Discutii despre fotbal
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discutii despre fotbal
Cu ocazia apropierii noului sezon, o dedicatie pentru AC Milan:
Culmea e ca-mi vine sa te rog sa-mi explici.
Edit: crap, era vorba de gifurile pe care le-ai postat pe pagina anterioara.
NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Milan se preface ca e club mare care are obiective, cam asta e spilul.
- ola small dickie
- Big Daddy
Cu mare placere. Milan tocmai a cumparat ieri un jucator de la clubul AS Roma cu 25 de milioane de euro, vara asta mai cumparand unul de la ei cu 20 de milioane de euro. In acel GIF e Adriano Galliani, director la AC Milan, cel care a realizat transferurile, aruncand cu bani spre o domnisoara reprezentand AS Roma.Waaagh! » Tue Aug 11, 2015 7:30 pm wrote:Culmea e ca-mi vine sa te rog sa-mi explici.
In al doilea gif este acelasi Adriano Galliani bucuros intrand intr-o casa cu noua achizitie de ieri de la Roma, Alessio Romagnoli, la fel de bucuros. In casa il asteptau alti fericiti, jucatori de la Milan.
Am inteles. Multumesc. Esti deci de parere ca sunt niste transferuri nimerite care vor conduce la rezultate excelente pentru echipa ta preferata?
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy

Asa par deocamdata, speram, ramane sa-i vedem in teren. Deocamdata ma bucur mai mult pentru ca vara asta Milan a revenit la cheltuit bani, ultmii ani realizand transferuri moca, imprumuturi, ciurucuri, de situatie financiara precara.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Vai de mine ce meci nebun am avut la Supercupa Europei. 5-4 si ambele echipe atacau frenetic in ultimele minute din cea de-a doua repriza de prelungire, jesus!
- ola small dickie
- Big Daddy
In seara asta puteti urmari debutul oficial al noului Milan. Milan - Perugia - Cupa Italiei - Live Digisport3.
In alta ordine de idei ma amuz foarte tare si ma bucur citind reactiile de pe Inter Forums dupa vanzarea lui Kovacic la Real Madrid.
"On the bright side, imagine what I can do with my new-found free time from not having to watch any of our shitty games on a shitty stream
I could take up knitting "
"To be sincere for a moment, from the bottom of my heart, I want to thank each and every one of you for sharing in my misery. If it wasn't for the forum, I'd have bought a ticket on the next available flight to Milan and gotten immediately arrested for violently assaulting Mancini. "
"This is just too good to be true. It's like the universe, god, whatever you to call it, is playing a cosmic joke on this club. Only us mere mortals can not comprehend it, and to us it just seems like a surreal nightmare from which there is no awakening and no reprieve. "

In alta ordine de idei ma amuz foarte tare si ma bucur citind reactiile de pe Inter Forums dupa vanzarea lui Kovacic la Real Madrid.

"On the bright side, imagine what I can do with my new-found free time from not having to watch any of our shitty games on a shitty stream
I could take up knitting "
"To be sincere for a moment, from the bottom of my heart, I want to thank each and every one of you for sharing in my misery. If it wasn't for the forum, I'd have bought a ticket on the next available flight to Milan and gotten immediately arrested for violently assaulting Mancini. "
"This is just too good to be true. It's like the universe, god, whatever you to call it, is playing a cosmic joke on this club. Only us mere mortals can not comprehend it, and to us it just seems like a surreal nightmare from which there is no awakening and no reprieve. "

