Laudati-va
Re: Laudati-va
O sa te razi pe zona aia a piciorului toata viata?
Nope, o sa las parul sa creasca ca un adevarat barbat ce sunt.
Foarte rar port ochelari de soare, iar atunci cand ii port, stau pe nas. In momentele in care doresc sa ii stochez am in casa special pentru ei un dulapior in care ii tin.marvas wrote:cei care aveti facebook va rog sa confirmati daca Raptor poarta ochelari de soare pe crestet.
Dar cand te duci la adunat capsuni ii porti?
Finally, thanks.
these guys: https://www.facebook.com/Passion-Pain-T ... 8/?fref=ts
Stiu ca nu intereseaza pe nimeni in mod direct, dar na...
edit:
@marar, Acolo doar tricoul cu "de puta madre" si ridic cracul la pantalon sa se vada tatuajul.
these guys: https://www.facebook.com/Passion-Pain-T ... 8/?fref=ts
Stiu ca nu intereseaza pe nimeni in mod direct, dar na...
edit:
@marar, Acolo doar tricoul cu "de puta madre" si ridic cracul la pantalon sa se vada tatuajul.
Sunt singurul care a prins referința?Foarte rar port ochelari de soare, iar atunci cand ii port, stau pe nas. In momentele in care doresc sa ii stochez am in casa special pentru ei un dulapior in care ii tin.

...ca a zis dulapior?
https://www.facebook.com/27129295628437 ... 14/?type=3
Face si crini. Ce bine ar arata trandafirul tau langa crinii mamaitei.
Face si crini. Ce bine ar arata trandafirul tau langa crinii mamaitei.
N-ai inteles, shau e vaporwave. A E S T H E T I C.chestr0ny wrote:L-am vazut si eu. Superb. Zici ca l-ai pus pe ala sa caute doua clipart-uri pe un site de-ala de facut poze sclipicioase pe care le puneau fetele pe hi5 in liceu si apoi ti le-a tatuat pe gamba. Caterinca! Sa-l porti cu placere.
Am primit full version of NFS Most Wanted gratuit pe Origin. Happy download in progress...
Tu si restul planetei.
Da, asa e
L-am luat ca eram curios sa vad cum e si oricum dupa ce l-am instalat am vazut ca nu sunt chiar asa de generosi pe cat s-au laudat pentru ca intro, mi-au pus in fata un meniu cu preturi de la 9 euro in sus pentru niste rahaturi fara de care nu pot sa fac nimic.

Azi-noapte am visat cu Marius Ghinea, I shit you not!
Se facea ca eram intr-o excursie prin tara cu niste prieteni cu masina si am oprit la Brasov. Nu stiu cum dar am ajuns la Marius Ghinea la apartament si ne-a deschis sotia lui. Era un apartament cu 3 camere, destul de saracacios si noi am intrat in bucatarie.
Marius s-a lasat asteptat si intre timp sotia lui ne-a facut niste ceai. Apoi a aparut si el dintr-o camera, era nebarbierit, aproape chel si parea obosit. Am inceput sa vorbim tot felul de chestii filozofice, n-as sti sa reproduc ce, retin doar ca nu reuseam sa ma ridic la nivelul lui de intelegere si exprimare si imi era rusine.
Nu a durat mult intalnirea, dar m-a lasat cu impresia ca alte intalniri de-ale lui cu cititorii au fost mai interesante.
Se facea ca eram intr-o excursie prin tara cu niste prieteni cu masina si am oprit la Brasov. Nu stiu cum dar am ajuns la Marius Ghinea la apartament si ne-a deschis sotia lui. Era un apartament cu 3 camere, destul de saracacios si noi am intrat in bucatarie.
Marius s-a lasat asteptat si intre timp sotia lui ne-a facut niste ceai. Apoi a aparut si el dintr-o camera, era nebarbierit, aproape chel si parea obosit. Am inceput sa vorbim tot felul de chestii filozofice, n-as sti sa reproduc ce, retin doar ca nu reuseam sa ma ridic la nivelul lui de intelegere si exprimare si imi era rusine.
Nu a durat mult intalnirea, dar m-a lasat cu impresia ca alte intalniri de-ale lui cu cititorii au fost mai interesante.
Eu am visat ca eram intr-o jungla si aparam un trib de tigani ok de alt trib de tigani not-ok. Dupa o lupta ca-n filme l-am facut K.O. pe liderul tiganilor not-ok iar cei ok l-au gatit ca pe puiul de kfc. Eu n-am gustat dar am inteles ca a iesit foarte bun.
NO COVER. ALL MAN.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Cand cineva viseaza chestii care, in mod normal, nu intra in top 100 "obiective-n viata", se accepta explicatia ca este stresat, obosit si/sau nefutut. Cu scuzele de rigoare pentru colegii mei de forum care asista la acest limbaj buruienos, vreau si eu sa stiu daca va incadrati intr-unul din cele trei situatii descrise mai sus.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
1, 2 si 3 pentru mine please. Also am observat ca am tendinta sa visez despre scenarii de filme horror, in special zombie apocalypse.
Trebuie sa subliniez ca nu am mancat in viata mea de la kentucky fucked chicken sau oricare alt stabiliment de tip fast food, dar am vazut reclame. Il facusera pe tiganus ca pe puiul din reclama.
NO COVER. ALL MAN.