Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

Locked
Doc
Hammer Haunt

Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discutii)

Post by Doc »

@NFS
Shifturile mi se par cel putin la fel de sim ca Porsche.
Porsche a fost in primul rand ceva la ani distanta fata de NFS 4. Grafica ducea catre fotorealism, aveai suspensii la toate rotile (balans in patru puncte, sau ceva de genul asta era numita tehnologia), schimbatorul manual era net superior cutiei automate. Toate chestiile astea nu mai fusesera intalnite in alte jocuri. Plus mergea ceas pe configuratii nepretentioase (gen 800 MHz, 128 MB ram, placa video integrata de 8 MB => LAN-party in toate salile timpului. Pff, cat mi-e de dor de un long-night cu prietenii :) NFS5, AoE2, CS/HL si HOMM3.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

.chester, scuze că am uitat să îți dau PM. I will spank myself for it.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

@NFS: Da, Shift-urile au fost alta mancare de peste, uitasem complet de ele, nici nu le-am jucat, de fapt, doar am citit despre ce incercau ele sa faca. Discutia era despre Porsche si valul imediat urmator de NFS-uri care se axau pe curentul curselor ilegale. Ce nu vrea .chester sa inteleaga este ca diferenta dintre schimbarea componentelor din cele doua era ca, in Porsche, fiecare componenta isi facea simtita influenta intr-un mod mecanic si fizic veridic, fata de Underground, unde upgade-ai masina in termeni strict cantitativi. Nu e Underground NFS1, bineinteles, dar pasii inpoi fata de Porsche sunt vizibili.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Lal. Pai tot incerci sa indici diverse elemente pe care Porsche le are in plus, dar ele se regasesc si in Underground, indiferent cat ai muta tu goalpost-ul. Ti-am explicat ca si in Underground iti modifici masina cu diverse componente care afecteaza performanta, acum vii si spui "eeee nu ca e mai veridic in Porsche". Hai acum sa masuram exact cat afecteaza fiecare upgrade performanta masinii in cele doua jocuri. :lol:
I'm livin' in a love shadow
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Porsche e simulator, Underground e arcade, chiar daca in ambele poti sa dotezi masina cu noi componente. Si in Diablo si in Baldur's Gate cresti in nivel, nu inseamna ca nu exista o diferenta calitativa intre sistemele de RPG ale celor doua. In fine, imi bat gura de pomana.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

NFS Porsche e monica belluci
NFS Underground e bianca dragusanu
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:)))))

Acum am inteles, in sfarsit.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Da, sistemul din Diablo e superior, are mai multa varietate si e mult mai bine balansat. But that's another story.
ola small dickie
Big Daddy

BA IN WIZARDRY 8 CRESTI CEL MAI MISTO!!!!!! FMM
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Stokkolm wrote:Da, sistemul din Diablo e superior, are mai multa varietate si e mult mai bine balansat. But that's another story.
Nu are auto level up parca, what is this shit?
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

N-am un screenshot la indemana, dar Vampire The Masquerade Bloodlines are optiune de auto-level up la care pot fi si customizate diverse detalii de functionare. Nu e de mirare ca e considerat unul dinre cele mai bune RPG-uri ever.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

WTF I hate VTMB now X(
ola small dickie
Big Daddy

In Wizardry 8 daca scrii de la tastatura auto-level up iese din joc si iti formateaza partitia cu sistemul de operare. NU incercati! De asemenea, nu intrebati NPC-uri din joc despre auto-level up.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Stokkolm wrote:N-am un screenshot la indemana, dar Vampire The Masquerade Bloodlines are optiune de auto-level up la care pot fi si customizate diverse detalii de functionare. Nu e de mirare ca e considerat unul dinre cele mai bune RPG-uri ever.
All good things have a dark, shitty side. Desi, nu tineam minte asta, probabil ca eu filtrez mizeriile automat.

Image
DarthZombie
Dremora Lord

Re: Game Draft XI - Hate Draft (Alegeri)

Post by DarthZombie »

Eu personal as sugera ca in sectiunea asta a forumului timpii pentru editari sa fie mai lungi, ca sa nu trebuiasca sa ne milogim la moderatori daca uitam ceva juma de ora dupa ce postam. Ar merge chiar si 1-2 zile, ca sa poata sa puna descrierile si cei care n-au avut timp cand si-au pus alegerile.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nah, e mai ok asa, ca cine sta sa verifice daca s-au editat posturile and shit. Post away, abia e mai activ thread-ul.

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Oricum, din ce vad aici, impresia mea e ca anything short of flatulenta lui Louis al XIV-lea e sub standardele artistice ale lui ne0lith. Cred ca un stramos direct de-al lui a fost primul care a facut pisu pe picturile rupestre, inventand astfel critica.
NO COVER. ALL MAN.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Sunt suficiente jocuri care imi plac dpdv artistic, o parte le-am si ales in drafturile anterioare. Nu e nevoie de cine stie ce pretentii deosebite pentru a spune ca Bioshock Infinite, Dear Esther si Soma esueaza lamentabil in ceea ce incearca. Iar dintre noi doi, stiu sigur ca tu urasti mai multe jocuri :)
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Lasa ca eu deja ma gandesc la ce o sa zic in faza de votare. This will be fun, ehehe.

Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Hehe, s-a suparat si Waaagh! :DDDDD
Locked

Return to “Forum Drafts”