@TG Sunt mereu destule ținte pentru ouă stricate, numai timp să ai. Și ouă, desigur!
Asta am jucat si eu, un all-in faith sunbro, the sun's truest son. E aproape gata treaba, mai am niste loose ends de legat prin Narnia. Tot jocul am lovit ca un pîrţ obosit cu orice, but I got used to it and just soldiered through.sebas wrote:Eu SotFS chiar l-am jucat cu faith build, post-nerf.Spearsurile au trecut de la beyond OP la ok spre slab.
Dar nerful ăsta nu a fost pentru PvP, ci pentru PvE. În PvP spears au fost întotdeauna slabe pentru că sunt easy to dodge.
Da, eu sunt unul dintre ei. Initial am crezut ca nu vad bine. Sau ca s-a buguit jocul si tre sa-l reinstalez. Mare noroc ca eram singur in casa, altfel ma duceau la balamuc la ce-a fost la gura mea atunci... Unde plm sunt cele 50 de casturi????? Dupa care am consultat Internetul si m-am convins ca, intr-advar, si-au batut joc de mine... Da noroc ca am avut un build hibrid (str/faith, un fel de cheat mode inainte de patch) si numai de-al dracu l-am terminat fara respec inlocuind cu succes credinta cu ciomagu.Waaagh! wrote:Cred ca si-n ds1 a fost un faith nerf la un moment dat, dar nimic comparabil cu violul pe care l-au aplicat aici (au taiat peste noapte numarul de casturi la mai putin de jumatate si au taiat si damageul cu vreo 25%), de s-a trezit o gramada de lume cu faith builds ca nu mai pot progresa in joc si au trebuit sa se respecuiasca pe alte scoli de magie.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest