Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Eu am iesit Dragnea....
Bine, am si bifat doar vacante exotice si dealea. Era de asteptat.
Bine, am si bifat doar vacante exotice si dealea. Era de asteptat.
- ola small dickie
- Big Daddy
"Raluca Pruna, ministrul Justitiei, bilantul mandatului: Strategia muncii oneste, in slujba cetățeanului, cu responsabilitate față de banul public, cu transparență în deciziii... pare deocamdată minoritară. În schimb, fac rating manipularea grosolană, minciuna cu cât mai gogonata cu atât mai credibilă și injuriile, calomniile, decredibilizarea prin repetarea obsesivă a injuriilor și calomniilor. "
http://revista22.ro/70259279/raluca-pru ... ating.html
http://revista22.ro/70259279/raluca-pru ... ating.html
Romania pierde la CEDO ORICE proces intentat de catre ORICE condamnat cu executare, pentru conditii inumane. Si totusi, la nivel declarativ, madam Pruna se opunea si unor amnistii, si constructiei de penitenciare noi.ola small dickie wrote:cu responsabilitate față de banul public
Sa ne spuna Ola cum se manifesta in cazul asta responsabilitatea fata de banul public, in conditiile in care Guvernul Ciolos incheie anul cu excedent.
Așa e, guvernul Cioloș a stricat toate penitenciarele și i-a obligat pe deținuți să stea în condiții imunde. Tot guvernul Cioloș e de vină că n-avem autostrăzi și spitale ca afară.
REMEMBER CITADEL
Ah, deci e ok sa nu fi facut nimic in privinta asta. Misto mentalitate, Mahdi. Probabil tot asta e explicatia si pentru succesul electoral al partidelor cu Ciolos in frunte 

Last edited by Doc on 2 Jan 2017, 12:16, edited 1 time in total.
Deci capacitatea carcerala a fost marita cu 1.3%, si a fost rezolvata in masura de 3.7% criza de locuri din penitenciare.
Deci daca ar fi continuat guvernul Ciolos, practic ar fi rezolvat problema in 80 de ani. Nu e rau, nu e rau. Traiasca Pruna!
Deci daca ar fi continuat guvernul Ciolos, practic ar fi rezolvat problema in 80 de ani. Nu e rau, nu e rau. Traiasca Pruna!
Deci ai mâncat puțin căcat când ai zis că nu s-a făcut nimic. Nu deloc, doar cu 3.7% mai mult.
REMEMBER CITADEL
Bine ca tu te saturi cu putin.
Excedent nu e mai bine decat deficit? Nu e de ajuns ca se fura din banii nostrii, sa se fure si de la generatiile viitoare?
Nu, nu e bine, atunci cand ai atatea deficiente in infrastructura de orice fel. Deficit = incapacitate manageriala.
Si oricum, Guvernul Ciolos nu fura, nu? Ei decat isi baga tehnocratii in Consilii de administratie cu 7000 de lei/luna.
Si oricum, Guvernul Ciolos nu fura, nu? Ei decat isi baga tehnocratii in Consilii de administratie cu 7000 de lei/luna.
Preferabil ar fi să ai un 0, nici excedent, nici deficit. Critica în general e că banii rămași puteau fi investiți - nu are sens să îi ții degeaba. O critică validă, care e valabilă și pentru guvernele anterioare. Dar știm cum e, hindsight is always 20/20.
REMEMBER CITADEL
7000 de lei inseamna 1500 EUR, adica salariul unui programator la o firma decenta, adica maruntis pe langa ce spagi si comisioane isi luau bietii "condamnati politici" cu "dosare fabricate" carora le plangi de mila aici. Ai gasit sursa lipsei de bogatie a tarii. 

I'm livin' in a love shadow
1. 7000 de lei/luna inseamna mai mult decat salariul unui parlamentar, ceea ce nu e rau avand in vedere ca majoritatea CA se intrunesc de cateva ori pe an.
2. Ce politicieni ai vazut tu condamnati pentru spagi si comisioane, exceptand basistii tai dragi Cocos si Pinalty? si caltabosii aluia care avea ferma de porci, lol.
2. Ce politicieni ai vazut tu condamnati pentru spagi si comisioane, exceptand basistii tai dragi Cocos si Pinalty? si caltabosii aluia care avea ferma de porci, lol.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Pentru ca n-a fost in stare sa isi tinteasca jugulara mai bine
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Dar ati vizionat celebra caseta a lui Ghita? Dezvaluiri incredibile nu alta. Si e doar primul episod
Pe mine ce ma sperie cel mai tare e felul in care unii analisti la televizor chiar comenteaza serios caseta asta. Sebastian Ghita ne pune probleme de etica in denunturi. Incredibil ce ne poate invata Domnul drag SG
Si ca sa mai radem un pic: la romania tv cand astepta lumea decizia presedintelui apropo de al doilea premier apare la un moment dat: "BREAKING NEWS: IOHANNIS A CHEMAT POLITIA LA COTROCENI". Ce s-a intamplat? Am fost anuntati de moderatorul calm ca presedintele a chemat politia sa-l conduca acasa (procedura standard cred). Tare, nu?
Pe mine ce ma sperie cel mai tare e felul in care unii analisti la televizor chiar comenteaza serios caseta asta. Sebastian Ghita ne pune probleme de etica in denunturi. Incredibil ce ne poate invata Domnul drag SG
Si ca sa mai radem un pic: la romania tv cand astepta lumea decizia presedintelui apropo de al doilea premier apare la un moment dat: "BREAKING NEWS: IOHANNIS A CHEMAT POLITIA LA COTROCENI". Ce s-a intamplat? Am fost anuntati de moderatorul calm ca presedintele a chemat politia sa-l conduca acasa (procedura standard cred). Tare, nu?
Sebastian Ghita cred ca e rezultatul unui experiment genetic menit sa obtina un om functional fara partea creierului responabila pentru empatie, constiinta, respect de sine. Experimenul a esuat si specimenul a iesit cu mai multe parti ale creierului lipsa decat trebuia...
Ce inseamna respect de sine? sa fii omul sistemului si dupa aia sa te lasi arestat fara sa te opui, ca asa i se pare sistemului ca ar fi bine acum? No way, sa se certe, asa mai afla si pulimea niste lucruri, gen Sebi+Ponta+Kovesi+vie = love.