Laudati-va
Re: Laudati-va
Intotdeauna i-am incurcat pe sebas cu marvas, nici nu mi-am dat seama ca a fost plecat.
NO COVER. ALL MAN.
- Michilangelo
- Headless Kamikaze
Ești timișorean?Fular wrote:Am trecut pe lângă Doroftei prin Timișoara. Era invitat la Facultatea de Educație Fizică și Sport de la UVT. Guy is a midget.
A gentleman never tellsola small dickie wrote:si dupa nimic?sekaba wrote:Cand aveam 3-4 ani Ion Caramitru m-a dus la cofetarie si mi-a dat o prajitura.

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
De vreo 8 ani, da.Michilangelo wrote:Ești timișorean?Fular wrote:Am trecut pe lângă Doroftei prin Timișoara. Era invitat la Facultatea de Educație Fizică și Sport de la UVT. Guy is a midget.

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- ola small dickie
- Big Daddy
acum ca vad si de unde provine mi-am adus aminte sa zic ce vroiam de mult: ce mega stresant e avataru lui marvas. de ce ti-ai pune asa ceva?
Eu eram convins ca e din cine stie ce bomba de joc facut pe jumatate sub orice aspect si care a fost aruncat la vanzare in speranta ca musca fraierii momeala.
NO COVER. ALL MAN.
Downgraded piece of shit.
- Michilangelo
- Headless Kamikaze
Cool, eu sunt prin zonă doar de vreo 3. Poate ieșim la o bereFular wrote:De vreo 8 ani, da.Michilangelo wrote:Ești timișorean?Fular wrote:Am trecut pe lângă Doroftei prin Timișoara. Era invitat la Facultatea de Educație Fizică și Sport de la UVT. Guy is a midget.

Sigur că da
. Mai sunt în oraș vreo 4 zile până la concediu și după aceea oricând după Anul Nou. PM când vrei să stabilim ce și cum.

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Grats on the harem.
- ola small dickie
- Big Daddy
dar ele nu arata ca in animeuricg1700 wrote:Pe mine ma invita colegele de la serviciu in oras.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Mai, nu se stabilise deja pe alt topic ca Fular este fata? Cam pe atunci cand, incercand sa se scoata din recunoasterea adevarului, punea poze cu Anne pe forum?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Chiar așa, mai are cineva poze cu Anne?
Probabil ea.