Ce treaba are una cu alta? Constantinescu si al sau CDR a fost votat si a avut 4 ani sa faca treaba iar la final a iesit o varza. E vina sa ca nu a putut sa tina sub control coalitia, iar faptul ca oamenii n-ar fi iesit la vot in 2000 e irelevant pentru ca el a refuzat sa mai candideze. Daca cele jde guverne CDR n-ar fi fost haotice si ar fi fost in linia guvernului Isarescu, fii sigur ca nea Emil avea sanse sa-si castige un al doilea mandat.filla wrote:Asta nu e vina lui Constantinescu, asta e societatea celor care ies la vot.
Eu am boala pe cei care nu ies la vot.
Discuţii politice, ca la cafenea
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Cunoscut analist rus: Si ce daca au dejucat tentativa de asasinare a lui Plahotniuc? Succesul vine odata cu experienta. Putem sa mai incercam odata
Analistul asta imi aminteste de interviul lui Dughin la 2:22
imi place sa cred ca si lui Putin ii vine sa rada cand ii aude pe analistii astia
Analistul asta imi aminteste de interviul lui Dughin la 2:22

Haotice sincer sună a compliment. Guvernele Ciorbea și Radu Vasile au fost dezastruoase.DarthZombie wrote:Daca cele jde guverne CDR n-ar fi fost haotice si ar fi fost in linia guvernului Isarescu, fii sigur ca nea Emil avea sanse sa-si castige un al doilea mandat.
dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
"ALERTA Comisia juridica din Senat: Faptele de coruptie vor fi gratiate/ Dragnea declarase ca nu sustine propunerea "
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-217 ... atiaza.htm
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-217 ... atiaza.htm
"Nu știu, bro, eu am fost împotrivă. La noi în partid e democrație, fiecare votează cum îi spune conștiința."
REMEMBER CITADEL
- ola small dickie
- Big Daddy
- ola small dickie
- Big Daddy
Liviu Dragnea ieri pe Facebook
"Dezaprob categoric votul din Comisia Juridică de la Senat prin care au fost adoptate amendamentele privind grațierea faptelor de corupție. Am spus tot timpul și îmi mențin punctul de vedere că nu susțin grațierea infracțiunilor de corupție. Înțeleg că raportul final nu a fost încheiat. Voi avea o discuție cu membrii PSD din Comisie pentru ca forma finală a raportului să nu conțină aceste amendamente."
))))))))))))))))))))))))))))))
"Dezaprob categoric votul din Comisia Juridică de la Senat prin care au fost adoptate amendamentele privind grațierea faptelor de corupție. Am spus tot timpul și îmi mențin punctul de vedere că nu susțin grațierea infracțiunilor de corupție. Înțeleg că raportul final nu a fost încheiat. Voi avea o discuție cu membrii PSD din Comisie pentru ca forma finală a raportului să nu conțină aceste amendamente."

- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu il cred 100% ca habar n-are ce fac membrii partidului pe care-l controleaza. Asa e cand o tii numai in sex, droguri si rock&roll, mai pierzi din vedere adevaratele prioritati.
Important de tinut minte ca si Basescu e in spatele acestui proiect jegos.
Unii o sa fie blocati pe Basescu si 50 de ani de-acum incolo.
I'm livin' in a love shadow
Ti se pare ca e nejustificat?
E ok, i need attention too.
Lel, s-au panicat băieții. Au picat amendamentele pentru grațierea abuzului în serviciu și conflictului de interese.
REMEMBER CITADEL
sa nu va mai aud ca ziceti ca avem o tara corupta.
„Eu am explicat că avem un procent foarte mic de condamnați pentru corupție, care arată că România nu e o țară corupță. E total contraproductiv să tot exhibăm această imagine: «România e o țară de corupți. Clasa politică românească e coruptă» . Faptele infirmă”, crede Șerban Nicolae.
- ola small dickie
- Big Daddy
si-au retras si tampeniile de ieri
Si i-a dat-o si ccr tzaranushului la punctul critic. Am zis ca-n Romania s-a cam dus vremea manevrelor de Turkmenistan, dar astia inca nu s-au prins.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
"FOTO Statele Unite investesc masiv in modernizarea bazei de la Mihail Kogalniceanu. Zeci de milioane de dolari pentru un terminal feroviar multimodal, depozite de combustibil si platforma pentru avioane cargo"
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... -cargo.htm
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... -cargo.htm
Da, să vină-ncoa la boierie!ola small dickie wrote:"FOTO Statele Unite investesc masiv in modernizarea bazei de la Mihail Kogalniceanu. Zeci de milioane de dolari pentru un terminal feroviar multimodal, depozite de combustibil si platforma pentru avioane cargo"
dump CHA