VINE!
Re: VINE!
am incercat sa comand numarul 3, am primit asta:
Tranzactia nu a fost efectuata
Card expirat
Mai incerc o data.
Later edit: Greseala a fost de la mine.
Tranzactia nu a fost efectuata
Card expirat
Mai incerc o data.
Later edit: Greseala a fost de la mine.
Eu nu inteleg unde ai putut tu sa dai comanda de nr 3 cand la mine pe http://revista.nivelul2.ro/ ultimul numar comandabil este nr 2.
La mine merge si numarul 3.Cimitri wrote:Eu nu inteleg unde ai putut tu sa dai comanda de nr 3 cand la mine pe http://revista.nivelul2.ro/ ultimul numar comandabil este nr 2.
Apasa Ctrl+F5 cand esti pe pagina, daca iti apare tot nr. 2Cimitri wrote:Eu nu inteleg unde ai putut tu sa dai comanda de nr 3 cand la mine pe http://revista.nivelul2.ro/ ultimul numar comandabil este nr 2.
Ordered.... Baietii au zis in comunicat ca au rezolvat problema cu comenzile (deci acum ar trebui sa vina in timp revistele). Sa vedem daca asa o sa si fie...
Vad ca nu s-a tinut cont de sugestia mea cand am dat feedback ptr nr. 1 (cum faceati in LEVEL: la review-uri, pe langa nota sa scrieti cerintele de sistem si recomandare alt joc din acelasi gen, sau ceva somewhat asemanator).
Vad ca nu s-a tinut cont de sugestia mea cand am dat feedback ptr nr. 1 (cum faceati in LEVEL: la review-uri, pe langa nota sa scrieti cerintele de sistem si recomandare alt joc din acelasi gen, sau ceva somewhat asemanator).

Mie imi intarzie iarasi revista, dar nu postez ca sa ma plang, ci sa va felicit. De ce? Pentru ca am fost anuntat de chestia asta de catre voi. Si mi-a fost explicat si motivul.
Bravo, se vede ca lucrati pe branci, ascultati comunitatea si va imbunatatiti serviciile constant. Comnunicarea cu clientii e foarte importanta, si face intarzierile mult mai putin deranjante.
Keep up the good work!
Bravo, se vede ca lucrati pe branci, ascultati comunitatea si va imbunatatiti serviciile constant. Comnunicarea cu clientii e foarte importanta, si face intarzierile mult mai putin deranjante.
Keep up the good work!
am primit mail in legatura cu comanda plasata acum 2 zile:
Buna ziua,
Am amanat comanda dumneavoastra cu o zi deoarece am avut un
lot care nu avea codurile corecte.
Totul ok acum.
Maine pleaca comenzile in mod normal.
Imi cer scuze pentru mica intarziere.
O zi buna!
Buna ziua,
Am amanat comanda dumneavoastra cu o zi deoarece am avut un
lot care nu avea codurile corecte.
Totul ok acum.
Maine pleaca comenzile in mod normal.
Imi cer scuze pentru mica intarziere.
O zi buna!
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
"Vad ca nu s-a tinut cont de sugestia mea cand am dat feedback ptr nr. 1 (cum faceati in LEVEL: la review-uri, pe langa nota sa scrieti cerintele de sistem si recomandare alt joc din acelasi gen, sau ceva somewhat asemanator). "
nu, pastram lucrurile asa cum sint acum. dar multumim pentru sugestie - aceasta nu a trecut, dar altele ar putea sa fie de folos.
nu, pastram lucrurile asa cum sint acum. dar multumim pentru sugestie - aceasta nu a trecut, dar altele ar putea sa fie de folos.
Primit nr3 prin Poșta Română. Postasul a vrut sa-l inghesuie in cutia postala
, noroc ca a fost cineva acasa. NU AM NICI UN CARTONAS CU COD STEAM PENTRU SERIOUS SAM. WTF?

Daca vrei te bag eu in seama dar nu cred ca te intereseaza. Tu chiar nu pricepi ca topicul asta nu e N2 Support Line?
Dar maaaaaamiiii, naaaaaam primiiiiit juucaaaariiiiaaaaaaa!!!!!!!!!!!!1 =[[[[[[
Imi aduc aminte ca dadeam si eu mailuri butthurt la redactie ca nu-mi mergea cd-ul cu Plane Crazy. Am primit si raspuns de la Mike, parca redactor-sef la acea vreme. Eu aveam ~13 ani si muci in freza. Phun times.
Imi aduc aminte ca dadeam si eu mailuri butthurt la redactie ca nu-mi mergea cd-ul cu Plane Crazy. Am primit si raspuns de la Mike, parca redactor-sef la acea vreme. Eu aveam ~13 ani si muci in freza. Phun times.

NO COVER. ALL MAN.
Odata cand eram mici eu si inca un baiat de la bloc ne-am apucat sa ne facem conturi de mail false si sa inundam redactia cu mail-uri cerand Diablo 2 joc full. Ne gandeam ca vor vedea ce cerere mare exista si luna viitoare sau maxim cealalta vom vedea jocul full in revista. 

I'm livin' in a love shadow
Mie mi-a inghesuit-o in cutia postala din casa de vis-a-vis... 

- teroristul
- Space Invader
Ies joi dimineață din casă și mă oprește un ... uhm.. nici nu știu cum să îi spun.. ”handyman” care o arde toată ziua prin jurul blocului. Nu știu dacă mai au și alte blocuri, dar al meu are vreo 2-3 care toată ziua stau pe aici, freacă duda și repară câte o chestie din când în când. Cred că au venit la pachet cu blocul.
*îmi face semn din mână să vin mai aproape de el*
- Tu ești mă .... ?
- Da.
- Vezi că ai la mine un pachet.
- ... Ce pachet?
- Păi a venit poștașul și a încercat să îl bage în cutia ta poștală, dar e prea mare. Nu a încăput.
- (dându-mi seama că e vorba de revistă) Și ce a făcut cu el?
- L-a lăsat acolo, jos.
-
- Dar l-am luat noi.
- Și acum unde e?
- La noi acolo în cabină, unde ne schimbăm. (În casa scării e o cabină, unde acești domni își petrec o bună parte din zi. După cum vedeți, ipoteza că ar fi venit cu blocul e din ce în ce mai plauzibilă)
-
Oooooook... Și cum fac să intru în posesia lui?
- Păi... *rotește cheile pe deget pentru a stabili ierarhia puterii în această discuție* hai cu mine.
*urmează 100 m de mers acompaniat de small talk; ajungem la cabină*
- Na. Uite. Ăsta e.
- Da. Mersi frumos.
- Uite, vezi.. Se vede unde a încercat să îndese pachetul în cutie, dar nu a încăput.
Fața mea când realizez că omul-repară-tot mi-a livrat revistele N2:

*îmi face semn din mână să vin mai aproape de el*
- Tu ești mă .... ?
- Da.
- Vezi că ai la mine un pachet.
- ... Ce pachet?
- Păi a venit poștașul și a încercat să îl bage în cutia ta poștală, dar e prea mare. Nu a încăput.
- (dându-mi seama că e vorba de revistă) Și ce a făcut cu el?
- L-a lăsat acolo, jos.
-

- Dar l-am luat noi.
- Și acum unde e?
- La noi acolo în cabină, unde ne schimbăm. (În casa scării e o cabină, unde acești domni își petrec o bună parte din zi. După cum vedeți, ipoteza că ar fi venit cu blocul e din ce în ce mai plauzibilă)
-

- Păi... *rotește cheile pe deget pentru a stabili ierarhia puterii în această discuție* hai cu mine.
*urmează 100 m de mers acompaniat de small talk; ajungem la cabină*
- Na. Uite. Ăsta e.
- Da. Mersi frumos.
- Uite, vezi.. Se vede unde a încercat să îndese pachetul în cutie, dar nu a încăput.
Fața mea când realizez că omul-repară-tot mi-a livrat revistele N2: