Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Waaagh!
Forum Warlord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Waaagh! »

Publicul latrinei in lupta cu opresiunea:

Image

Iata-l si pe doc:

Image

Sa raspunda magistratii pentru faradelegile infaptuite!

Image

nam inteles:

Image
NO COVER. ALL MAN.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Asta ultima e geniala :)))
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Oarecum de asteptat, judecatoarea care l-a condamnat pe Voiculescu cere CSM sa-i se apere reputatia de linsajele de la Antena 3. Sefa DNA sesizeaza si ea CSM dupa minciunile si manipularile pseudo-jurnalistilor de-acolo. Doar ca asta nu pare sa fie o problema pentru parlament, presedinte, avocatul poporului, CNA si celelalte institutii care s-au facut pres in fata antenelor. Pentru ei principala preocupare e ca acest trust de presa sa-si poata continua bine mersi campania anti-justitie din sediile care trebuiau de mult sa intre in posesia statului.
Last edited by Apollyon on 19 Feb 2016, 15:16, edited 1 time in total.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Indeobste*, e simpatica ironia, dar hai sa nu mergem prea departe. Cel putin in ultima poza avem de-a face probabil cu o femeie care a crescut intr-un mediu ca vai de el, alfabetizata pe genunchi, fara posibilitati concrete de a-si depasi conditia sau/si (foarte posibil dupa infatisare si discurs) cu probleme psihice. Cum tot vine frecvent vorba de calitatea morala a celor doua tabere, hai sa-o calibram corespunzator.

*arhaism intentionat, cu accente ironice indreptate spre Antene.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Liviu Dragnea zice: "Nu scrie in lege cinci zile. (...) Nu exista in nicio lege cinci zile. Exista termen 30 de zile plus 60 de zile. Am vazut comunicatul ANAF si este un comunicat mincinos"

Articolul 1039 din Codul de Procedura Civila zice: "Atunci cand proprietarul unui imobil doreste sa il evacueze pe ocupantul acestuia, dupa ce dreptul de a ocupa imobilul a incetat, proprietarul va notifica in scris ocupantul, punandu-i in vedere sa elibereze imobilul pe care il ocupa fara niciun drept, in termen de 5 zile de la comunicarea notificarii."
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
ciolan
Headless Kamikaze

Post by ciolan »

Legea asta e împotriva libertății de exprimare, deci nu se pune.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Ah, nu am realizat că e o lege Băsistă. My bad.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

@juve ca de obicei, punctează bine. :)

Problema nu este că Antenele ajung la niște oameni cu condiții precare, ci că nu ajung și alții mai breji la ei. Un vot e tot un vot, indiferent dacă cel care-l acordă are 4 clase sau 2 mastere.
dump CHA
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

sekaba wrote:Ah, nu am realizat că e o lege Băsistă. My bad.
Eu te-am mai vazut pe tine pe strada si parca semeni un pic cu Basescu... :x :x
I'm livin' in a love shadow
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Știu. Noroc că am realizat și eu asta și am renunțat din timp la marinărie. Din păcate era prea târziu pentru părul din cap :(
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

L-a protestul antenelor a aparut si viitorul presedinte al tarii:

"15:54 In piata a aparut un tanar cu un afis pe scria "I love ANAF", dar mai multi manifestanti i-au luat afisul si l-au rupt, de fata cu jandarmii. Tanarul a plecat ulterior din piata. " - hotnews.ro
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

m-am uitat putin la antena3 acum. am vazut imagini de la protest. mama, media de varsta :)))) . zici ca e o adunare la pachete. sau la cerere de marire de pensie
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Mai nesimtitule, n-ai citit statisticile lui Doc despre cum publicul Antenei 3 e foarte tanar si foarte educat si foarte frumos si foarte destept? De ce raspandesti manipulari basiste?!
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

16:53 Dana Grecu s-a asezat in genunchi pe scena: Ei vor sa stam in genunchi. Nu ingenunchem in fata lor. Dar eu pot sa stau in genunchi doamenlor si domnilor in fata lui Dumnezeu si a dvs
16:50 Adrian Ursu, despre Traian Basescu: Poate javra ordinara sa se mai intoarca?
:lol:
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

sekaba wrote:L-a protestul antenelor a aparut si viitorul presedinte al tarii:

"15:54 In piata a aparut un tanar cu un afis pe scria "I love ANAF", dar mai multi manifestanti i-au luat afisul si l-au rupt, de fata cu jandarmii. Tanarul a plecat ulterior din piata. " - hotnews.ro
A remarcat cineva ironia?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Cred ca am remarcat-o cu totii. :lol:

Am vazut si eu cateva imagini si relatari pe hotnews. Ce spectacol grotesc. Maimutoi iesiti in strada sa se scalambaie. Un adevarat manifest pentru libertatea de exprimare.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Apollyon wrote:
16:53 Dana Grecu s-a asezat in genunchi pe scena: Ei vor sa stam in genunchi. Nu ingenunchem in fata lor. Dar eu pot sa stau in genunchi doamenlor si domnilor in fata lui Dumnezeu si a dvs
16:50 Adrian Ursu, despre Traian Basescu: Poate javra ordinara sa se mai intoarca?
vai de capu' meu. De-ar putea sa emita de-acolo zilnic la 2-300 de pensionari cati s-ar aduna, in loc sa-i vada o tara intreaga la TV cum se fac de rasul curcilor.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

But wait, nu putea sa lipseasca...
17:20 Ecaterina Andronescu a venit si ea in piata
:)
ciolan
Headless Kamikaze

Post by ciolan »

16:53 Dana Grecu s-a asezat in genunchi pe scena: Ei vor sa stam in genunchi. Nu ingenunchem in fata lor. Dar eu pot sa stau in genunchi doamenlor si domnilor in fata lui Dumnezeu
Sper că după aceea, în plin delir mistic, și-a rupt hainele de pe ea și s-a oferit jandarmilor pentru a reconstitui silniciile la care a fost supusă libertatea de exprimare de către hoardele invadatoare băsiste și animalele de la ANAF.
"Siluiți-mă, bestii cu chip de oameni, mușcați din trupul meu și sorbiți-mi sîngele în timp ce vă faceți poftele murdare cu mine, dar nu pîngăriți libertatea de exprimare și viitorul acestor tineri curați", urlă Dana cu lacrimi în ochi înainte să se arunce în mijlocul unui pîlc de băsiști sălbăticiți. Din mulțimea de anteniști înmărmuriți de sălbăticia băsiștilor, apare stegarul dac, care sare în mijlocul băsiștilor ce-o pîngăreau fără milă pe martiră, folosindu-și portdrapelul pe post de prăjină, o acoperă pe Dana cu steagul în timp ce-i șoptește încetișor la ureche străvechi vorbe de îmbărbătare în limba dacă. "Luați-mă pe mine în locul ei, mamonilor, căci nu mor berzele cînd vor viezurii!!!!" mai apucă să strige el înainte să fie asaltat de o sentință demonică de evacuare din propria-i barbă, înmînată de trei inspectori ANAF cu ochii de pucioasă și trupurile acoperite de solzi!
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

dump CHA
Post Reply

Return to “Cafenea”