Discutii despre fotbal

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: Discutii despre fotbal

Post by ola small dickie »

Poate va dau cap in cap.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Sunt invidiosi pe faptul ca AC Milan o sa primeasca "mesaj thailandez" la fiecare pauza a unui meci. Ce sa le ceri?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ce-i drept si eu as fi invidios pe o echipa care nu are nici un fel de presiune pe finalul sezonului. Ca pana la urma e dificil sa te lupti la n trofee an de an si fiecare meci sa fie decisiv, mai bine sa te salvezi de la retrogradare si sa arzi gazul in ultimele 2 luni de campionat. Mai ciupesti niste puncte, mai pierzi un meci cand n-ai chef, boierie curata viata unei echipe de mijlocul clasamentului!
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Pe de o parte, sunt multumit ca meciul a fost destul de strans in unele portiuni, ca am presat foarte sus, ca nu au plouat ocaziile la poarta noastra, ca, una peste alta, Barcelona n-a fost stratosferic deasupra noastra.

Pe de alta parte, sunt usor dezamagit, fiindca mi se pare ca a fost genul de meci in care chiar puteai obtine mai mult, iar posibilitatile de a obtine mai mult erau acolo, le aveai la dispozitie, doar ca n-ai profitat de ele. Pirlo s-a plimbat pe teren (cam cum a facut in ultimile luni), Pogba un pic sters si aiurit (sa zicem ca nu i se poate imputa, varsta!), Tevez absent si iesit din joc, incapabil sa se ridice la nivelul lui Morata, Vidal cam nervos, iar Allegri cu schimbari prea tarzii, plus vina de a fi inceput si continuat pana la final cu Pirlo.

Mixed feelings, all in all. Pacat, anul asta am avut un culoar favorabil.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

A wild juve appears.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Fifa film flops at the box office
A vanity film about the history of Fifa has flopped in the US, taking just $607 (£397) in its opening weekend. [...]

The movie's budget was estimated at between $25m - $32m (£16- £21m), with Fifa said to have put up about three-quarters of the money.

It debuted in the States on Friday, on just 10 screens.

According to The Hollywood Reporter, the FilmBar cinema in Phoenix reported takings of just $9, meaning only one person bought a ticket.
LOL
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Probabil ca era una din pisicile comisarului american, ala care a devenit "mole"-ul FBI.
ola small dickie
Big Daddy

Benvenuto Jackson Martínez!

Image
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Meci de mare angajament aseara si un punct de aur smuls gigantilor din Irlanda de Nord ce se va dovedi vital in economia calificarii!
marius
Zergling

Post by marius »

Nu am mai vazut de ani buni ca nationala sa joace fotbal. Sa aibe o idee ceva. Orice. M-am saturat sa ma vad cum amatori gen Adi Popa prind mingea si incep sa fuga cu ea, incercand un "dribling". Poate cu petardele din campionat gen Ceahlaul le iese, da cand joci la nationala nu. Pur si simplu nu stiu ce dracu sa faca cu mingea. Sa paseze sau sa aibe o faza coerenta da la un capat la altu'... cred ca cer prea mult. Vin amatorii astia si dau mingea in fata, poate are noroc si o prinde motanu'/Keseru sau cine dracu o fi pe acolo. Daca ne bucuram la un egal cu Irlanda de Nord e clar. Nici nu ma intereseaza daca se califica sau nu la euro, oricum se califica juma de continent. Eu nu ma uit la meci sa vad cum ia 3 puncte, jucand kkt. Vreau sa vad fotbal. Adevarul e ca nici nu prea ai de unde sa iei jucatori buni. Daca cei mai buni jucatori din liga 1 sunt niste amatori de brazilieni luati din liga a doua portugheza. Si toti marii jucatori din campionat pleaca in strainatate si fac exact zero. Ajung in turcia cu noroc, sau ii ia steaua inapoi peste 6 luni. Daca stau sa ma gandesc bine, singurul jucator roman plecat in strainatate in ultimii zece ani, care a reusit ceva e Stefan Radu. Si exact ala nu vine la nationala. Ieri presa il ridica in slavi pe Andone, marele golgheter din La Liga. Ala joaca la ultima petarda de echipa din spania retrogradata, a marcat 2 goluri si acum toti fac spume la gura ca de ce nu e in primul 11.

One more thing: dau pe digi24 si erau stiri sportive: cica Steaua a vrut sa il ia pe nustiu care de la pandurii, si nu s-au inteles la salariu. Apare marele jucator, si zice ca el vroia 10 mii euro pe luna da steaua nu a vrut sa ii dea atat. Deci o petarda de jucator, dupa ce ca abia reusea sa lege cuvintele, mai are tupeul nesimtit sa ceara zece mii pe luna. 120 de mii de euro pe an. Un neica nimeni. Vai de fotbalul romanesc.

/incoherent rant
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ironia face ca Albania joaca mai bine decat Romania, dar aia au prins o grupa cu Portugalia, Danemarca si Serbia si de aia sunt doar pe locul 3. Avem o jena de grupa, ca nicaeri nu mai prindeam noi primul loc.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Ma rog, ironia reala face ca Adi Popa sa fi putut juca mai bine decat Chipciu, Maxim si Torje la un loc. Daca ar fi fost jucat. Si asta doar pentru ca ceilalti trei la un loc n-au ridicat stacheta prea sus - doua driblinguri, <25% procentaj de pase reusite si niciun sut pe spatiul portii adverse.
ola small dickie
Big Daddy

sigur si eu as face la fel ca cei 2 copii

Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

http://www.football-rankings.info/2015/ ... nking.html

ce
1 Argentina
2 Germany
3 Belgium
4 Colombia
5 Brazil
6 Romania
7 Netherlands
8 England
9 Portugal
10 Spain
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

S-au luat in considerare doar meciurile de luna asta or something.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Nope, e clasamentul anticipat pentru luna iulie. Se mai schimba chestii in functie de Copa America, dar Romania o sa fie in prima urna a capilor de serie pentru tragerea la sorti a preliminariilor CM 2018.

Plm, gg.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Cetateanu
Headcrab

Post by Cetateanu »

M-am uitat aseara la campionatul mondial de fotbal feminin sa vad daca germania castiga tot si acolo. Nu doar ca e spectaculos pt ca nu e foarte tacticizat, dar poate fi si un deliciu vizual, n-am fost dezamagit, recomand.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

inca o promisiune indeplinita a guvernului Ponta!
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

E bine ca s-au prins ca sistemul e prost acuma, si nu cand SUA era pe locul 4 si Mexic pe 6.
Post Reply

Return to “Cafenea”