Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ne0lith
proxe.net

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by ne0lith »

I'll quote you on that.
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

Stokkolm wrote:Normal ca are legatura cu islamul. Ce anume rezolva aceasta revelatie monumentala?
Presupunem ca suntem cu toti de acord pana aflam ca de fapt nu suntem. Nu ca n-as fi de acord cu afirmatia ta, dar, who knows? Poate altcineva de aici nu e.
Praise be to the muffalo tree.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

ne0lith wrote:Activismul pe un forum de jocuri ar fi un prim pas.
Asta vine de la un troll a carui singura activitate e sa urmareasca de pe margine discutiile si cand se iveste ocazia sa improaste cu noroi in cineva pe care ii s-a pus pata. Cam asa as rezuma interventiile tale. Asta ai facut si pe forumul vechi, asta faci si acum.
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

Apollyon wrote: Asta vine de la un troll a carui singura activitate e sa urmareasca de pe margine discutiile si cand se iveste ocazia sa improaste cu noroi in cineva pe care ii s-a pus pata. Cam asa as rezuma interventiile tale. Asta ai facut si pe forumul vechi, asta faci si acum.
Tocmai ce ai caracterizat jumatate din populatia acestui forum.
Praise be to the muffalo tree.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

*toata populatia
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Neah, nu toata populatia. Stiu ca e fain sa incerci sa cobori stacheta intregului forum pentru a da impresia ca toti sunt mozoliti, dar unii mai si discuta pe aici. Ca nu cadem de acord cu argumentele fiecaruia e alta poveste.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Apollyon wrote:
ne0lith wrote:Activismul pe un forum de jocuri ar fi un prim pas.
Asta vine de la un troll a carui singura activitate e sa urmareasca de pe margine discutiile si cand se iveste ocazia sa improaste cu noroi in cineva pe care ii s-a pus pata. Cam asa as rezuma interventiile tale. Asta ai facut si pe forumul vechi, asta faci si acum.
Vad ca iti place sa generalizezi, stii tu, cam cum faci si cand vine vorba de islam/emigranti. Am participat la suficiente discutii pe teme variate de-a lungul anilor, fara sa fi avut conflicte pe baza unei divergente de opinii. Faptul ca tu te-ai simtit improscat cu noroi, datorita unor ironii, denota o sensibilitate aparte. Interesant si acest "cineva" mentionat aici, sunt curios sa aud lista userilor pe care i-am hartuit de-a lungul timpului. Sau doar tu te-ai simtit persecutat?

Vorbind de activitati, nu tin minte sa fi vazut vreodata un post de-al tau prin care sa nu iti impingi agenda personala in fata. Am intalnit aceleasi idei imprastiate nu doar in topicul de politica, ci si prin cele de religie (de pe forumul vechi), poze/filmulete amuzante, stiri interesante, Ted talks si probabil imi mai scapa.

Nu e greu de inteles motivul pentru care poti starni "controverse", din moment ce nu te-ai implicat in nimic altceva pana acum. Sigur, nu e impotriva regulilor, dar e o practica ce, foarte probabil, va irita unele persoane. E ca si cum te-ai alatura unei comunitati de tuning auto strict pentru a promova insistent vegetarianismul. Nu e frumos sa vorbesc in numele altora, dar am observat ca nu sunt singurul cu o reactie negativa in ceea ce priveste genul asta de activitate.

Am observat si ca refuzi invitatiile la dialog (din partea altora, eu inca nu m-am obosit) in privinta ideologiei tale, alegand fie sa continui postarea mecanica de linkuri, fie sa te consideri nedreptatit prin simplul fapt ca ti se cere sa iti sustii pozitia. Mi-aduc aminte si de victimizarea ta in privinta bias-ului moderatorilor, uite ca s-a dovedit a fi nefondata.

Din moment ce nu esti dispus la conversatii, dar tii la dreptul de exprimare al propriilor convingeri prin toate sectiunile posibile, poate ar trebui sa nu mai fii asa sensibil cand esti ironizat. Si ala tot drept de exprimare e.
Last edited by ne0lith on 15 Jun 2016, 16:51, edited 1 time in total.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

N-a mai scris ne0lith atata intr-un singur post de la 9/11.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Si atunci ce a scris?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

ne0lith wrote:Faptul ca tu te-ai simtit improscat cu noroi, datorita unor ironii, denota o sensibilitate aparte. Interesant si acest "cineva" mentionat aici, sunt curios sa aud lista userilor pe care i-am hartuit de-a lungul timpului. Sau doar tu te-ai simtit persecutat?
Cred ca iti supraestimezi capacitatea de psihanalist. Nu eram sensibil, faceam o observatie. Si da, activatea ta de troll are un lung istoric.

Am facut aceasta observatie pentru ca multe din postarile mele, oricat de banale ar fi - unele fara legatura cu subiectul care te deranjeaza pe tine - sunt succedate enervant de des de comentariile tale pseudo-amuzante.

Activitatea mea, ca iti place sau nu, e ontopic si nu implica improscatul cu laturi ca sport national. Dar tu continua sa trollezi. Vezi ca data viitoare postez la coltul vesel. Fii pe faza!
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Apollyon wrote:
ne0lith wrote: Activitatea mea, ca iti place sau nu, e ontopic si nu implica improscatul cu laturi ca sport national
Da, topicurile de poze/filmulete/stiri/Ted talks au intr-adevar, ca baza, un puternic caracter anti-islamic, iar tu nu ai facut nimic altceva decat sa iti aduci o insignificanta contributie. In rest, zici ca nu esti sensibil, dar continui sa mentionezi actiuni revoltatoare gen "improscat cu laturi" pentru o mica ironie pentru care probabil nu ai gasit linkuri sau poze edgy si a trebuit sa folosesti cuvinte. Hai sa ne reamintim momentul: "Activismul pe un forum de jocuri ar fi un prim pas." Vai, ce manifestare mizerabila, ce gunoaie mi-au iesit pe gura. Am fost sarcastic, cum de-am indraznit.

