Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
stef
Hammer Haunt

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by stef »

Daca acum sunt in jur de 12000 in Piata Victoriei in Bucuresti, deabia astept maine, o sa fie fenomen! Cine stie, poate cade guvernul :roll:
Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Nu o sa cada. Si chiar daca ar fi sa cada, problema nu este Iordache, Grindeanu sau alt pulifrici cu functie - ci Dragnea, care nu are functie oficiala in Guvern. Ponta, fiind si prim-ministru, si presedinte PSD, a pierdut amandoua functiile cand a aratat cat de galben este - pe el l-au sapat ai lui (din PSD), nu l-au dat afara cei care au protestat.

Dragnea nu sufera de boala asta, inca. Si oameni din linia a doua, care sa isi doreasca functia lui Dragnea in PSD... inca nu vad. Pentru ca aia ar fi singura salvare realista la situatia de fata - un PSDist cu oarece notorietate sa isi doreasca sefia partidului si sa fie suficient de puternic cat sa il conteste pe Dragnea in propriul partid. Altceva (avocatul poporului, CSM-ul, presedintele tarii, cetateni sustinand proteste onorabile etc.) este doar "caini latra, caruta merge mai departe".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

am fost, n-am gasit niciun tomberon in flacari la care sa ma incalzesc, mi-am bagat picioarele si am plecat /disappointed :(
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Am inteles ca astazi, pe langa cei din Bucuresti or sa vina si din provincie la protest, asa ca nu trebuie sa fii dezamagit, vom fi si mai multi. Plus ca prognoza meteo anunta ca vremea se mai incalzeste :)
Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

am strabatut mii de oameni tot Clujul pe jos. A fost frumos si inutil.

Guvernul e de paie, e facut sa cada pentru a putea renaste din propria cenusa cu un Dragnea curat ca lacrima.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Probabil va mai tine guvernul cateva zile pana cand va considera Dragnea ca e momentul potrivit sa-si dea demisia. Cine stie? Poate mai ne pregateste o lovitura

Singura sansa ar fi sa dea inapoi PSD si sa revina o guvernare tehnocrata (Ciolos). Nu prea imi pare ca opozitia e capabila sa alcatuiasca un guvern in momentul acesta dar am auzit ca ar vrea sa-si dea demisia din parlament
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

P-astia i-ar durea in cot si cu toti chinezii in strada. Cui poate, ii recomand bocceluta pe spinare si fuga fuguta in lumea larga. Sa ramana aici liviu si cu gidea, in lupta eterna cu vrajmasul soros.
NO COVER. ALL MAN.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

sebas wrote:Măcar acum ne lămurim: suntem o nație de pulici furăcioși sau avem ceva coloană vertebrală sub gheb.
Nu furăcioși, tâlhari de-a dreptul. Și proști.
dump CHA
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mircea Cartarescu: "Ce s-a-ntâmplat noaptea trecută este continuarea unui plan vechi de mai mulți ani, început cu încercarea eșuată de lovitură de stat din 2012. Pe termen scurt, el urmărește salvarea de justiție a unei clici de penali, dar pe termen lung se vrea destabilizarea României democratice și scoaterea ei din dispozitivul slăbit al democrațiilor europene. Dacă UE și NATO vor pierde acum România, tot flancul drept, cel mai apropiat de Rusia, va cădea, căci Polonia, Cehia și Ungaria sunt deja pierdute. Miza reală e geopolitică, și în spatele penalilor se întrevede marele prieten de la răsărit.
Din păcate, în situația actuală nădejdea unui ajutor din afară e foarte slabă, căci Europa are problemele ei, iar America nu mai e America."
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

phpBB [video]
REMEMBER CITADEL
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Ce mizerie fenomenala. Ramai siderat, pur si simplu.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
filla
Zergling

Post by filla »

ola small dickie wrote:r pe termen lung se vrea destabilizarea României democratice și scoaterea ei din dispozitivul slăbit al democrațiilor europene. Dacă UE și NATO vor pierde acum România, tot flancul drept, cel mai apropiat de Rusia, va cădea, căci Polonia, Cehia și Ungaria sunt deja pierdute. Miza reală e geopolitică, și în spatele penalilor se întrevede marele prieten de la răsărit.
Din păcate, în situația actuală nădejdea unui ajutor din afară e foarte slabă, căci Europa are problemele ei, iar America nu mai e America."

