Discutii despre fotbal

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
McWilliams
Self-righteous bastard

Re: Discutii despre fotbal

Post by McWilliams »

Dragomir si Becali, cand erau tineri si nelinistiti. I lol'ed! (din pacate, nu stiu sa delimitez video-ul de articol)

http://www.prosport.ro/video/fotbal-int ... i-14696295
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

"Acest oligofren, analfabet, nenorocit"/"Domnu' Dragomir, nu-l faceti nenorocit" :)

Ori in emisiunea asta, ori imediat dupa, a intrat Nicu Gheara si i-a potolit pe agaricii astia doi, instantaneu. Ca sa vedem cam cine are puterea...
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Romania si fotbalul, bleah. Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me. Nu ma uit la meciul cu Finlanda nici daca se promite mud wrestling intre ola si Mazare la pauza.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

inca un meci fara esec!
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

tata puiu la final musca ca din kebab din icoane
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Noroc de egalul dintre Irlanda si Ungaria, altfel se complica rau grupa
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Ma simt ca o victima dintr-o relatie abuziva. Stiu ca ma face sa ma simt prost, am zis de atatea ori ca renunt dar, cumva, de fiecare data ma intorc.
Asa ma simt cand ma uit la meciurile nationalei. Noroc ca a avut aia mica meci in acelasi timp.
Partea naspa e ca ne vom califica, mai mult din inertia mediocritatii din grupa, si celui mai pupacios de icoane ii se va prelungi automat contractul. Apoi mergem la europene si ne facem de cacat in grupe iar, 2 puncte.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
ola small dickie
Big Daddy

Eu de cativa ani ma uit total dezinteresat, mai mult din inertie, ca-i romania ba, se uita toata lumea. Nu mai am nicio traire cum aveam pe vremuri. Nici nu-mi pasa de rezultat sau de joc. Nici nu ma mai uit la toate meciurile. Feels good. Mai tragic si mai mila imi e de aia care urmaresc fotbalul romanesc intern, care tin cu cate o echipa de club din romania.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cumva sunt inferiori celor care tin cu o echipa din alt campionat.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Cam sunt, da. Meciurile din campionatul Romaniei sunt bune doar de zgomot de fundal la o bauta.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Aaaa daca discutam din perspectiva spectacolului fotbalistitc pe care il ofera campionatul autohton atunci sunt de acord ca nu se compara cu meciurile din alte campionate mai puternice. Dar un suporter al unei echipe romanesti nu e cu nimic mai prejos de suporterul roman al unei echipe din afara astfel incat sa poti spune ca "iti e mila de el".
ola small dickie
Big Daddy

Mila fata de o persoana nu se produce doar din motivul invocat de tine, inferioritatea acelei persoane. Mila fata de o persoana se poate produce si daca acea persoana, neinferioara fiind fata de cel care o observa, se afla intr-o situatie naspa. In acest caz, situatia naspa, din punctul meu de vedere, este sa fii nevoit, fan fiind al unei echipe romanesti, sa urmaresti fotbalul asta romanesc de tot rasul, mai ales la nivel organizatoric, mai ales la nivel judiciar, de statut al echipelor, de oameni care-l conduc si l-au condus si l-au influentat din 90 pana acum.

Exemplu: eu am un prieten stelist. foarte mare stelist. el nu imi este inferior mie. dar imi e mila de el pentru situatia in care se afla, ca stelist. ceea ce recunoaste si el.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

:shock: :|
ola small dickie
Big Daddy

Nu am inteles ce ai vrut sa transmiti prin acele 2 smiluri.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Ma miram de explicatia pe care ai dat-o. Si apoi nu am mai avut nimic de zis.
Poate daca puneam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eram mai usor de inteles.
ola small dickie
Big Daddy

Pai ti-am explicat de ce folosisem cuvantul mila pentru suporterii fotbalului de club autohton. Dupa presupunerea facuta de tine a parut ca nu intelesesei la ce ma refeream eu. Nu vad ce e de mirat.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

ola small dickie wrote:fotbalul asta romanesc de tot rasul, mai ales la nivel organizatoric, mai ales la nivel judiciar, de statut al echipelor, de oameni care-l conduc si l-au condus si l-au influentat din 90 pana acum.
There is hope, echipa condusa si finantata de fani, dar inca departe de a vedea asa ceva prin prima liga: http://www.vice.com/ro/read/adevarata-p ... parade-842
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Pentru mine, orice ins care se uita la campionatul romanesc e inferior... din toate punctele de vedere. Nici nu tre' sa-i aud argumentele, a devenit o prejudecata, asemenea gagicilor care urmaresc telenovele. Just stay the feck away :lol:
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Felul asta de a gandi nu o sa-ti aduca oportunitati de fucking sau de beering prea curand. :^^:
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Sunt atatea lucruri mai bune de facut in viata decat fucking cu telenoveliste si beering cu amatori de fotbal romanesc, precum fucking cu femei adevarate si beering cu barbati adevarati. You should try it, it's p phun.
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Cafenea”