Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Waaagh!
Forum Warlord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Waaagh! »

@Mitzah

Pai si relativ tot e gresit, ca ai si acolo vagonet de dubiosi, gascani si paparude. Nu la dimensiunea de la noi, dar exista si nu intr-o proportie neglijabila. La dracu', pana si Schultz ala sau cum basca lui il cheama parca-i ceva berdebeu fara scoala, si tu vii si spui ca toti (fara relativ) au un nivel de cultura, o educatie. :lol:

Ti-am explicat de ce e o tampenie si mi-ai spus sa ies din sat lol. Mai bine te-ai duce tu inapoi in vagauna din care ai rasarit, ca o faci de ras. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Mitzah » 8 Aug 2014, 11:42 wrote:Unde cacat am insinuat eu toate alea?

N-ai cu cine.
Nu te-am descris pe tine, ci o tipologie etalon cu care poate ai mici aspecte in comun. Si nu ma bazez pe ce ai scris acum in ultimele zile, ci pe ce spuneai pe forum acum cativa ani cand sustineai protestele anti-guvern si te luai de cei care nu iasa in strada.

@Mahdi, cred ca diferenta e ca la altii politicienii sunt mai izolati, le e mai frica sa calce stramb pentru ca nu au destula incredere ca cei din jurul lor o sa inchida ochii. La noi am impresia ca spiritul e gasca e mult mai dezvoltat si e coltivat intensiv de la cele mai joase nivele ale partidelor.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

"acum cativa ani"
Waaagh! » Fri Aug 08, 2014 12:05 pm wrote:@Mitzah

Pai si relativ tot e gresit, ca ai si acolo vagonet de dubiosi, gascani si paparude. Nu la dimensiunea de la noi, dar exista si nu intr-o proportie neglijabila. La dracu', pana si Schultz ala sau cum basca lui il cheama parca-i ceva berdebeu fara scoala, si tu vii si spui ca toti (fara relativ) au un nivel de cultura, o educatie. :lol:

Ti-am explicat de ce e o tampenie si mi-ai spus sa ies din sat lol. Mai bine te-ai duce tu inapoi in vagauna din care ai rasarit, ca o faci de ras. :lol:
Vezi post-ul lui Mahdi si lasa nitpicking-ul. Nu esti primul care o arde cu un strawman argument.

Noi am luat niste popcorn si am deschis un live video stream Antena 3 la munca. ETA 5 minutes.

LE: Reportera A3: "Totul s-a miscat foarte repede, cu audieri lungi si blabla". A durat 6 ani ffs.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

HA HA! 10 ani!
Si acum am dat pe antena 3!
*eatingpopcorn
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

party time. sa-i fie de bine.

haha reportera antena 3 mai are putin si plange
Generalul
Headless Kamikaze

Post by Generalul »

Spoiler for La multi ani Varanel!:
Image
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Sa traiesti varane, happy varantine's day, sa ai sanatate sa duci anii de carcera. :lol:

Am inteles ca o sa scrie carti in parnaie. Trebuie sa-mi fac loc in biblioteca pentru opera lui. Vreau sa strang colectie, scrierile din inchisoare ale lui coisan, felix si alti cinstiti care au fost intemnitati de basescu si regimul lui totalitar. La latrina3 se plange cu lacrimi de sange. Suck it guys! :lol: :lol: :lol:
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

phpBB [media]
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
ola small dickie
Big Daddy

MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cei 5 ani in plus la sentinta initiala sunt pentru modul mizerabil cum s-a aparat in fata justitiei.
Am in familia judecatori si stiu cat de mult conteaza parcursul procesual al unui inculpat si modul in care intelege sa se apere.
O conduita cinstita si de buna credinta in fata judecatorilor poate reduce ani buni din pedeapsa finala. Varanul, insa, aprimit ce a meritat si dupa modul cum s-a comportat pe tot parcursul acestui proces.
Sa-i fie de bine !
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Eyoooooooo, cel mai frumos cadou de ziua mea! Să-i poarte sănătos, acolo moare. Regimul totalitar al lui Traian Băsescu a mai făcut o victimă!
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Si au si confiscat sediul Antenelor. Astept sa il vad pe Gadea cum emite din sufrageria sa.
Image
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Bonus:
Pe sediul Antenei 3 a fost dispus sechestrul, potrivit deciziei de astăzi a judecătorilor. De această procedură se ocupă tot DNA-ul.

Instanţa a decis şi confiscarea proprietăţilor puse sub sechestru şi aflate pe numele lui Dan Voiculescu şi a celorlalţi inculpaţi. Instanţa a mai dispus recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro. Acţiunile deţinute de Dan Voiculescu la ICA şi donate fiicelor lui vor fi confiscate. Totodată, instanţa a mai decis şi confiscarea specială a 3,5 milioane de dolari de la Dan Voiculescu şi confiscarea extinsă din conturile sale şi de la firmele la care este acţionar, inclsuiv offshore-urile dinj afara ţării. Instanţa a dispus ca DNA să se ocupe de confiscare, sub coordonarea procurorului şef Laura Codruţa Kovesi.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

OMG ! L-au incaltat bine de tot !
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Descaltat ;)

Mircea Badea ne cheama la lupta. S-ar putea sa aiba surpriza sa gaseasca intr-adevar un puhoi de oameni pe strazi, oameni beti de fericire ca a mai ajuns unul dintre marii banditi ai Romaniei unde ii este locul. :lol:

Hai si cu restul, sa nu mai ramana din naparcile astea decat o trista amintire pana la alegeri.
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Vai, nu credeam ca o sa-l aud vreodata pe Mircea Badea cu tonul asta. Pacat ca nu-i vedem lacrimile din cauza ochelarilor.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Hai că nu-i totul pierdut. Parcă în septembrie au de gând să încerce iar să treacă legea aia cu amnistia (nu ştiu însă dacă Felix se califică). Şi-apoi, dacă iese Ponta preşedinte, poate va încerca să repare nedreptatea băsistă cu o mână de graţieri. :D
REMEMBER CITADEL
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Asta ma gandeam si eu. Dar sper ca Ponta sa fie suficient de prost incat sa-si declare intentiile inainte de alegeri, ca sa fie sigur ca pierde. :lol:

Nu cred ca amnistia se aplica pentru o pedeapsa atat de mare. Parca trebuie sa fie mai mica de 4 ani, ca cele care sunt admisibile pentru condamnare cu suspendare.
NO COVER. ALL MAN.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Badea si Gadea legati cu lanturi de sediul Antena 3 facand greva foamei in 3, 2, 1...
ola small dickie
Big Daddy

Trebuie sa cumparam editia de maine a Jurnalului National. Sunt convins ca va fi de colectie.

Mai postez o data coperta de dupa condamnarea lui Nastase. De colectie si ea:
Spoiler:
Image
Post Reply

Return to “Cafenea”