Cata pasiune se pune in fotbal. Ai zice ca ultima postare este despre o calamitate naturala cumplita care a maturat fara mila vietile a mii de oameni, lasand in urma doar lacrimi si deznadejde. Din fericire, este vorba doar despre transferul unui jucator de fotbal. Eu unul ma simt usurat, dar usor ingrijorat pentru individul care a postat aia.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Imi vin in minte cateva exemple momentan. dupa Uruguay v Brazil (1950 FIFA World Cup) - Brazilia pierde meciul si Uruguay castiga Cupa Mondiala:chestr0ny » Mon Aug 17, 2015 9:11 am wrote:Cata pasiune se pune in fotbal. Ai zice ca ultima postare este despre o calamitate naturala cumplita care a maturat fara mila vietile a mii de oameni, lasand in urma doar lacrimi si deznadejde. Din fericire, este vorba doar despre transferul unui jucator de fotbal. Eu unul ma simt usurat, dar usor ingrijorat pentru individul care a postat aia.
"When the match ended, people said the stadium was filled with "disturbing and traumatic absolute silence" except for the euphoria and celebration of the Uruguayan players and delegation.
In Brazil, many newspapers refused to accept the fact that they had been defeated; famous radio journalist Ary Barroso (briefly) retired, and some distraught fans even went so far as to commit suicide"
si in 1999, in Italia, Christian Vieri se transfera de la Lazio la Inter. urmarea:
"Christian Vieri's £30m transfer sparked turmoil in the stock market, indignation in the Vatican and a fan's suicide."
Nu prea am inteles de ce s-a facut atata tam-tam cu transferul asta.ola small dickie » Mon Aug 17, 2015 8:51 am wrote:In alta ordine de idei ma amuz foarte tare si ma bucur citind reactiile de pe Inter Forums dupa vanzarea lui Kovacic la Real Madrid.
Din ce am vazut un pic pe net (pentru ca nu urmaresc campionatul italian) pare un tanar mijlocas promitator, daca are valoare de Real Madrid ramane de vazut.
Dar chiar si daca ar fi un transfer nereusit, n-ar fi primul pentru Real Madrid, care e ultra-cunoscuta pentru faptul ca arunca banii pe geam pentru anumiti jucatori.
♪
- ola small dickie
- Big Daddy
A venit la inter ca mare speranta la 18 ani pentru 15 milioane dar nu prea a confirmat. A tot fost mutat pe pozitii si nici el nu a avut un joc prea stralucit. Ramane un tanar jucator talentat si tehnic. Are doar 21 de ani. Poate sa ajunga un mare jucator, are calitatile necesare. Vedem ce face la Real. Interistii plang pt ca li s-a vandut ce considerau ei cel mai talentat si spectaculos jucator al lor, plus ca-i foarte tanar. Il vedeau ramanand si crescand la ei. Nu se asteptau la asta, a fost subit transferul, pe sub radarul mass mediei.
Am inteles.ola small dickie » Mon Aug 17, 2015 12:59 pm wrote:Interistii plang pt ca li s-a vandut ce considerau ei cel mai talentat si spectaculos jucator al lor, plus ca-i foarte tanar. Il vedeau ramanand si crescand la ei. Nu se asteptau la asta, a fost subit transferul, pe sub radarul mass mediei.
♪
- ola small dickie
- Big Daddy
doar asa ca mi-am adus aminte de golul asta, trebuie revazut zilnic. cred ca e cea mai dificila executie la un gol din istoria fotbalului.
gol dedicat lui rdo
gol dedicat lui rdo
- DarthZombie
- Dremora Lord
A rade de Inter e ca si cum ai rade de un cal mort. Insa e de inteles de ce rad fanii lui Milan in continuare, e singura chestie cu care au mai ramas. Asta si speranta ca revine Ibrahimovici in carje sa joace pentru ei in ultimele sale 2 zile dinaintea iesirii la pensie.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sa razi de inter e o traditie veche in il calcio. Cu apogeu in anii 90 pana pana la calciopoli si mourinho. Dau semne ca revin la anii 90. Bine si milan e in regasiri. Reconstructie. Si pe ibra l-as primi dansand si chiuind la orice varsta. Omul e zeu al fotbalului in activitate.
ola small dickie » Mon Aug 17, 2015 2:45 pm wrote:gol dedicat lui rdo

Nu pot sa spun ca mi-e f simpatic Zlatan, dar ce-i al lui e-al lui

♪
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nu inteleg de ce si-ar asuma AC Milan vreun merit in toata asta, just sayin'.
A-whole-lot-of-later edit: Mirel si Steaua au primit amenda de la UEFA pentru ca UEFA nu vrea sa inteleaga faptul ca exista si exceptii de la regula. Asta este, toata lumea asupreste pe saracii romani.
A-whole-lot-of-later edit: Mirel si Steaua au primit amenda de la UEFA pentru ca UEFA nu vrea sa inteleaga faptul ca exista si exceptii de la regula. Asta este, toata lumea asupreste pe saracii romani.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY