Iata-l si pe doc:

Sa raspunda magistratii pentru faradelegile infaptuite!

nam inteles:

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Eu te-am mai vazut pe tine pe strada si parca semeni un pic cu Basescu...sekaba wrote:Ah, nu am realizat că e o lege Băsistă. My bad.
16:53 Dana Grecu s-a asezat in genunchi pe scena: Ei vor sa stam in genunchi. Nu ingenunchem in fata lor. Dar eu pot sa stau in genunchi doamenlor si domnilor in fata lui Dumnezeu si a dvs
16:50 Adrian Ursu, despre Traian Basescu: Poate javra ordinara sa se mai intoarca?
A remarcat cineva ironia?sekaba wrote:L-a protestul antenelor a aparut si viitorul presedinte al tarii:
"15:54 In piata a aparut un tanar cu un afis pe scria "I love ANAF", dar mai multi manifestanti i-au luat afisul si l-au rupt, de fata cu jandarmii. Tanarul a plecat ulterior din piata. " - hotnews.ro
vai de capu' meu. De-ar putea sa emita de-acolo zilnic la 2-300 de pensionari cati s-ar aduna, in loc sa-i vada o tara intreaga la TV cum se fac de rasul curcilor.Apollyon wrote:16:53 Dana Grecu s-a asezat in genunchi pe scena: Ei vor sa stam in genunchi. Nu ingenunchem in fata lor. Dar eu pot sa stau in genunchi doamenlor si domnilor in fata lui Dumnezeu si a dvs
16:50 Adrian Ursu, despre Traian Basescu: Poate javra ordinara sa se mai intoarca?
17:20 Ecaterina Andronescu a venit si ea in piata
Sper că după aceea, în plin delir mistic, și-a rupt hainele de pe ea și s-a oferit jandarmilor pentru a reconstitui silniciile la care a fost supusă libertatea de exprimare de către hoardele invadatoare băsiste și animalele de la ANAF.16:53 Dana Grecu s-a asezat in genunchi pe scena: Ei vor sa stam in genunchi. Nu ingenunchem in fata lor. Dar eu pot sa stau in genunchi doamenlor si domnilor in fata lui Dumnezeu
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests