Watch Dogs
Re: Watch Dogs
am jucat vre-o 30min varianta "demo" .. next gen my ass!
one button hack, like wtf gameplay!? drivingul e execrabil, GTA 3ul, ala de acum 13 ani (!!!) de zile, se comporta mai bine
povestea .. intr-unul din audio loguri, Adam spune ca a pus camere de supraveghere in casa lu sor'sa fara stirea ei - what the fuck!
one button hack, like wtf gameplay!? drivingul e execrabil, GTA 3ul, ala de acum 13 ani (!!!) de zile, se comporta mai bine
povestea .. intr-unul din audio loguri, Adam spune ca a pus camere de supraveghere in casa lu sor'sa fara stirea ei - what the fuck!
Last edited by zme-ul on 27 May 2014, 14:03, edited 1 time in total.
pai era enervant daca de fiecare data cand trebuia sa hack-uiesti ceva ar fi trebuit sa trec printr-un minigame. Ar fi devenit repetitiv. E clar ca haking-ul e un fel de hero power prin care poti folosi elemente din mediul inconjurator in avantajul tau.
De exemplu craftezi un "lure" il arunci langa un panou electric, victima se apropie si arunci panoul electric in aer ucigand victima. Se vrea a fi action game nu simulator de haking for god sake. Sunt si jocuri de gen ptr pasionati.
Alea 30 d eminute sunt tutorialul in care evindent ca mergi pe sine si faci exact ce iti spune jocul. E tutorial.
Jocul m-a impresionat placut in cele 2 ore jucate.
Merge excelent in 1080p cu totul pe medium pe sun sistem gen: q6600 2,4 Ghz, 6 Gb ram si GTX 560 1 Gb.
LE: ne0lith. Acel haking nu se vrea realist. Daca judeci asa jocul o faci gresit. E un action game in care ai un vigilante care in loc sa dea cu mai stiu eu ce "spell-uri" foloseste un smartphone ptr a face tot felul de chestii folosindu-se de mediul inconjurator. Abilitatea asta trebuie privita ca o arma alaturi de pistoale si alte nebunii. Ca in Dishonored de exemplu unde aveai si hero power pe langa arme normale. Mecanica de haking trebuie sa fie rapida, ca sa aiba cursivitate gameplay-ul atunci cand in timp ce conduci esti nevoit sa schimbi semafoare, sa ridici poduri, bariere, sa deschizi porti etc.
De exemplu craftezi un "lure" il arunci langa un panou electric, victima se apropie si arunci panoul electric in aer ucigand victima. Se vrea a fi action game nu simulator de haking for god sake. Sunt si jocuri de gen ptr pasionati.

Alea 30 d eminute sunt tutorialul in care evindent ca mergi pe sine si faci exact ce iti spune jocul. E tutorial.
Jocul m-a impresionat placut in cele 2 ore jucate.

LE: ne0lith. Acel haking nu se vrea realist. Daca judeci asa jocul o faci gresit. E un action game in care ai un vigilante care in loc sa dea cu mai stiu eu ce "spell-uri" foloseste un smartphone ptr a face tot felul de chestii folosindu-se de mediul inconjurator. Abilitatea asta trebuie privita ca o arma alaturi de pistoale si alte nebunii. Ca in Dishonored de exemplu unde aveai si hero power pe langa arme normale. Mecanica de haking trebuie sa fie rapida, ca sa aiba cursivitate gameplay-ul atunci cand in timp ce conduci esti nevoit sa schimbi semafoare, sa ridici poduri, bariere, sa deschizi porti etc.
Last edited by MC on 27 May 2014, 13:41, edited 2 times in total.
De-asta n-am inteles niciodata hype-ul pentru jocul asta chiar si printre cunoscatori, mecanicile de baza ale jocului se rezuma la "press one button to see your character do shit". Cred ca titlurile mainstream o sa ajunga sa fie ca un fel de filme la care apesi ocazional butoane care sa te duca mai departe.zme-ul » Tue May 27, 2014 12:17 pm wrote: one button hack, like wtf gameplay!? drivingul e execrabil, GTA 3ul, ala de acum 3 ani, de zile se comporta mai bine
M-am uitat si eu 5 minute la streamul lui obobo. Pe calculatorul lui prindea 8 fps in timp ce conducea
. Si-a facut masina dragon din cauza asta, scoatea fum prin toate orificiile si avea politia imediat in spate. A tras intr-o parcare, a apasat butonul magic si puuuuuuf, masina din care se inalta ciuperca atomica a intrat in hidden mode, asa ca politia a anuntat ca i-a pierdut urma si a condus mai departe.
Cine da bani pe asa ceva nu-i intreg la minte.

Cine da bani pe asa ceva nu-i intreg la minte.

NO COVER. ALL MAN.
Cine se asteapta la altceva decat la un action game sandbox nu-i intreg la minte. 
Am ajuns sa ne legam de elemente de realism intr-un joc care e clar ca nu se vrea deloc realist. Nici macar nu a fost marketat ca atare.
Eu l-am cumpart dupa ce am jucat cateva ore varianta "demo". Am primit exact ceea ce m-am asteptat.

Am ajuns sa ne legam de elemente de realism intr-un joc care e clar ca nu se vrea deloc realist. Nici macar nu a fost marketat ca atare.
Eu l-am cumpart dupa ce am jucat cateva ore varianta "demo". Am primit exact ceea ce m-am asteptat.

sa-ti dau un exemplu? Deus Ex: Human RevolutionMoldovan Claudiu » 27 May 2014, 12:35 wrote:...
pana si in Thief (rebutu {see what I did there

Cum e multiplayeru' ? E a 2 a chestie care m-ar fi interesant dupa story, care oricum pare cam meh. Din description parea interesant, dar i know better than to trust this hyped shit. Oricum, e amuzant sa lansezi o noua franciza cu 5 editii de colectie, fiecare cu bucata ei de content exclusiva. Eh, in cateva luni o sa fie la 50% reducere oricum.
Vezi ca e sandbox cu YOU ARE EXITING THE MISSION AREA si 15 secunde sa te conformezi sau te rade.Moldovan Claudiu » Tue May 27, 2014 12:43 pm wrote:Cine se asteapta la altceva decat la un action game sandbox nu-i intreg la minte.

NO COVER. ALL MAN.
Zaorish » 27 May 2014, 13:07 wrote:Cum e multiplayeru' ?
Lol. Pai cand nu faci misiuni e destul de sandbox. La fel este si in GTA-uri de exemplu.Waaagh! » Tue May 27, 2014 1:11 pm wrote:Vezi ca e sandbox cu YOU ARE EXITING THE MISSION AREA si 15 secunde sa te conformezi sau te rade.Moldovan Claudiu » Tue May 27, 2014 12:43 pm wrote:Cine se asteapta la altceva decat la un action game sandbox nu-i intreg la minte.
Pai nu avea cum sa fie implementat un sistem de genul celui din DE. HR in Watch Dogs datorita actiunii si rapiditatii cu care se intampla. Nu vreti sa intelegeti ca hacking-ul e doar un "spell power" sub alt skin. Press de button cast the spell. Simplu. Si prefer asa decat sa repet acelasi minijoc la nesfarsit ptr fiecare actiune. Si daca tot ai tinut sa imi dai un exemplu trebuia sa il dai pe cel din Sleeping Dogs. Desi acesl sistem de hacking a fost destul de bine gandit tot devenea repetitiv si enervant.zme-ul » Tue May 27, 2014 1:00 pm wrote:sa-ti dau un exemplu? Deus Ex: Human RevolutionMoldovan Claudiu » 27 May 2014, 12:35 wrote:...
pana si in Thief (rebutu {see what I did there} de anu asta), lock pickingu are farmecu lui
Porbabil ca majoritatea se astepta la ceva gen Uplink, sau Hacker evolution implementat in WD. Dar nu vad de ce s-ar astepta cineva la asa ceva din moment ce chiar primul filmulet cu jocul prezenta mecanismul exact asa cum e acum in produsul finit.
Ma rog. Daca mai continuu mult dau impresia ca apar jocul doar ptr ca l-am cumparat.

Mie imi place pana acum. Gusturile nu se discuta.
Last edited by MC on 27 May 2014, 14:51, edited 2 times in total.
@Claudiu: Chestia nu e neaparat de realism, cat despre lipsa de "profunzime" a gameplay-ului. Efectiv nu pot sa inteleg unde ar trebui sa gasesc satisfactia si distractia intr-un joc in care orice actiune complexa se realizeaza prin apasarea unui buton ce te transforma in spectator pentru niste animatii "cool". Plimbatul asta prin oras cu implicare minima a jucatorului o fi relaxant pentru altii, insa eu nu-i gasesc farmecul. Cand aud joc de actiune ma gandesc la ceva care te implica in totalitate, nu la "press X to continue". Chiar nu-mi dau seama cum ar trebui sa ma distrez in jocul asta. Privind ca la un film in care exclami "mama, ce chestii misto se intampla", numai ca aici mai apesi si cate un buton?
Distractia consta in actiunea jocului. Exact ca in orice GTA. Asa poti sa zici de orice joc GTA ca nu are farmec ptr ca tot ce tre sa faci este sa omori oameni, sa scapi de politie si sa indeplinesti niste misiuni mai mult sau mai putin amuzante. Probabil ca nu e genul tau de joc. Atunci pot s ainteleg perfect.
Din ce am jucat pana acum in Watch Dogs ai parte de actiune destula si mult mai diversa decat in GTA-auri (cu exceptia lui GTA 5).
Alergi, arunci in aer chestii, ai si o parte de semistealth, o groaza de misiuni secundare etc. Ba chiar poti face niste combouri interesante daca ai imaginatie sa legi intr-o succesiune mai multe actiuni de "hacking". Nush ce sa zic mai mult. Jocul e exact ceea ce este. Nu e o revelatie, nu e next gen. E un joc de actiune AAA blockbuster bun si atat. Ba chiar sunt momente de dialog amuzante si bine facute. Voice acting bun....deastea....
Si ne0lith, ce a ai descris tu sunt jocuri de actiune AAA din ultimii multi ani. Se greseste cand se cere altceva de la jocurile astea decat enterteinment vizual si poate o poveste decenta si bine prezentata.
Sunt o groaza de jocuri altfel ptr cine cauta. Nu inteleg de unde hating-ul asta. Nu obliga nimeni pe nimeni sa cumpere jocul. L-ai cumpart si nu e ceea ce ai crezut ?! E vina ta ptr ca ai cumparat fara sa te informezi suficient. Din tot ce s-a prezentat pana acum oricine isi putea da seama cum va fi jocul.
Din ce am jucat pana acum in Watch Dogs ai parte de actiune destula si mult mai diversa decat in GTA-auri (cu exceptia lui GTA 5).
Alergi, arunci in aer chestii, ai si o parte de semistealth, o groaza de misiuni secundare etc. Ba chiar poti face niste combouri interesante daca ai imaginatie sa legi intr-o succesiune mai multe actiuni de "hacking". Nush ce sa zic mai mult. Jocul e exact ceea ce este. Nu e o revelatie, nu e next gen. E un joc de actiune AAA blockbuster bun si atat. Ba chiar sunt momente de dialog amuzante si bine facute. Voice acting bun....deastea....

Si ne0lith, ce a ai descris tu sunt jocuri de actiune AAA din ultimii multi ani. Se greseste cand se cere altceva de la jocurile astea decat enterteinment vizual si poate o poveste decenta si bine prezentata.
Sunt o groaza de jocuri altfel ptr cine cauta. Nu inteleg de unde hating-ul asta. Nu obliga nimeni pe nimeni sa cumpere jocul. L-ai cumpart si nu e ceea ce ai crezut ?! E vina ta ptr ca ai cumparat fara sa te informezi suficient. Din tot ce s-a prezentat pana acum oricine isi putea da seama cum va fi jocul.
Nu cred ca era cine stie ce problema treaba cu one-click-hack daca nu punea Ubisoft asa mare accent pe mecanica asta. Adica "WE HAS REALLY COOL HACKING YO!". S-a dezvoltat atat de mult hype seama ei, incat oamenii si-au facut asteptari pe masura si acum sunt dezamagiti.

Este aceeasi poveste si cu grafica:
A fost un mic tool de marketing si atat. Vezi si unul din concursurile de pe site-ul Nivelul 2, cel in care trebuia sa raspunzi la intrebarea "Care este arma principala a personajului central din Watch Dogs?".Eurogamer: Crucially, you never actually feel like you're hacking anything. A lot of the time you're just pressing a button to make something happen, which at a functional level is no different to any action game. When you do get to actually hack into things at a system level, it's via a tired old PipeMania-style puzzle where you rotate pieces to guide a blue power line to a goal. If anything underscores how little interest the game has in using "hacking" as anything other than a marketable context for "making cool s*** happen", it's this.

Este aceeasi poveste si cu grafica:
Destructoid: Watch Dogs also doesn't look nearly as good as it did during that famous E3 demonstration, even on a current-gen console. There isn't a whole lot of detail in the game's environments, many models look plain (pop-in is also a thing), and in some instances, it looks worse than the last-gen Grand Theft Auto V.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Ce astepatari sa iti faci cand absolut toate prezentarile jocului aratau exact mecanica asta de hacking simplista pe care o gasim si in jocul final. Peste tot se arata cum personajul principal activeaza tot felul de mecanisme si dispozitive prin oras cu o simpla apasare de buton. Era clar, ptr cine s-a interesat cat de cat, cum va fi jocul si la ce sa te astepti.Mitzah » Tue May 27, 2014 3:26 pm wrote: .S-a dezvoltat atat de mult hype seama ei, incat oamenii si-au facut asteptari pe masura si acum sunt dezamagiti.
Nu inteleg de unde toata lumea e asa de uimita.
In schimb pe partea cu grafica sunt total de acord. S-a aratat cu totul altceva la inceput. Insa si aici cine a dorit sa se informeze si sa cumpere in cunostinta de cauza a putut-o face in ultimele luni cand au aparut imagini pe tot internetul cu jocul in stadiul final.
Foarte prost optimizat. 4 GB RAM, ATI 7770 HD și AMD FX 6100 și e practic nejucabil pe low. Aparent, utilizatorii de AMD au cele mai mari probleme tehnice cu el. Aștept un patch. Back to Spelunky, I guess.
nu doarMafio » 27 May 2014, 17:46 wrote:Aparent, utilizatorii de AMD au cele mai mari probleme tehnice cu el.
ma uitam pe neogaf acu cateva ore, sunt oameni cu PCuri avion (GPUuri nVidia) ce se joaca in 40-50 FPSuri
una din probleme pare fi Vsyncul, activat in versionea double buffered sau triple buffered si nu poate sustine 60FPS, down-scaleaza automat la 30FPS
So I hacked into the ctOS building successfully slightly after playing about couple of hours and right after I walked out of the building Aiden became transparent, I would see floating textures all over the place, tried changing graphics settings to no avail, I could only resolve the issue by quitting to desktop and restarting, game was stuttering to single digit frame and unplayable. Seems like there are cases of memory leaks or performance degradation as time goes by, not sure if anyone noticed this.
GTX 780m here and i7 4700mq. 16gb RAM, everything ulra, 1080p, and TXAA 2x, solid 30+ fps with vsync off. Switching to TXAA 4x and I dip into single digit fps.
Last edited by zme-ul on 27 May 2014, 19:33, edited 1 time in total.
Toate pe low, fara V-Sync sau alte prostii, se misca destul de slab. Jucabil ce-i drept, dar are momente cand sacadeaza si overall nu se simte deloc smooth.
Asta pe un PC care poate duce Far Cry 3, Sleeping Dogs si Witcher 2 cu toate pe high fara nici o problema
Asta pe un PC care poate duce Far Cry 3, Sleeping Dogs si Witcher 2 cu toate pe high fara nici o problema
Am mai jucat ceva si jocul asta are destule probleme tehnice. E prost optimizat asta e clar. Desi la o prima impresie am crezut ca se va misca decent prin tot orasul pe medium settings, se pare ca nu e cazul. Are momente de frame drops severe. Mai ales atunci cand conduci in viteza.
insa ptr mine partea cea mai deranjanta e controlul vehiculelor. EXECRABIL !!! Nu am vazut joc in care masinile sa se controleze in halul asta. Controlul din Sleeping Dogs e parfum pe langa ce am vazut aici.
Activitatile secundare sunt meh. Cel putin cele pe care le-am facut pana acum. Imi ramane sa joc partea de story care e ok pana acum.
Toata lumea se leaga de partea de hacking care e ok si ar putea fi trecuta cu vederea, cand probleme jocului sunt altele si mult mai grave.
insa ptr mine partea cea mai deranjanta e controlul vehiculelor. EXECRABIL !!! Nu am vazut joc in care masinile sa se controleze in halul asta. Controlul din Sleeping Dogs e parfum pe langa ce am vazut aici.
Activitatile secundare sunt meh. Cel putin cele pe care le-am facut pana acum. Imi ramane sa joc partea de story care e ok pana acum.
Toata lumea se leaga de partea de hacking care e ok si ar putea fi trecuta cu vederea, cand probleme jocului sunt altele si mult mai grave.
"Medium" textures, 1GB V-RAM required.

Ah, si trebuie sa dau retry de minim 3 ori ca sa se sincronizeze salvarile. Good times.

Ah, si trebuie sa dau retry de minim 3 ori ca sa se sincronizeze salvarile. Good times.
[quote="Mărar » Tue May 27, 2014 7:07 pm]
Ah, si trebuie sa dau retry de minim 3 ori ca sa se sincronizeze salvarile. Good times.[/quote]
Am uitat sa mentionez si eu asta.
Ah, si trebuie sa dau retry de minim 3 ori ca sa se sincronizeze salvarile. Good times.[/quote]
Am uitat sa mentionez si eu asta.