care te pasioneaza si in care ai perspective, apoi iti gasesti o slujba la care esti foarte bun si muncesti de placere
De acord, insa cred ca in medie tot iesi mult pe plus in ceea ce priveste timpul liber ca elev/student chiar daca includem temele. Exceptand cazurile mai rare de elevi suprasolicitati cu meditatii, concursuri etc. Ai program mai scurt si, din moment ce parintii iti asigura traiul, nu ai alte responsabilitati care sa iti consume timp si energie o data ce ai terminat cu invatatul. Plus ca intr-o vacanta de vara ai zile libere consecutive cam cat in 4 ani de muncacg1700 wrote:@neolith

Pretty sure ca poti sa ramai somer si daca nu locuiesti cu parintii.marvas wrote:ca adult chestiile astea nu prea se intampla decat daca locuiesti cu parintii.Mafio wrote:Simplu, ca adult se întâmplă să mai rămâi șomer, să renunți la o facultate, să-ți îngheți un an. (...) De-aia mi se pare că ai mai mult timp liber ca adult.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- ola small dickie
- Big Daddy
Mafio wrote:Simplu, ca adult se întâmplă să mai rămâi șomer, să renunți la o facultate, să-ți îngheți un an. În timpul școlii, vrei nu vrei, oricât de mult chiulești ești plecat zilnic câte 6-7-8 ore. Pe restul le dormi sau le petreci în bar cu prietenii. De-aia mi se pare că ai mai mult timp liber ca adult.

Pentru ca majoritatea adultilor sunt someri sau sunt studenti care tocmai au renuntat la facultate.
Eu am suficient timp liber cu 8-9 ore petrecute la lucru. Ajung acasa pe la 7 si ceva, pana la 12 mai e timp de orice. Apoi sunt weekend-urile. Fun.
Touche.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Eu pot sa dau dreptate taberei care tine partea 'adultii au mai mult timp liber' intr-o singura situatie - inlocuiti termenul "adult" cu "burlac/nefamilist convins". Altfel, un adult care termina ziua de serviciu (ca este prezenta fizica obligatorie de 8-9-10 ore, ca este sesiunea de lucru online, ca este altceva) nu devine LIBER pana la urmatoarea sesiune. Pentru ca adultii au si obligatii, lol, chestii aparent nesemnificative, insa esentiale pentru a depasi stadiul de a trai cu parintii/in carca cuiva.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Azi am pus mana in sfarsit pe mouse-ul ce il voiam : Gamdias Zeus (si oricati ar zice ca nu merita, nu il poti aprecia pana nu il ai).
Ala nu-i mouse, e un Decepticon care o sa-ti manance mana!adriano13 wrote:Azi am pus mana in sfarsit pe mouse-ul ce il voiam : Gamdias Zeus (si oricati ar zice ca nu merita, nu il poti aprecia pana nu il ai).
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Genius DeathTaker.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Plebs. All of you.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Mi-am luat Crysis 3 la cutie din Altex la doar 27 de lei. Cum prima oara l-am avut din surse necurate, avea niste bug-uri si nu am reusit sa-l termin.