Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Waaagh!
Forum Warlord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Waaagh! »

Dovada, tati. Nu mai stiu cine zisese, Tribunul parca, fie-i odihna usoara: in viata, omul trebuie sa fie acoperit de hartii, iar in moarte, de pamant. :lol:

Sebi sa faca bine sa scoata casetele/inregistrarile compromitatoare, ca altfel tratament psihiatric ia si din puscarie. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Doc wrote:Ce inseamna respect de sine? sa fii omul sistemului si dupa aia sa te lasi arestat fara sa te opui, ca asa i se pare sistemului ca ar fi bine acum? No way, sa se certe, asa mai afla si pulimea niste lucruri, gen Sebi+Ponta+Kovesi+vie = love.
:lol: Sau sa renuntam la legi si sa traim ca haiducii, in padure.
I'm livin' in a love shadow
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Sau in Dubai :)
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Lista de ministri.
https://www.antena3.ro/politica/lista-o ... 93755.html

Lol, cati necunoscuti. Practic stiu 7 dintre ei... Numai sa-i vezi cum se vor apuca de treaba :)
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Cine este Florin Iordache, inginerul – jurist propus de PSD la ministerul justitiei. A facut parte din grupul restrans care a dirijat episodul Martea Neagra

1985 - 1989: inginer Fabrica de Mobila Caracal - acum ministrul Justitiei

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... neagra.htm

PROFIL Teodor Melescanu, din nou ministru de Externe. Melescanu a condus MAE si in timpul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2014, cand a refuzat sa suplimenteze numarul sectiilor de votare din diaspora

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-215 ... sapora.htm

Cine este Carmen Daniela Dan, noul ministru de Interne: o fidela a lui Liviu Dragnea, fosta secretara de scoala generala in Videle cu licenta luata la 30 de ani

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-215 ... 30-ani.htm

Sfinte Sisoe! Mi se par absolut dezastruoase alegerile. Dar nu-i nicio surpriza. Dragnea a luat tot Teleormanul si i-a facut ministri. Dezastru
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Olguta Vasilescu, Melescanu, Florin Iordache... lol
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Dragnea: Nu m-am dus cu o listă la Grindeanu şi i-am cerut să o accepte; cel puţin cinci nume au fost propunerile lui

:)))))))

Iti dai seama? A zis si el 5, coae! Da sa-l pupe tata!

Deja mi se pare sinistru primul-ministru.
ola small dickie
Big Daddy

Eu zic ca si Mircea Badea, Dana Grecu, Muguc Ciuvica meritau sa primeasca cate un minister.
ola small dickie
Big Daddy

deci un fost lucrator la fabrica de mobila care a coordonat Martea Neagra, adica a incercat sa modifice legi ca sa scape penalii romaniei acum e ministrul justitiei. hai mai da-o in mortii masii de viata. cred ca e destul de clar atacul pe care oficial liviu dragnea il lanseaza Justitiei.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Dragnea si Tariceanu vorbesc de mult timp despre legea raspunderii magistratilor si nu cred e vreo indoiala apropo de ce va insemna asta
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

"Martea Neagra"... brrrr, ce tenebrrrosss. Ce-i cu tine Ola, suntem singura tara care am face amnistii? ar fi prima amnistie? stai langa vreun penitenciar? te simti nesigur? care-i treaba cu o practica generala in lume?

Politehnica era printre facultatile cel mai greu de absolvit pana prin 96-97, asa ca inginer nu e deloc sinonim cu "lucrator la mobila", decat poate pentru tine.

Melescanu n-a marit numarul de sectii pentru ca nu a avut cadru legislativ. Pe intelesul tau, NU L-A LASAT LEGEA. Intelegi? pentru un admirator al statului de drept, ai o atitudine ingrozitoare. Cum sa ceri unui om sa incalce legea :)

Ce va insemna legea raspunderii magistratilor? Hai, poate asa se naste vreun prezicator, vreun Tata Omid.

Ati vazut ultimele inregistrari cu Base?
https://www.antena3.ro/actualitate/trai ... 93911.html
Lol stat de drept aka mafiot. Si nu-mi spuneti ca ati avea tupeu sa-l contraziceti pe creatorul lui, luminosul Base.
oldsnake
Zergling

Post by oldsnake »

chestr0ny wrote:Dragnea: Nu m-am dus cu o listă la Grindeanu şi i-am cerut să o accepte; cel puţin cinci nume au fost propunerile lui

:)))))))

Iti dai seama? A zis si el 5, coae! Da sa-l pupe tata!

Deja mi se pare sinistru primul-ministru.
A ales 5 nume de pe o alta lista cu 6-7 oameni.
ola small dickie
Big Daddy

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, a declarat marti, la Cluj, ca tara sa asteapta de la noul Guvern al Romaniei o dezvoltare a relatiilor ruso-romane. "Credem ca noul Guvern al Romaniei va aduce ceva nou. Pentru ca istoria recenta nu a fost foarte incurajatoare. Asadar, cu ceva nou speram si ne dorim sa putem inainta si sa dezvoltam relatiile si cooperarea noastra in beneficiul ambelor tari", a afirmat oficialul rus, citat de Agerpres.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-215 ... oastra.htm

" Pentru ca istoria recenta nu a fost foarte incurajatoare."" - asta spune foarte multe

Macar rusii sunt fericiti cu noul guvern. M-am linistit. E OKBA! Acum stiu ca totul e super.
ola small dickie
Big Daddy

Noul ministru al culturii, Ionut Vulpescu, ne prezinta pe propriul site si o lista de filme preferate. Ea incepe asa: "Filme: Stan si Bran".
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:)))))
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Ce om sa fii sa nu-ti placa Stan si Bran? :D
ola small dickie
Big Daddy

Deci un inginer de mobila la Ministrul Justitiei si la Cultura un om care incepe o lista de filme preferate cu "Stan si Bran". Pe bune, parca nu e real. Parca e un spectacol de comedie. Zici ca ne uitam la "Vacanta Mare va prezinta noul Guvern al Romaniei". In afara de argumentele alese de Dragnea "prieten de-al meu din Olt, Teleorman, Caracal" altceva nu bifeaza acesti oameni. Incredibil.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Pruna nu era "prietena lui Macovei"?

Ca veni vorba, a inceput atacul impotriva justitiei, si tu taci? :D fa o tumba, zi ceva.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

La naiba, cred ca am ratat momentul. Vad ca nu mai e la moda sa ai doctori in guvern, acum se poarta sculerii cu studii medii terminate la 30+ ani, analfabetii cu tupeu, ceva casnice rapite de la cratita si cativa mosi teaca ce au lasat grija stranepotilor pentru binele poporului.

Hold on to your butts, boyz. Urmeaza sa intram in bezna istoriei. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Daca erai in Guvern zicea Ola si de tine ca esti doar un mitic plagiator vandut rusilor (spagi camuflate in premii, HA!) racolat de KGB cand ai fost la conferinte. Plus prieten al lui Dragnea, ca doar reactorul de la Magurele e pe langa Teleorman. Ceea ce e suspect. Si te mai si dai de dreapta pe forumul N2! Acoperitule!
Post Reply

Return to “Cafenea”