Quintessential vaporwave right here. Muzica lui Miami Vice inglobeaza tot ce e atat de misto la genul asta muzical. Synth Colour, Tokyo Negative, Palm Haze sau Miami Run sunt atat de atmosferice incat ma fac sa ma simt ca si cum as fi pe o plaja pustie, mancand un hot-dog la umbra unui palmier si band un cocktail cu umbreluta. Hazy, chill, awesome.
Palm Haze e una din cele mai misto chestii pe care le-am auzit in ultima vreme. Nu-mi aduc aminte ultima oara cand muzica a reusit sa ma faca sa ma simt atat de chill.
M A M A I A W A V E si implicit MAMAIA_2084 implineste azi un an de existenta vaporoasa! O ocazie numai buna de a revedea videoclipul meu preferat ever.
Do not expect the "Goblinish" Umberto that you’ve listen in his past records. The aim of this track, the only one, that compose the record is to accompany the last moments of your life. 15 minutes to reach that peace of mind that you need to abandon the temporal and embrace the great unknown. Every B side is needless: who will turn the record ?
Speaking of live shows, mai jos aveti concert Balents + Donovan Hikaru. Setul lui Donovan e foarte vaporwave si conceptual. Donovan Hikaru e un magnat al afacerilor si toate albumele sale sunt despre afaceri, conferinte pe teme de business growth si vacante tropicale pe banii companiei. Asa ca are sens ca setul lui live sa fie doar Donovan imbracat intr-un costum scump si stand la biroul sau in timp ce pune muzica pentru audienta. Pretty cool!
A fost lansat in urma cu cateva zile unul dintre cele mai anticipate albume ale anului, "The Shape" al trupei de synthwave metal Dance with the Dead. Synthwave metal? Nu stiu cat de potrivit e termenul, dar cert e ca sunt probabil singurii artisti din gen care folosesc chitara electrica live.
Am ascultat si eu cateva piese. Pretty boring, suna exact ca orice alt album synthwave. Asta e si marea problema a genului, de altfel. Daca ai ascultat cateva albume e ca si cum le-ai fi ascultat pe toate.
Mda cam asa mi se pare si mie pe alocuri dar nu pot sa-mi dau seama daca e din cauza ca aveam asteptari prea mari sau chiar asa e. Oricum mi se pare un album care l-au conceput pentru a suna cat mai turbat live, nu atat de multe pentru audienta in casti.