Hell will host the 2026 football World Cup after a Fifa report found “no reason” to overturn the controversial underworld destination’s successful bid.
Discutii despre fotbal
Re: Discutii despre fotbal
Lucifer cleared of wrongdoing by Fifa ethics committee as Sepp Blatter awards 2026 World Cup to Hell
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
- ola small dickie
- Big Daddy
razilianul Neymar a contribuit cu un gol la victoria Barcelonei din finala Cupei Regelui Spaniei, cu 3-1 în faţa lui Athletic Bilbao, devenind totodată co-lider al clasamentului golgheterilor competiţiei, cu şapte reuşite, la egalitate cu Iago Aspas (Sevilla). Brazilianul a ieşit, însă, în evidenţă, şi cu altă fază, în minutul 87 al partidei.
Atacantul Barcelonei a încercat să dea mingea, printr-o "braziliană", peste un fundaş al lui Bilbao, dar bascii au luat ca pe un afront tentativa sa de a-i ridiculiza şi au sărit la bătaie. Doar intervenţia arbitrului şi a coechipierilor lui Neymar l-au salvat pe brazilian de o corecţie din partea jucătorilor lui Athletic.
Cu toate acestea, Neymar a declarat la finalul partidei că nu înţelege supărarea adversarilor săi şi că nu a făcut nimic neobişnuit.
"Nu ştiu de ce s-au înfuriat aşa. Este felul meu de a juca, mereu am făcut asta şi nu mă voi schimba doar pentru că unii se enervează. A fost un dribling la fel ca oricare altul. Sunt lucruri care se întâmplă în fotbal", a declarat Neymar.
Ibai Gomez, unul din jucătorii lui Athletic Bilbao care s-au arătat cel mai deranjaţi de gestul lui Neymar a avut un sfat pentru brazilian, la finalul întâlnirii. "Driblingul lui Neymar? Putea şi fără el. Dacă tot vrea să fie ca Messi, ar putea învăţa şi câte ceva despre modestie de la el", i-a transmis jucătorul basc.
Surprinzător, brazilianului nu i-a luat apărarea nici măcar antrenorul său, Luis Enrique. "Aş fi făcut la fel ca jucătorii basci dacă mi se întâmpla mie. Poate chiar mai rău. În Brazilia, astfel de atitudini sunt normale, dar aici nu sunt", a declarat antrenorul catalanilor la finalul partidei.
http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Co ... ne+unora+L
sunt surprins de cat de prost e luis enrique
Atacantul Barcelonei a încercat să dea mingea, printr-o "braziliană", peste un fundaş al lui Bilbao, dar bascii au luat ca pe un afront tentativa sa de a-i ridiculiza şi au sărit la bătaie. Doar intervenţia arbitrului şi a coechipierilor lui Neymar l-au salvat pe brazilian de o corecţie din partea jucătorilor lui Athletic.
Cu toate acestea, Neymar a declarat la finalul partidei că nu înţelege supărarea adversarilor săi şi că nu a făcut nimic neobişnuit.
"Nu ştiu de ce s-au înfuriat aşa. Este felul meu de a juca, mereu am făcut asta şi nu mă voi schimba doar pentru că unii se enervează. A fost un dribling la fel ca oricare altul. Sunt lucruri care se întâmplă în fotbal", a declarat Neymar.
Ibai Gomez, unul din jucătorii lui Athletic Bilbao care s-au arătat cel mai deranjaţi de gestul lui Neymar a avut un sfat pentru brazilian, la finalul întâlnirii. "Driblingul lui Neymar? Putea şi fără el. Dacă tot vrea să fie ca Messi, ar putea învăţa şi câte ceva despre modestie de la el", i-a transmis jucătorul basc.
Surprinzător, brazilianului nu i-a luat apărarea nici măcar antrenorul său, Luis Enrique. "Aş fi făcut la fel ca jucătorii basci dacă mi se întâmpla mie. Poate chiar mai rău. În Brazilia, astfel de atitudini sunt normale, dar aici nu sunt", a declarat antrenorul catalanilor la finalul partidei.
http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Co ... ne+unora+L
sunt surprins de cat de prost e luis enrique
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Sunt surprins cat de onest este Luis Enrique. Pentru ca sunt 110% sigur ca asa ar fi facut si el, fiind un fotbalist limitat in gandire (a se citi "are aceeasi adancime a gandurilor precum regele Hagi"). Maine-poimaine o sa penalizam cu fault in atac si cartonas galben orice dribling sau sut printre picioarele adversarului, pe motiv de gest nesportiv. Va dati seama ca prea multe "urechi" pot nenoroci un om pe viata, il pot impinge spre suicid? Asa ceva nu se face, trebuie mai multa modestie. Probabil ca trebuie sa iti ceri scuze publice pentru faptul ca poti mai mult decat adversarul.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- DarthZombie
- Dremora Lord
Lol ce final de meci la play-off-ul din Bundesliga. Hamburg egaleaza in minutul 90, trimite meciul in prelungiri si da gol in minutul 114. Din minutul 118, Karlsruhe au avut vreo 3 cornere consecutive finalizare cu cate o torpila respinsa dincolo de linie. In final un fundas de-al lui Hamburg face hent in careu, penalty in minutul 121, omul lui Karlsruhe se aseaza, alearga, suteaza si.... rateaza! Lol
- brutalistu
- Hammer Haunt
Blatter și-a anunțat demisia din fruntea FIFA
http://www.gsp.ro/international/campion ... 51163.html
http://www.gsp.ro/international/campion ... 51163.html
- DarthZombie
- Dremora Lord
Mare realizare, Fifa s-a chinuit ani de zile sa-i faca pe americani interesati de fotbal si tot ce au reusit a fost sa suscite interesul lui FBI
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Au facut curat din parti. Pentru ca, la cateva zile de la declansarea oficiala a anchetei, federatiile tot pe Blatter l-au ales. Blatter si-a dat demisia, dar acum sa vedem cine-l mosteneste. Pentru ca impresia lasata mie de catre "contracandidatii" lui la aceste alegeri a fost ca au cautat sa isi faca un (re)nume prin opunerea la Blatter, nu ca si-au propus sa castige. Un fel de Lupescu sau Gica Popescu, in concurenta cu Nasu' Sandu - sa se umfle precum curcanul ca sa aiba ceva leverage in negocierile de dupa alegeri.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ali chiar avea un program de conducere in campanie, Blatter era ocupat doar sa se ridice in slavi. Logic ca Blatter a fost votat, la cati bani au luat federatiile alea anonime doar nu erau sa-l voteze pe altul.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Fara sa fiu nesimtit fata de programul printului, si Burleanu avea "un program" cand a candidat. Care suna bine cand era povestit. Care parea decent cand era asternut pe hartie. Insa s-a dovedit intr-atat de mizerabila aplicarea celui program pana acum, incat lumea il regreta pe Sandu. Sau, ma rog, poate nu pe Sandu in sine, cat "realizarile" lui Sandu din ultimii ani. Realizari poate minore, dar pe care Burleanu n-o sa le atinga nici daca ramane in functie doua secole.
Sa vedem daca, pentru urmatoarele alegeri, vor reveni in cursa Figo, Ali si olandezul. Pe langa mostenitorii spirituali ai FIFA (gen Michel). Zic asta pentru ca Blatter, de exemplu, a lucrat in cadrul FIFA undeva la 8 ani inainte sa devina capul FIFA - asa ca asteptarile sunt cat se poate de reduse in a vedea castigator pe cineva din afara sistemului (sistem cu si fara "). Este ca in politica: pentru a ajunge la varf, trebuie sa te murdaresti/schimbi sau sa cunosti persoanele potrivite sau pur si simplu sa ai noroc cu imprejurarile. Noroc a fost ca am scapat de Blatter - nu vad fulgerul sa loveasca acelasi loc de doua ori, in timpul vietii noastre.
Sa vedem daca, pentru urmatoarele alegeri, vor reveni in cursa Figo, Ali si olandezul. Pe langa mostenitorii spirituali ai FIFA (gen Michel). Zic asta pentru ca Blatter, de exemplu, a lucrat in cadrul FIFA undeva la 8 ani inainte sa devina capul FIFA - asa ca asteptarile sunt cat se poate de reduse in a vedea castigator pe cineva din afara sistemului (sistem cu si fara "). Este ca in politica: pentru a ajunge la varf, trebuie sa te murdaresti/schimbi sau sa cunosti persoanele potrivite sau pur si simplu sa ai noroc cu imprejurarile. Noroc a fost ca am scapat de Blatter - nu vad fulgerul sa loveasca acelasi loc de doua ori, in timpul vietii noastre.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
"FIFA are nevoie de o restructurare completa", Blatter dupa 17 ani la sefie, talk about irony
mai e o ora jumate si eu sunt destul de hyped.
Egal la pauza si Juventus castiga la diferenta de un gol?
Si eu zic ca o sa bata Juventus, sper ca o sa bata.marvas » 6 Jun 2015, 19:15 wrote:mai e o ora jumate si eu sunt destul de hyped.
- ola small dickie
- Big Daddy
Am plecat intr-un bar imbracat in tricou AC Milan ca sa vad cum pierde Juventus. Forza Barcelona.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
These fuckin spaniards need to be taken down a notch
- DarthZombie
- Dremora Lord
A fost un meci frumos, mi-a placut. Acuma poate are ocazia Milan prin vreun amical sa o razbune pe Juve, ca la meciuri oficiale mai greu sa am pretentia.
Fixedola small dickie » 6 Jun 2015, 20:19 wrote:Am plecat intr-un bar imbracat in tricou AC Milan ca sa vad cum pierde Juventus. ForzaBarcelona.Locul 10