Witcher 3

Discuții axate pe jocurile RPG.
Mikael
Zergling

Re: Witcher 3

Post by Mikael »

Voi ati observat ca nu primiti xp de la toate quest-urile?

http://forums.cdprojektred.com/threads/ ... -XP-Glitch
We would like to let everyone know that we are aware of the XP glitch players are reporting and we are working to have it fixed as soon as possible across all platforms (Monday for PC & patch 1.04 on consoles in the following days).

At the same time we want to shed some light on the issue. First of all, it doesn't impact the game balance in any significant way. Also, you will be able to finish the game with your character achieving a level within the threshold we had in mind when we designed the game.

We hope this clears things up a bit. Again, rest assured, we won’t stop working on improving the game and there are more patches coming in the near future.
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Parca vazusem asta dar n-am dat importanta :lol: ; eu l-am terminat la lev 34, presupun ca in jur de 35 e la cat se refera ei; e aiurea in partea 2a a questului principal, primesti o MULTIME de xp, ajunsesem de la 24 la 32 in 2-3 ore
Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Eu tot incerc sa imi aduc aminte daca s-a pomenit sau nu la un moment dat de level cap de 50 sau ceva de genul... posibil sa poata fi atins doar in expansionuri?
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

doar pe console
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Fedaykin » 30 May 2015, 00:23 wrote:@caleb: Deci nu sunt eu ciudat datorita faptului ca TW3 imi transmite un vibe puternic de TW1, dar pe steroizi si la superlativ
Pai au trecut niste ani, e normal sa fie pe steroizi. Parca e cam vesel de la 2 incoace. O fi si engine stuff.
Mikael
Zergling

Post by Mikael »

kensky » 30 May 2015, 14:35 wrote:Parca vazusem asta dar n-am dat importanta :lol: ; eu l-am terminat la lev 34, presupun ca in jur de 35 e la cat se refera ei; e aiurea in partea 2a a questului principal, primesti o MULTIME de xp, ajunsesem de la 24 la 32 in 2-3 ore
Atunci e bine. Eu mi'am activat consola, asa, in cazul in care raman in urma cu exp-ul :)
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Dumnezeule mare, Triss a ramas la fel de proasta ca intotdeauna. Ba chiar mai proasta ca inainte.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Dar ce ti-a facut? Esti misogin?
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

O fi facut preorder la joc, iar acum spameaza site-urile "de specialitate" cu note de 10/10 pentru W3. Ca un bot.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

ola small dickie » 31 May 2015, 10:10 wrote:Dar ce ti-a facut? Esti misogin?
Da, urasc din tot sufletul femeile proaste. Probleme?
O fi facut preorder la joc, iar acum spameaza site-urile "de specialitate" cu note de 10/10 pentru W3. Ca un bot.
Poti macar sa incerci sa fii un pic mai putin idiot? K10x
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Fedaykin » Sun May 31, 2015 1:09 pm wrote:
ola small dickie » 31 May 2015, 10:10 wrote:Dar ce ti-a facut? Esti misogin?
Da, urasc din tot sufletul femeile proaste. Probleme?
Dar de ce e proasta doamna in cazul de fata? De ce urasti din tot sufletul femeile proaste? Ai cunoscut personal femei proaste care sa te faca sa le urasti din tot sufletul?
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Ai cunoscut personal femei proaste care sa te faca sa le urasti din tot sufletul?
Long story short, da. Destule, chiar.
Ma rog, detest prostii si idiotii in general

Iar daca trebuie sa-ti explic de ce Triss are tartacuta aia roscata a ei complet goala... nasol.
zme-ul

Post by zme-ul »

ce-ai mah cu Triss .. doar a "pozat" pt PlayBoy :P
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Pai asta zic, e doar cu putin mai presus decat o pin-up girl...
ProtectorateNova
Headcrab

Post by ProtectorateNova »

