Candidatii independenti n-au sanse, orice vot pentru Nicusor Dan faciliteaza victoria PSD. In momentul de fata voturile electoratului liberal este impartit intre 3 sau 4 candidati, in vreme ce pe stanga PSD sta linistit la 30%.vulp wrote: Nicusor Dan 4 ever.
Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Last edited by Apollyon on 21 Apr 2016, 18:18, edited 1 time in total.
^teoria votului util, huh? 

Votezi pe cine vrei, dar mi se pare ciudat sa vii apoi sa te plangi apoi ca a iesit pe cine ai votat.
Asta era povestea si ultima data. Asta urla PNL-ul toata ziua. Mai schimba placa plsApollyon wrote:Candidatii independenti n-au sanse, orice vot pentru Nicusor Dan faciliteaza victoria PSD. In momentul de fata voturile electoratului liberal este impartit intre 3 sau 4 candidati, in vreme ce pe stanga PSD sta linistit la 30%.vulp wrote: Nicusor Dan 4 ever.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- DarthZombie
- Dremora Lord
PNL-ul e cel care-si trage pumni in cap de unul singur. E absolut absurd sa ajungi sa propui un al patrulea candidat in cadrul aceleiasi campanii, spune destule despre capacitatea conducerii partidului. Daca PSD-ul castiga 50% din merit e al PNL-uluiApollyon wrote:Candidatii independenti n-au sanse, orice vot pentru Nicusor Dan faciliteaza victoria PSD. In momentul de fata voturile electoratului liberal este impartit intre 3 sau 4 candidati, in vreme ce pe stanga PSD sta linistit la 30%.vulp wrote: Nicusor Dan 4 ever.
Cum adica DACA? 

Nu-i nicio poveste, pur si simplu asa stau lucrurile. La prezidentiale Iohannis a pierdut fara drept de apel primul tur de alegeri pentru ca voturile alegatorilor liberali au fost impartite intre mai multi candidati, dar a revenit in turul doi. Acum alegerile sunt intr-un singur tur. Ori cand sunt patru candidati pe partea dreapta si unul singur pe stanga, nu e greu sa intuiesti cine o sa aiba castig de cauza.vulp wrote: Asta era povestea si ultima data. Asta urla PNL-ul toata ziua. Mai schimba placa pls
@Zombie - De acord. Nici nu le gaseam scuze. Vorbesc strict de sanse.
Bravo ma, acuma ma iei si de prost. Asta pe langa comparatiile deplasate plus abureala cu alegerile in tur sau retur (pentru care tot "prietenarii" tai PNListi ar trebui sa-i multumesti - in loc sa folosesti prostia voastra drept o scuza pentru alte prostii gen "nu votati Nicusor Dan ca iese PSD" in timp ce speri sa iasa blatul USList si sa castige... PSD!)Apollyon wrote:Nu-i nicio poveste, pur si simplu asa stau lucrurile. La prezidentiale Iohannis a pierdut fara drept de apel primul tur de alegeri pentru ca voturile alegatorilor liberali au fost impartite intre mai multi candidati, dar a revenit in turul doi. Acum alegerile sunt intr-un singur tur. Ori cand sunt patru candidati pe partea dreapta si unul singur pe stanga, nu e greu sa intuiesti cine o sa aiba castig de cauza.vulp wrote: Asta era povestea si ultima data. Asta urla PNL-ul toata ziua. Mai schimba placa pls
@Zombie - De acord. Nici nu le gaseam scuze. Vorbesc strict de sanse.
Eu in locul tau m-as spanzura de rusine, in loc sa aberez.
*popcorn
*dreapta-fan-boys-aka basisti-fight
Da, da, si eu as vota Nicusor Dan. Nicusor-Nike-victorie. Indubitabil. Si stegarul dac ar spune la fel.
*dreapta-fan-boys-aka basisti-fight
Da, da, si eu as vota Nicusor Dan. Nicusor-Nike-victorie. Indubitabil. Si stegarul dac ar spune la fel.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Spre deosebire de toti ceilalti candidati macar Nicusor Dan are in palmares activitatea sa de protectie a cladirilor-monument.
Pai daca vii si raspunzi la niste argumente cu "huaa, nu votezi Nicusor Dan usl-istule, sa-ti fie rusine", cam asta ti-e nivelul.vulp wrote:Bravo ma, acuma ma iei si de prost
@Zombie - Eu n-am zis ca Nicusor Dan n-ar fi un candidat bun, ci doar ca sansele lui de a fi ales ca independent sunt mici. Cred ca PNL ar fi putut sa castige fara prea mari probleme daca lua decizia sa-l sustina.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ultima mea replica era legata de ce spunea Doc. Si da, PNL facea mai bine daca-l sustinea in loc sa se faca de tot rahatul cu ai lor candidati. Ma rog, tot ei si-au taiat craca de sub picioare cu povestea votului intr-un singur tur dar ce sa-i faci cand nu-i nimic la mansarda conducerii.
Nicusor Dan nu e independent, e in partidul USB

Argumentele alea le-am facut dupa ce m-ai luat de prost. Cu ocazia asta i-ai luat de prosti pe restul cititorilor. Bravo.Apollyon wrote:Pai daca vii si raspunzi la niste argumente cu "huaa, nu votezi Nicusor Dan usl-istule, sa-ti fie rusine", cam asta ti-e nivelul.vulp wrote:Bravo ma, acuma ma iei si de prost
PSD - 36%
PNL - 27%
ALDE - 10%
PMP - 9%
USB - 8%
Ultimul sonsaj Avangarde, la primaria Bucuresti
PNL - 27%
ALDE - 10%
PMP - 9%
USB - 8%
Ultimul sonsaj Avangarde, la primaria Bucuresti

Daca Nicusor Dan si-ar scoate stickul din USB si l-ar baga in PSD, tot l-as vota.

Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului
Reacția unui coleg din PSD: ''El doar încerca să dea jos un monstru''

Deci omul asta, care s-a plictisit de profesionalism a devenit securist - ca apoi, plictisit fiind de securism, sa devina... ce plm e acum? Ca jurnalist sigur nu e. Omul lui Basescu? Aici am ajuns? Maine ma apuc sa ma uit la Antena 3? In fine, dejectia asta vrea sa fure voturi de Nicusor Dan al nostru. Cineva sa faca ceva!Robert Turcescu este candidatul PMP la Primaria Bucuresti, au declarat pentru HotNews.ro mai multe surse din partid. Informatia a fost confirmata ulterior intr-o conferinta de presa de Traian Basescu, care a anuntat candidatura fostului ziarist.
Si Nicusor Dan ao vostru, omul cui crezi ca e? de cine crezi ca o fi finantat?
Sau da si el meditatii...
Sau da si el meditatii...