Mama ce mesaje da si asta, fatalist si fantastic. Ce treaba au rusii cu ce se intampla la noi? Nicio treaba. Asta e 100% teapa crescuta bioeco autohton. Romania nu o sa se indeparteze de niciun UE, pentru ca UE are bani. Polonia, Cehia, Ungaria deja pierdute? lol. Hai, trebuia sa zica si de Bulgaria.

Ordonanta are 10 zile pana intra in vigoare din ce am inteles. E timpul sa se faca galagie. Din aia mare.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

filla wrote:Ce treaba au rusii cu ce se intampla la noi? Nicio treaba.
https://en.wikipedia.org/wiki/Foundatio ... eopolitics
Romania, Macedonia, "Serbian Bosnia" and Greece – "orthodox collectivist East" – will unite with "Moscow the Third Rome" and reject the "rational-individualistic West".
N-am emoticon cu buchiseala, dar o gasesti pe internet daca n-ai ce citi. O parte din linute le-au bifat deja in ultimii ani, iar la altele se lucreaza asiduu. Ce treaba are? Atata treaba cat a avut dintotdeauna, anume toata treaba.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

filla wrote:
ola small dickie wrote:r pe termen lung se vrea destabilizarea României democratice și scoaterea ei din dispozitivul slăbit al democrațiilor europene. Dacă UE și NATO vor pierde acum România, tot flancul drept, cel mai apropiat de Rusia, va cădea, căci Polonia, Cehia și Ungaria sunt deja pierdute. Miza reală e geopolitică, și în spatele penalilor se întrevede marele prieten de la răsărit.

Mama ce mesaje da si asta, fatalist si fantastic. Ce treaba au rusii cu ce se intampla la noi? Nicio treaba. Asta e 100% teapa crescuta bioeco autohton. Romania nu o sa se indeparteze de niciun UE, pentru ca UE are bani. Polonia, Cehia, Ungaria deja pierdute? lol. Hai, trebuia sa zica si de Bulgaria.

Ordonanta are 10 zile pana intra in vigoare din ce am inteles. E timpul sa se faca galagie. Din aia mare.
E foarte simplu. Un stat corupt devine un stat slab. Un stat slab poate fi ademenit usor sub influenta ruseasca si scos din influenta UE, America si NATO. Din aceleasi motive curatenia inceputa acum cativa ani in Romania (si oprita azi noapte) a fost facuta cu sprijinul UE si America. UE si America au nevoie ca noi sa ramanem un stat necorupt, puternic, care sa nu cada sub influenta ruseasca. Asta e tot spilul.

Mai ales acum cand America nu mai e America, UE este slabita si Rusia se agita.

Sunt vremuri grele.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Cristian Ghinea wrote:Sunt in sedinta Birourilor Permanente Reunite ale Camerelor.

Colegii mei din grupul USR ne-au insotit pina la usa cu pancarte pe care scrie RUSINE!

Serban Nicolae ne-a amenintat, f nervos.

In sedinta BPR a luat cuvantul tot el sa spuna ca niste cetateni se comporta reprobabil.

Am cerut drept la replica spunind ca cetatenii sunt parlamentari si ca el de fapt s-a comportat golaneste. Tariceanu ne tine apoi lectii ca nu avem cultura politica.

Nicusor Dan a cerut cuvintul si a spus: Imi insusesc total criticile aduse de colegii mei, sunteti niste HOTI.

Tariceanu isterizat, scandal, aproape lesinuri la pesedisti.

"Esti un jegos" se striga catre noi.

Circ.

Pretentiile de civilizate aruncate la gunoi de borfasi.

#RezistamImpreuna
REMEMBER CITADEL
filla
Zergling

Post by filla »

Waaagh! wrote:
https://en.wikipedia.org/wiki/Foundatio ... eopolitics

N-am emoticon cu buchiseala, dar o gasesti pe internet daca n-ai ce citi. O parte din linute le-au bifat deja in ultimii ani, iar la altele se lucreaza asiduu. Ce treaba are? Atata treaba cat a avut dintotdeauna, anume toata treaba.
Stiu cartea, mai stiu vreo doua carti la fel care sunt mereu mentionate cand e vorba despre planurile geopolitice ale rusilor. mai baga-l si pe Kaplan si am trecut prin toti expertii intr-o zi. Ce treaba are Rusia cu ce a facut PSD? L-au pus rusii pe Dragnea sa faca asta? A facut Dragnea vreun gest pro-rus? N-au aia nicio treaba, e ceva strict autohton. Nu degeaba au ales rusii sa faca propaganda in statele unde exista sentimente puternice anti-eu, la noi nu exista alea.

ola small dickie wrote: E foarte simplu. Un stat corupt devine un stat slab.
Romania a fost mai mereu corupta dupa 89. mult mai corupta decat este astazi. dar nu s-a orientat spre rusi. oricat de corupta n-ar fi romania, nu se poate alinia cu rusia pentru ca poporul ii detesta pe rusi. simplu. nu e ca-n moldova unde e cam 50/50. romania e strict anti-rusi.

Ma dispera obiceiul prostesc de a da vina cumva vina pe altii sau sa vedem vreun plan mai mare decat e. Planul e simplu: PSD vrea sa scoata de la puscarie toti mai marii lor, vrea sa se asigure ca lupta anticoruptie nu poate continua pentru ca ii macina si astfel sa ne intoarcem la epoca baronilor.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Desigur ca ai dreptate in ceea ce priveste restaurarea baroniadei, dar mi se pare de-o naivitate juvenila sa crezi ca o palma de pamant pisant cum e Romania nu evolueaza dupa cum bate vantul dinspre diversi poli de putere, adica dupa cum se deschid buzunare si interese foarte concrete. Ca rusii au turat la maxim motoarele cu propaganda antioccidentiala inclusiv in media romaneasca, iar mi se pare o chestie suficient de evidenta. N-am zis ca-i LUCRATURA KGBISTA. In fond, imaginea pe care tocmai am vazut-o, un Serban Nicolae cu ochii bulbucati si falci puhave, luandu-i pe ziaristi pe sus cu un "Hai! Hai! Hai!" demn de-un vataf in izmene la el pe plantatie, asta reprezinta pana la urma nivelul societatii romanesti, asa ca de unde mirarea. Dar mi s-ar parea bizar sa cred ca rusii sunt straini de ce se intampla.
NO COVER. ALL MAN.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Vorba aia...
Waaagh! wrote:ne-au spart.
eu am zis ca psd e cel mai canceros partid, dar Doc nu si nu.
ola small dickie wrote:Mircea Cartarescu: Dacă UE și NATO vor pierde acum România, tot flancul drept, cel mai apropiat de Rusia, va cădea, căci Polonia, Cehia și Ungaria sunt deja pierdute.
Erm, de ce e Polonia pierduta? SUA trimit trupe si armament acolo, iar guvernul polonez e 100% pro-NATO/SUA si anti-Rusia.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

BREAKING NEWS Consiliul Superior al Magistraturii a votat in unanimitate sesizarea Curtii Constitutionale pe ordonanta de urgenta Dragnea

#venimpevoi
REMEMBER CITADEL
Post Reply

Return to “Cafenea”