Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Mafio
Hammer Haunt

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Mafio »

Am căutat pe Google și primul link pe care am intrat mi-a afișat o sumedenie de comenzi dubioase. Schimbarea wallpaper-ului în Linux e de domeniul cyberpunk-ului. Numai un hacker vânat de 30 de corporații este avizat pentru așa ceva.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

@chester: Cand dai click dreapta pe desktop ai cumva "Folder view settings"? Poate de acolo.

Sau gaseste path-ul imaginii default, fa un backup la imagine, downloadeaza un nou wallpaper, schimba-i numele si da overwrite vechii imagini.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Folder view settings! Asta era! Ce treaba are folder view cu wallpaper-ul nu voi intelege, dar asta era! Woohoo!

Ai castigat premiul. :mrgreen:
I'm livin' in a love shadow
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Am aflat, cu mare intarziere si asta gratie lipsei de prieteni "adevarati" pe facebook, ca alaiul cu care alegorice din Mamaia de anul asta a supt. Mult. In ideea ca a fost doar unul si s-a lasat asteptat ca mireasa la altar. Si ca n-a mai fost misto. Pentru ca nema masini misto si gagici goale. Sau Mazare.

Nu stiu ce sa zic pentru siguranta Constantei dpdv social/cultural, dar daca as fi avut obligatiuni de la voi in portofoliu, asta era momentul ca le foloseam ca hartie igienica - Mamaia se duce-n joooooooooooooooos. Deja turistii se reorienteaza catre Monte Carlo.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Interesant. Povesteste-i si lui brutalistu.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Daca tot isi pune problema asta l-as pune pe McWilliams in locul lui Mazare la caravanele astea din Mamaia. In ce vrei sa te imbracam McWiliams vara asta? Cleopatra? Xerxes? Baba Vrancioaia? Cu fizicu cum stai? Ai vazut ca Mazare era super fit. Si da, poti sa pui mana pe cate un cur dintre dansatoarele alea de pe langa tine. Doar nu bati drumu de la Galati fara sa pui si tu mana. Cred ca si Mazare punea. Mamaia e salvata!
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Cred ca in Galati e mult mai misto ca in Constanta.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Galati - i spent a month there one night
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Problema la voi este ca stati in Constanta, dar nu apartineti Constantei.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

I beg to differ.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

McWilliams » Sat Jul 25, 2015 12:01 am wrote:Problema la voi este ca stati in Constanta, dar nu apartineti Constantei.
??????
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Daca aia din Feroe ar pune poze cu porci masacrati de Craciun in Romania i-ai intelege? sau ti-ar pasa?
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Ambele cazuri sunt tragice. Unde vrei sa ajungi? Crezi ca nu sunt constient de cruzimea cu care sunt sacrificate animalele in Romania? Am avut un bunic macelar si am vazut cum se taie porcii si viteii. Nu recomand experienta asta niciunui copil de 6-7 ani. Dar spre deosebire de romani, ai crede ca oamenii din tarile scandinave ar fi mai civilizati si constiinciosi in privinta tratamentului animalelor.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Daca vrei sa nu faci nici o vietate sa sufere, mananci pietre si minerale. Altfel tot omori ceva.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Balenele sunt agatate cu niste carlige boante bagate in blowhole, trase catre tarm si apoi li se taie aorta cu un cutit special proiectat pentru asta. Cica mor in cateva secunde. Mi se pare destul de civilizat. Si dupa aia balenele se mananca. Nu e sport, nu e distractie, e supravietuire. Aia asta mananca. Punct. Plus ca e sustenabil, se papa cateva sute de balene din specia respectiva dintr-o populatie de cateva sute de mii de animale.
Cu totul alfel mi se pare pescuitul ilegal, mascat in research, facut de japonezi in marile sudului, ca sa trimita carnea in restaurante rafinate - plus ca aia pescuiesc specii rare, care au populatii in sute sau mii de exemplare.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

N-as fi vrut sa postez niciun follow-up la stirea respectiva, crezand ca nu e necesar sa punctez ca "doar daca arat cu degetul spre X, nu inseamna ca nu sunt de acord/in dezacord/constient de Y, Z sau T". Dar, evident, fiecare extrapoleaza ce vrea din ceea ce citeste. Si apropo de carnea de balena, nu e chiar sanatoasa. Dar feroezii continua consumul in ciuda avertismentelor:
http://www.theecologist.org/News/news_r ... inues.html
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Sunt destul de sigur ca pentru absolut orice fel de mancare se va gasi un tembel care sa urle ca nu e sanatoasa.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Conform site-ului asta, nivelele de DDT si PCB au inceput sa scada din carnea de balena in ultimii 15 ani. L-am gasit ca sursa la articolul asta de pe Wikipedia dedicat grindadráp-ului. Graficele aferente sunt in josul primului articol, si puteti sa traduceti cu google translator din islandeza pentru a pune cat de cat piesele la cap [ca n-are feroeza Google Translate, dar limbile sunt similare].
Last edited by DarthZombie on 26 Jul 2015, 23:26, edited 1 time in total.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Cu cat ceva e mai sus in food-chain cu atat acumuleaza mai multe chestii nocive... e valabil si pentru ton, rechin, somon...
Post Reply

Return to “Colțul vesel”