Ce jucati in momentul de fata

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Doc
Hammer Haunt

Re: Ce jucati in momentul de fata

Post by Doc »

Pe Legendary asta e singurul rol al companionilor, pana spre lvl. 40-50 aproape oricine te omoara foarte repede. In plus companionii n-au penalitatea la damage dat pe care o ai tu, ei dau cu damage normal.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

N-am folosit companioni. Am jucat cam 70 de ore in care tot ce am facut a fost sa ma plimb si sa explorez diferite locatii. Extrem de putine questuri. Dupa 10 ore de questing si poveste am dat unistall, spre deosebire de TES-ul de dinaintea lui, Skyrim e un joc cu feeling, misto realizat din punct de vedere vizual si ca design al lumii.

Din pacate, tot asta iti cam face in ciuda, de fiecare data cand vedeam un dungeon misto intr-o zona uitata de lume ma entuziasmam, apoi imi venea sa plang cand stiam ce borefest urmeaza. Concluzia pe care am tras-o e ca spre deosebire de alte jocuri Bethesda, nu il pot numi un joc prost, totul e sa nu il "joci".

Asa ca recomandarea mea e plimba-te, freaca menta, cu cat amani guild stuff cu atat mai bine, pentru ca s-ar putea sa ramai profund dezamagit apoi.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

sebas wrote:Dragon's Dogma - nu știu cum reușesc RPGurile astea japoneze cu iz vestic să fie așa fermecătoare. Foarte bun jocul, combatul e delicios doar că foarte ușor. Am să încerc pe Hard.
OK, deci pe Hard jocul este fabulos pentru că dă ocazia AI-ului să se desfășoare. Fiecare mob peste care dai trebuie abordat tactic și priceput, nu prea există rețetă.

Prima dată când m-a luat o Harpy pe sus și m-a aruncat în hău am rămas fără cuvinte.
dump CHA
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

@TG
Are si explorarea farmecul ei, dar fara questing pierzi locatii, personaje, lore. De ce sa nu le imbini pe amandoua? Niciodata nu ma plimbam teleleu, insa pana la destinatie bineinteles ca exploram orice era prin apropiere... Nu mai vorbim de mediu, daca nu inaintezi sificient in main-quest nu se umple cerul de dragoni samd.

Ai un tort, bagi degetul in frisca... si atat? de ce sa nu-l mananci pe tot? :)
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Păi asta zic, am încercat să-l mănânc, problema e că mi s-a făcut rău. Realizez că ce zic merge interpretat și invers, poate dacă făceam mai repede quest-urile, mi se păreau mai ok. Cert e că e o diferență astronomică dintre cât de mișto e realizată lumea și ce locuri poți descoperi, și personajele/quest-urile din locurile respective sau modul în care se leagă între ele prin gameplay. Ce-i drept, asta nu a fost niciodată punctul forte Bethesda, dar la Skyrim chiar doare pentru că mie efectiv îmi era ciudă. Voiam să fie chestii interesante de făcut, dar nu erau aproape niciodată.

Bine, am jucat cu destul de multe MOD-uri dar încă nu erau astea de acum, care schimbau radical mecanicile de joc, poate e mai ok așa, însă acum nu-i mai pot aloca timp.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Skyrim a fost ok. Pana cand am intalnit un crach care mi-a sters fisierul de salvari si autosave-ul, asa ca am pierdut vreo 40 de ore de joc din ce facusem pana atunci. In mod realist, nu facusem mare branza, insa mi s-a innegurat privirea cand am vazut jumatate de harta inapoi in fow.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Skyrim a fost mișto până când am găsit un buzdugan într-o casă bășită și am început să omor toți inamicii dintr-o singură lovitură. Adică vreo 5 ore.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Underrail - Well, mi se părea un joculeț mișto la început. Acum mi se pare pare o lecție în game design care nu prea ar trebui ratată de fanii genului. Gameplay wise se apropie de Original Sin, it's not quite there, dar pentru un joc făcut de 3 oameni... fuck.

Hearthstone - După o pauză de jumate de an am zis să joc iar în ladder luna asta. Îmi place meta-ul după LoE, multe deck-uri more or less viabile, în ciuda la secrets pally. Doar că na, dacă jocul era indubitabil ftp până la apariția primului expansion, acum ar putea la fel de bine să coste 40 de euro, nu prea cred că jucătorii noi ajung undeva.

După ce am terminat Hot Pursuit, încerc să joc GRID, dar n-am mai jucat nimic măcar pe sfert sim like de ceva vreme, așa că îmi vine destul de greu să pun frână într-un joc cu mașini, va trebui să mă reobișnuiesc. :lol:

Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Europa Universalis 4
Cu Valahia, scenariul Caderea Constantinopolelui, 1444. Aspru, pentru barbati adevarati. Sarbii ma vedeau ca rival, deci initial Bosnia si Polonia au fost aliatii mei. Asta le-a dat de gandit turcilor, care au cucerit toata Anatolia, Albania, insule samd. Intre timp am devenit prietenos cu Ungaria si Polonia, fapt care iarasi le-a dat de gandit. Asa ca s-au pus pe cucerit Crescentul Fertil, si daca tot erau in zona, mamelucii egipteni. Intre timp am ajutat Ungaria in niste razboaie, am ciugulit ceva bani, am profitat de polonezii voiosi si le-am luat Basarabia si Moldova. Dar nu-i bai, m-am imprietenit cu Lituania si Rusia.
Intre timp, turcii au insfacat Serbia si jumatate din Bosnia. Morcovul mi-a intrat, si in 1570, in sfarsit, au venit sa ceara Oltenia. Oltenia :( Nu puteau cere Buzaul lui McWill?
Asta e, ungurii si rusii au raspuns la apel, si teoretic e bataie parte-n parte. Practic e greu, ca aliatii nu prea se coordoneaza. Well, pray for me.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Dpdv EU IV, McWill sta in Basarabia. Altfel, cred ca ieseai mult mai castigat daca reuseai o alianta cu Austria decat cu alte tari catolice, dar Eastern pe tehnologie. Rusia este foarte ok, insa daca stack-ul ei ia bataie, se retrage la dracu-n praznic si dureaza jumatate de an sa revina pe front; stack-ul turcilor, la o infrangere, nu cred ca trece Bosforul.