In rest, habar nu ai ce inseamna troll si continui afirmatiile false in acelasi ton in care imi atribuiai conflicte imaginare cu alti useri pentru ca te-am ironizat pe tine. Astept si postarile alea ale tale ce nu au legatura cu islamul/emigrantii unde am intervenit enervant de des. Pentru ca eu as putea garanta ca, de cand s-a infiintat forumul nou, doar de 2 ori am postat ca urmare a comentatoriilor tale, o data acum si o data acum nu mai mult de 2 saptamani. 2 posturi in peste 2 ani, te-am hartuit serios.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

ne0lith wrote:Astept si postarile alea ale tale ce nu au legatura cu islamul/emigrantii unde am intervenit
Nu te mai face ca ploua - viewtopic.php?f=35&t=353&start=180#p49029

Spor la trollat.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Apollyon wrote:
ne0lith wrote:Astept si postarile alea ale tale ce nu au legatura cu islamul/emigrantii unde am intervenit
Nu te mai face ca ploua - viewtopic.php?f=35&t=353&start=180#p49029

Spor la trollat.
Ai zis ca e ceva ce fac enervant de des, lucru pe care l-ai taiat in mod jenant din quote, ca te hartuiesc in fiecare sectiune, dar ai venit cu un singur post, unul din acele 2 pe care le-am mentionat chiar eu. Singurele in care m-am adresat tie de cand s-a infiintat forumul nou, acum mai mult de 2 ani. Asta era intrebarea mea din start, unde sunt numeroasele interactiuni dintre noi pe care le invoci? Unde e atacul sustinut, posturile alea care te urmaresc peste tot? Mi-ai adus drept contraxemplu fix una din cele doua instante, mersi ca mi-ai demonstrat ca am dreptate.

Discutia asta demonstreaza, daca mai e nevoie, de ce, in cazul tau, e mai bine sa te rezumi la linkuri si poze in locul argumentelor. N-ai facut nimic altceva decat afirmatii false pe care nu le poti sustine. O ironie sau o parere contrara exprimata politicos inseamna improscare cu noroi, vorbesti de conlicte imaginare pe care le am cu alti useri, hartuiala mea consta in mult mai mult decat 2 posturi facute in ultimii 2 ani - n-ai putut sa urmezi niciuna din afirmatiile astea cu o dovada, motiv pentru care ai ales sa eviti orice raspuns ulterior in mod jenant.

Oricum, sper ca nu imi mai raspunzi, cred ca iti faci si tie o favoare. Eu o sa continui sa trollez (aka o sa fiu ironic pe alocuri), iar tu o sa continui sa fii persecutat de moderatori si useri in misiunea ta de a aduce critici religiei pe toate topicurile posibile.
Marius Ghinea
Headless Kamikaze

Post by Marius Ghinea »

Voi aveti timp si energie. Puteti sa le folositi la ceva mai bun?
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Lege cu dedicație. Parlamentarii care și-au angajat rudele scapă de sancțiuni :lol:

Nu inteleg insa urmatorul paragraf
Situaţia a apărut după ce cinci deputaţi - Ion Călin, Iulian Iancu, Laurenţiu Nistor şi Iuliu Nosa de la PSD şi Mihăiţă Calimente de la PNL - au făcut o solicitare de interpretare a legii, ei susţinând că nu pot fi acuzaţi de conflict de interese de către ANI pentru angajarea rudelor la birourile parlamentare anterior modificării statutului, deci în 2013, când a fost introdusă expres interdicţia angajării rudelor.
Adica... legile oricum nu pot fi aplicate retroactiv nu?

Nevermind, m-a lamurit fix urmatorul articol pe care am intrat.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Opini ... i+Iohannis
Perfect normal, am spune, nu-i așa?, deoarece nicio lege nu poate acționa retroactiv.

Doar că, și înainte de 21 august 2013, exista, într-o altă lege (nr. 161/2003), o interdicție, cuprinsă în definiția conflictului de interese. Prin urmare, dacă proiectul adoptat astăzi va fi promulgat și va intra în vigoare, toți cei inculpați pentru că au încălcat regimul conflictului de interese în intervalul 2003-2013 pot scăpa de răspundere.
New phone, Houthis

Soundcloud
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

deci se pare ca brexit 52 la suta la referendum. bun, un rezultat excelent bifat. sa mai iasa si donald trump in america presedinte si avem un an istoric.

profilul votantului brexit e asemanator profilului votantului psd de la noi. interesant. tineretul freaca menta, tineretul se distreaza, tineretul n-are timp de un vot. tineretul poate o sa regrete ca n-a avut 5 minute.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Dap.
http://graphics.wsj.com/brexit-whos-vot ... /?mod=e2fb

Olandezii cred că deschid șampania deja, îmi imaginez că vor primi multe sedii relocate din Londra.
Eu unul sunt mulțumit că nu o să mai primesc spam de pe LinkedIn cu MEGA joburi în Londra.
dump CHA
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Eram convins ca o sa ramana. Traim istorie, bai astia...
I'm livin' in a love shadow
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ce mi se pare halucinant e ca toate agentiile de presa erau laughs & giggles/i-am ciuruit/VICTORIE LEJERA PENTRU IN ieri, dupa care BAM, la adapostul intunericului iar si-a bagat basescu acolitii pe la sectiile de vot din Franta si uite ce-a iesit.
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Cafenea”