Eu joc de 120 de ore pe death march sunt la ultima misiune si am facut aproape toate contractele si o groaza de misiuni secundare si sunt abia la level 25 si la o groaza de misiuni nu am primit XP.(am Witcher 3 v1.03)
Ca poveste este mai slab decat Witcher 2 (Iorveth Path), eu as fi vrut sa continui povestea din witcher 2 cu Iorveth si Saskia, ca degeaba m-am jucat la the witcher 2, si decizile din W2 nu conteaza ABSOLUT DELOC in W3.
Pacat ca si-au batut joc de W3, putea sa fie un joc fantastic dar au taiat toate lucrurile frumoase din el, uitati-va la primele trailere si mai si lipsesc o groaza de oameni Siegfried, Yaevinn, Iorveth, Saskia, Shani, si Yarpen Zigrin.
Ca nota ii dau un 7/10 (pacat) (m-am lamurit si de CD Red Crap Projekt, nu au fost nici macar in stare sa faca un sistem de XP pe masura pentru joc, asa ca tot GOTHIC ramane cel mai bun RPG din ultimii 300 de ani.
Stie cineva unde o gasesc pe Philipa si Sile???
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Incalzeste inima sa aflu ca exista oameni care ridica in slavi jocuri si le numesc, citez, "cel mai bun RPG din ultimii 300 de ani", incheiat citatul, in conditiile in care cel numit joc a fost lansat inainte de nasterea celor oameni.

@ala care are boala pe CDRP: Acum intelegi cat de enervant, ca sa nu zic idiot, te-ai tot straduit sa pari prin ultimele 20-30 de pagini de topic? Mereu ruland aceeasi placa? As plati un moderator sa compileze un "best of" pe care sa-l puna sticky la intrarea pe forum, daca as sti ca asa scap de alte post-uri inutile din partea ta.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Omule, NU am boala pe CDPR - dar, in acelasi timp, NU poti sa negi ca au facut niste mizerii, dintr-un motiv sau altul, justificat sau nu, fata de varianta de PC, userbase-ul fata de care s-au batut cu pumnul in piept cu ideea ca sunt cei mai loiali.

Downgrade, non-downgrade, tot au facut niste rabaturi pe care le-au negat pana in ultimul moment. Atat din punct de vedere al graficii cat si al interfetei, mereu o sa insist ca se putea mai bine.

Da, sunt perfect constient de ce inseamna sa dezvolti acelasi proiect dezvoltat in mod independent pe 2 platforme separate (XBONE/PS4 vs PC), mai ales din punct de vedere financiar. Asta tot nu ii scuza de anumite chestii
mai si lipsesc o groaza de oameni Siegfried, Yaevinn, Iorveth, Saskia, Shani, si Yarpen Zigrin.
Cand pla calului a fost vreodata relevanta Shani?!

Cat despre Yaevinn, sunt destul de convins ca, cel putin canon-wise, e mort de-a binelea
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Mie îmi place.
ProtectorateNova
Headcrab

Post by ProtectorateNova »

[quote="McWilliams » 31 May 2015, 22:52"]Incalzeste inima sa aflu ca exista oameni care ridica in slavi jocuri si le numesc, citez, "cel mai bun RPG din ultimii 300 de ani", incheiat citatul, in conditiile in care cel numit joc a fost lansat inainte de nasterea celor oameni.

Ai scris si tu sa te afli in treaba si fara sens.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Am facut misiunea Batalia de la Castel si credeam ca asta este finalul dar nu e, misiunea a fost fantastica, daca asa e si in final atunci m-am inselat si povestea este mai buna decat in W2.(ii ridic nota de la 7 la 8 pentru W3)
Am primit un cal nou negru si nu prea imi place, as fi vrut o optiune sa-l opresc pe cel maro.(acum sunt level 31 si in sfarsit am reusit sa fac Mastercrafted Feline Armor Set si arata bestial)
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Nu, am scris perfect la obiect. Insa scurt, ca sa fiu citit de Waaagh!. Si apoi sa fiu tradus pentru ola.

Mai in detaliu, sunt de acord cu tine ca Mihai Viteazul se juca un fel de Wizardy v0.1. Probabil un Early Access la 60 de ducati. Insa de la Tudor Vladimirescu incoa, Gothic era la putere. Si crede-ma ca vorbesc cat se poate de serios cand consider ca la lansarea G2 pentru lumea larga, adica un 2003 daca nu gresesc, tu nu erai nici macar in planul cincinal de productie. Pentru ca este imposibil ca cineva trecut de pubertate sa poata construi o fraza cu CINCI "si" care sa i se para absolut normala.
Post Reply

Return to “Role Playing Games”