Alternativ, poti sa fortezi o infrangere a ta acum, sa cedezi multe provincii ale ungurilor catre turci si sa formezi o coalitie impotriva turcilor. Regiunile ungurilor, daca sunt luate de alde otomani, inflameaza si Austria, si Polonia, si Venetia. Sigur una din astea trei este o mare putere in exercitiu.

Probabil ca stii toate astea, deci nu ajuta cine stie ce post-ul meu, insa e o strategie buna pentru oricine joaca cu state mici - pierzi un razboi cu inamicul tau, cedezi provincii de la aliati, apoi formezi o coalitie si recuperezi cu varf si indesat.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

:) Nu m-a vrut Austria de nici o culoare, neam. La un moment dat cu Boemia am avut alianta dar atat. Pana acum maxim in razboiul asta am reusit o gherila de vreo 4 ani, am atras toate armatele turce in arealul asta - se sictirisera de tot turcii, si ar fi incheiat pace multumindu-se numai cu Oltenia... dar mai incerc odata :) Macar sa mor cu ei de gat acum si sa le inceapa declinul - unde mai pui ca deocamdata sultan e Selim I, Suleiman I asteapta dupa colt sa vina la putere... Am si castigat 3 batalii majore... deci le tocasem si destule trupe/rezerve. Nasol e ca forturile nu permit sa mergi pe unde vrei, cum vrei, altfel ar fi fost si mai haios.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Rocketbirds: Hardboiled Chicken

- e un side scroller antrenant si, cel mai important, amuzant. Voi stiti cine e New World Revolution? Se presupune ca e o trupa cunoscuta? Ei au facut soundtrack-ul jocului si desi nu mi-a placut ascultat separat, merge bine cu ce se intampla pe ecran.

phpBB [video]

Brothers: A Tale of Two Sons

- stiu ca exista si varianta de PC, dar nu imi imaginez cum ai putea controla personajele de la tastatura. Controlul mi se pare facut exclusiv pentru console: cu stick-ul din stanga si trigger-ul din stanga il controlezi pe fratele mai mare, iar cu cele din dreapta pe fratele mai mic. Deodata. N-am mai intalnit asa ceva pana acum, dar imi place.

- atmosfera de basm si muzica m-au tinut lipit de ecran. Faptul ca personajele comunica prin ceva limbaj gibberish face povestea chiar mai imersiva. Nici nu stiu cand au zburat 4 ore azi-noapte.

- am impresia ca jocul are mai mult farmec pentru cei care au frati, cel putin eu reusesc sa ma identific cu fratele mai mare si imi imaginez ca ala mai mic are ochelari ca sa fie ca frate-meu.

- de mult nu m-a mai prins un joc in halul asta si il recomand oricui.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Chiar cautam un joc relaxant.
Am si uitat ca am Rocketbirds: Hardboiled Chicken pe steam. :D
O sa il incerc

marvas wrote:
- stiu ca exista si varianta de PC, dar nu imi imaginez cum ai putea controla personajele de la tastatura. Controlul mi se pare facut exclusiv pentru gamepad: cu stick-ul din stanga si trigger-ul din stanga il controlezi pe fratele mai mare, iar cu cele din dreapta pe fratele mai mic.
Fixed!
Last edited by MC on 27 Jan 2016, 14:35, edited 2 times in total.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

mersi, controller am vrut sa zic.
Azad
Adventurer Extraordinaire

Post by Azad »

marvas wrote:stiu ca exista si varianta de PC, dar nu imi imaginez cum ai putea controla personajele de la tastatura.
Controlul e un pic mai ciudat la inceput dar te obisnuiesti pe parcursul jocului si nu e deloc game-breaking, cum am crezut inainte sa il joc.

Care a fost momentul tau preferat din joc?
Spoiler:
In cazul meu a fost dupa moartea fratelui cel mare, cand te intorci acasa si trebuie sa parcurgi drumul pana la tatal celor doi frati de unul singur.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

inca n-am terminat jocul asa ca revin cu momentul preferat mai tarziu.

Pana acum momentele preferat sunt interactiunile baietilor cu chestiile din jur. Fratele mare e de obicei mai responsabil, in timp ce fratele mic face tot felul de nebunii, stropeste oameni, scuipa, rade de unul si de altul, etc. Incerc actiuni pe aproape toate obiectele si zonele din joc.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Rocketbirds ala era jocul la care ii facuse Let's Play Soarecu. Ai ratat o experienta interesanta. :lol:
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Quest for Glory: So You Want to Be a Hero VGA Remake

Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Tocmai ai găsit următorul avatar al lui Waaagh.
REMEMBER CITADEL
Post Reply

Return to “Jocuri”