Blasfemie! va fi doar un complot sa puna mana pe amprentele noastre si sa faca... nu-stiu-ce cu ele.McWilliams wrote:Peste cativa ani, parola ta nu va mai necesita tastatura, ci un scaner optic/digital/dentar.

Blasfemie! va fi doar un complot sa puna mana pe amprentele noastre si sa faca... nu-stiu-ce cu ele.McWilliams wrote:Peste cativa ani, parola ta nu va mai necesita tastatura, ci un scaner optic/digital/dentar.
Tipic McWilliams, de la mână până la gură scoate logica sau sensul din orice. Normal că nu stă nimeni să-ți spargă parolele, plm, dacă îmi pun ”parola125” peste tot, nu cred că voi avea probleme prea curând (dacă nu cumva mă mai urmărește x3ckid). Asta nu înseamnă că voi face asta și nici nu schimbă cu ceva faptul că e mai ușor de spart. Și nici n-am zis că ar trebui să fie o înșiruire de de caractere fără sens pe care să le poți reproduce doar mecanic de parcă ai suferi de o formă incipientă de Alzheimer. Dar ceva îmi spune că tu te-ai descura perfect la asta.McWilliams wrote:Dar stii ce, TG? Te cred ca lumea sta la coada sa imi sparga parolele mele pentru ca parolele sunt chestii relativ logice, nu o insiruire de caractere fara sens pe care ar trebui sa le pot reproduce mecanic din degete de parca as suferi de o forma incipienta de Alzheimer.
Multe companii importante au avut datele userilor compromise, Sony, Adobe, Riot (League of Legends), Yahoo, practic nimic nu e prea mare ca sa zici ca e imun. In cazul asta daca ai parola "monkey123" ai pus-o.Doc wrote:Daca va spun ca folosesc aproximativ aceeasi parola peste tot, si mai si pun Chromele sa-mi salveze parolele o sa va ingroziti
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 20 guests