Știri din industrie
Re: Știri din industrie
Am crezut ca nu-ti plac ca nu sunt destul de puristi.
Pai nu sunt, dar vorbesc de parca ar fi. 

Eu lurkuiesc forumul, dacă sari peste toate flameurile de elistist shit, e ok. De fapt, de ce să sari? E chiar distractiv să-i vezi cum încearcă să explice de ce le-a ieșit Twitcher3 pe primul loc.

dump CHA
- DarthZombie
- Dremora Lord
Intrebarea era despre Codex, nu forumul asta.TG wrote:Forumului, prea multi wannabe elitisti
Las-o mai ușor cu umorul Zombie, sunt oameni care trăiesc din asta și tu le furi pâinea.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Măcar dacă ar fi fost Mass Effect 3, ca să fie Full Retard.
daca tot s-au obosit, de ce n-au facut lista de la windows 98 incoace?
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Huh Fallout Ressurection chiar este asa bun? Il am la favorite bar dar nu l-am incercat, credeam ca ar fi genul care trece neobservat
BTW de cand si-a schimbat zombie avatarul tot il confund cu chester deci acum credeam ca o sa inceapa zombie sa se certe cu el insusi
BTW de cand si-a schimbat zombie avatarul tot il confund cu chester deci acum credeam ca o sa inceapa zombie sa se certe cu el insusi
- DarthZombie
- Dremora Lord
Cand a avut chester avatar cu pisica aia? Genuine question.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Nu cu pisica ta per say dar tot imi aminteste de asta

Ferdinand, schimba-ti ochelarii 
Zombie >> e pisica ta? can i hold it?

Zombie >> e pisica ta? can i hold it?

Pt că ei îi zic despre "age of incline", care cică vine după decline-ul RPGurilor dintre 2005-2012.vulp wrote:daca tot s-au obosit, de ce n-au facut lista de la windows 98 incoace?
Este și listă all time: http://www.rpgcodex.net/content.php?id=9453
dump CHA
mersi. totusi. Planescape Torment pe #1? pls. deja am mai mult respect pentru hate draft decat pentru codex. daca nu erau obsedati de ciudatenii, probabil BG2 era totally #1. Deus Ex: Human Revolution pe #56? Nici nu trebuia sa fie in top 70.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
dump CHA
@sebas
Pentru primul sunt sanse foarte mari, al doilea in schimb e posibil sa aiba vreun contract de exclusivitate cu Nintendo. Dar e ok ca poate fi emulat acum.
@Mahdi
In mod normal la asta ar fi concluzia dar faptul ca au un countdown care se termina peste vreo 10 zile pare sa sugereze ca e ceva mai mult de o pacaleala de 1 aprilie
Pentru primul sunt sanse foarte mari, al doilea in schimb e posibil sa aiba vreun contract de exclusivitate cu Nintendo. Dar e ok ca poate fi emulat acum.
@Mahdi
In mod normal la asta ar fi concluzia dar faptul ca au un countdown care se termina peste vreo 10 zile pare sa sugereze ca e ceva mai mult de o pacaleala de 1 aprilie
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Spellforce 2 Anniversary Edition patch, auto-update pentru cei care au gold edition pe Steam.