Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Doc
Hammer Haunt

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Doc »

Corect. Te si intrebi de unde atata putere demonico-masonica are internetul cand vezi cat de repede se imprastie tampeniile si cat de greu razbat datele stiintifice :)
Mai multe pe subiect: https://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_ph ... and_health
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Ludovic Orban, lol. In sfarsit prostia colosala a astuia l-a impins in gherutele DNA.

Adevarul e ca ar fi fost numai bun de primar, avand in vedere seria de pana acum: Halaicu, Lis, Bas, Videanu, Oprescu.

Ciiiiine este pe treptele DNA? :lol: :lol:
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Orban e practic un fel de Tariceanu. Mi-l si imaginez peste cativa ani cum o sa dea declaratii aiurea ca un mos senil care nu stie pe ce lume se afla.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Mie Orban mi s-a parut ca a dat declaratii complet aiurea de cand l-am vazut prima data. Frati-su pare om decent, cu tiglele pe casa, dar el...
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Numai candidati unul si unul la primaria generala oricum. Madam Firea o sa fie un deliciu.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Ca primar? :)
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Asadar Ludovic Orban e urmarit penal de acea institutie care dupa spusele lui Doc ii ancheta doar pe pesedisti? Nu pot sa cred.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Mai grav e daca o sa-l condamne un judecator d-ala basist.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Apollyon wrote:Asadar Ludovic Orban e urmarit penal de acea institutie care dupa spusele lui Doc ii ancheta doar pe pesedisti? Nu pot sa cred.
Am spus eu asta? daca vii cu un citat in sensul asta imi mananc placa de baza.

Nu stiu, daca Cocos&Co au furat 40 de milioane, si au luat in medie vreo 1,5 ani de caciula, cam cat poate lua asta pentru 50000 pe care doar i-a cerut, nici nu i-a primit. Nu stiu, cateva minute de puscarie? doar nu e vreun animal care fura o gaina, right? :)
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Ai spus.
Doc wrote:Pai nu-mi place. Nu-mi placea nici cand ii proteja numai pe PSDisti, nu-mi place nici acum, cand ii haituieste numai pe PSDisti. Eu vreau o justitie care sa-i JUDECE pe toti. Asta e problema voastra, ca va complaceti cu o justitie care-i haituieste numai pe unii. Accidental, acum ii haituieste pe aia care nu va plac voua si ranjiti satisfacuti .
Ti-am dat la vremea respectiva nenumarate exemple cu pnl-isti/pd-listi anchetati - inclusiv consilierul lui Iohannis-, dar ai ramas la parerea ta ca DNA-ul are ceva cu pesedeii. Cazul Orban nu face decat sa demonstreze inca o data ca DNA nu face jocurile niciunui partid.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Aham, deci vorbeam despre justitie, nu despre DNA :) e cumva greseala mea ca pentru tine justitie = DNA? Si la momentul ala probabil aveam dreptate, era o chestie valabila pentru un moment ingust in timp. Nu era o consideratie general valabila. Si, oricum, daca tie iti pare justitie independenta si nepartinitoare cazul Cocos vs. Voiculescu, de ex. ...

PS. Nu intamplator vorbeam despre justitie - pentru ca uneori apar cazuri precum al ghiolbanului de Ludovic-cel-nespus-de-prost. Sau cazuri servite din afara, precum Cocos. In cazuri de genul asta DNAul n-are ce face, si se pune la treaba, sa-si salveze imaginea. Eh, cum ziceam, in cazuri de genul asta apare esalonul, filtrul urmator care salveaza sau infunda pe cine trebuie - recte judecatorii, aia care conteaza, la ultima curte.

In fine, am o senzatie de deja-vu, din care fiecare o sa ramanem cu ideile cu care incepem discutia :)
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

"DNA cere închisoare pentru conducerea Antena Group

Informaţie de ultimă oră! Procurorii anticorupţie cer pedepse de cel puţin 5 ani de închisoare cu executare pentru conducerea Antena Grup şi pentru fostul preşedinte al Fiscului Şerban Pop, pentru şantaj la adresa reprezentanţilor companiei RCS & RDS. Printre cei vizaţi se numără Dan Voiculescu şi fiica sa Camelia. Procesul se apropie de final."

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... tena+Group
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

:)

Cred ca Doc e deja pregatit pentru "plimbarea libertatii".
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Deja ma plimb :)
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Romania will veto the EU-Canada trade deal
Romania will not ratify the Comprehensive Economic and Trade Agreement (CETA) between the EU and Canada which was concluded in 2014, as an angry reaction to the refusal by Ottawa to lift the visa requirement of its nationals, but also for the lack of EU solidarity for solving the issue.
https://en.wikipedia.org/wiki/Visa_policy_of_Canada
Under Canadian legislation, for a country to be added to the visa waiver list there should be less than 3% immigration violations and visa refusal rate of less than 3% over 3 years. For Bulgarians the immigration violation rate was 4.4% in 2013 and the average 3 year visa refusal rate was 15.76%. For Romanians the immigration violation rate was 2.7% in 2013 and the average 3 year visa refusal rate was 15%
This is why we can't have nice things :lol:
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

phpBB [video]

*sploosh*
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Bine ma, si Ciolos adica e prost pentru ca e agronom? lasa ca si el a zis „Sămânţa schimbării trebuie udată cu lacrimi ca să incolţească”
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pierre Trudeau a fost un prim-ministru varza pentru Canada, culmea e ca avea simpatii foarte mari de stanga si a sarit cu ambele picioare sa faca acorduri economice cu tarile sovietice. Nu vad ca fiul sau pretty-boy sa fie aschia care sare departe de trunchi.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Welp, depinde din ce unghi îi privești mandatul. Pe plan domestic, Pierre Trudeau a introdus bilingvismul, multiculturalismul (prima țară din lume) și a fost o figură cheie în elaborarea Canadian Charter of Freedom and Rights (aka actul care a făcut din Canada una din cele mai deschise și progresive state din lume), ceea ce nu e de neglijat imho. Marea lui bubă a fost economia, dar asta e altă discuție. Cât despre fii-su, a trecut prea puțin timp de când ocupă funcția ca să-ți formulezi o părere pertinentă despre el. Încă nu s-a terminat perioada de honeymoon în care ocupantul unei funcții publice își pregătește terenul pentru inevitabilele gafe pe care o să le facă în viitor :)) Dar na, pare ok până acum. Nu are cum să fie mai rău decât predecesorul său ultra conservator.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Predecesorul sau "ultraconservator" a pus pe picioare economia Canadei si a reusit sa evite criza economica in 2008. Intre timp, Justin Trudeau are parte de o presa care-l pupa in fund din toate partile desi el nu face nimic in afara de puppy eyes si quips lipsite de consistenta de tipul "because it's 2015".

Iar tata Pierre e cel gratie caruia avem noi centrala aia nucleara de la Cernavoda, pentru ca vezi-doamne problema Uniunii Sovietice si tarilor satelit nu era ca Rusia e contra Occidentului ci pentru ca nu s-au negociat destule acorduri economice cu ei. Si uite asa au pus si rusii mana pe niste tehnologii nucleare mai bune decat ce aveau ei la indemana. Dar nu-i nimic, omul a avut bune intentii bune de pavat drumul spre iad. Iar Justin pute si asta a bune intentii.
Post Reply

Return to “Cafenea”