A da, se pare ca si eu am muzica in format mp3. E cum zice Jaunty, vlc media player stie sa le deschida, asa ca pot reformula intrebarea in
Cine plm mai foloseste alt media player in afara de vlc in 2015? Nici nu prea conteaza ce e fisierul care te intereseaza, vlc o sa ti-l deschida intr-o forma sau alta.
winamp pt muzica si media player classic pt filme, desi in ultimul timp doar ca sa downloadez si verific subtitrarea. de vizionat il pun pe tv. chiar, cred ca de vreo 2-3 ani n-am mai vazut un film sau serial la pc.
E destul de solid VLC pentru video, dar are si el unele neajunsuri: nu suporta 60 fps, interfata e cam greoie (de exemplu in full screen la seek se suprapune peste subtitrare), si nu are functie de shutdown when playback ends (asta o folosesc aproape zilnic in KMPlayer).
In ce priveste muzica, e impracticabil playlist editorul, merge in lipsa de altceva dar te chinui fata de Winamp, Aimp2.
Cand ai zis de MP3 am crezut pentru moment ca esti si tu snob cu FLAC.
Acuma, ce-i drept, n-am pretentiile tale in materie de functionalitate software. Ii dau drumul, merge fara sa comenteze, toata lumea e fericita. Nici nu stiu ce-s chestiile alea pe care le mentionezi si de ce ar trebui sa existe.
Waaagh! » Tue Aug 11, 2015 9:06 pm wrote:Cine plm mai foloseste alt media player in afara de vlc in 2015? Nici nu prea conteaza ce e fisierul care te intereseaza, vlc o sa ti-l deschida intr-o forma sau alta.
Si eu am aceeasi nedumerire ca Waaagh!: ce anume ai nevoie mai mult de la un player decat sa-ti redea fisierele si eventual sa-ti descarce si o subtitrare (Team BSPlayere, woooo!)? La VLC imi place ca poti sa cresti volumul la infinit si nu trebuie sa ma mai aplec sa invart de rotita de la boxe. Amazing.
Depinde de ce vrei, ideea e că mă irită când citesc chestii gen ”cine mai folosește X”, când tot persoana respectivă merge pe ideea că ”dacă se vede, e bine”. VLC e bloated as fuck, nu se compară cu MPC-HC, LAV filters, MadVR, etc. Chestii perfect inutile dacă nu te interesează dar care există, totuși, și sunt oameni pe care îi interesează.
Dacă o luam doar pe comoditate, fuck it, ascultăm muzică numai de pe Youtube și la filme ne uităm la stream-uri de căcat. E o chestie de 2 click-uri și se aude și se vede, înțelegi, de ce te-ai complica cu VLC?
LE:
Le face pe toate dar nu face nimic în mod optim. Au băgat tot ce se putea în el, basically.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Lol, bine. Calitatea e mai proastă, mai puțin observabil la chestii standard gen un blu ray rip, dar super observabil la filme vechi cu artefacte, cu care VLC-ul nu are habar ce să facă și cum să le filtreze. Performanța e mai proastă, aici nici nu are rost să menționez, madVR e peste p. much toate playerele cu chestii interne, mai puțin alea cu bani dar bănuiesc că nu discutăm despre asta aici. Și ignorând asta, e sub alte playere când vine vorba de GPU decoding, ușor de observat când încerci să 1080p pe un laptop mai slab (did this the other day). Filtrele pentru subtitrări sug, dacă nu te uiți la anime eok, dar dacă te uiți, implementarea jumi-juma din VLC înseamnă că în 5 din 10 cazuri ai să vezi totul ok, iar în restul de 5 o să primești crash-uri. Asta e valabil și la alte playere e drept, problema e că VLC-ul nu prea se pupă cu filtre externe, chiar dacă îi oprești alea ale lui. Ultima dată când am verificat, LAV dădeau crah și nu era capabil de Hi10p calumea.
Din punct de vedere audio, la fel, dar aici e moot point, nu cred că suntem pe-aici oameni care avem un sistem audio capabil să redea diferențele, așa că nu se pune. Nu intru pe partea de organizare de librării și căcat pentru că nu știu, nu țin destulă muzică pe hard ca să mă preocupe treaba asta nici la playerele de muzică.
Nu văd de ce ți-aș da un răspuns altfel decât vag. Scrie în descrierea player-ului ffs, e bun ca jack of all trades, dar nu îl folosești dacă vrei customizare.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."