arata ori o varsta frageda si o lipsa de experienta de orice fel cu doamnele si domnisoarele
Fix contrariul. Sa fiu sincer, e de ajuns sa dai de 1-2 specimene care sa te faca sa te urci pe pereti cand le auzi vorbind.
Am dat, in schimb, si de doamne care recunosc ca sunt misogine - recunosc ca foarte, FOARTE multe femei sunt incredibil de proaste.
ori o varsta mai inaintata, caz mai trist, insa varsta inaintata cu dezvoltarea unui complex legat de femei cauzat din cine stie ce experiente triste intelese si digerate gresit
Ce complexe visezi, frate?!
Daca tu nu ai nici o problema cu o aiurita blocata in mentalitatea de high-school girl gen personajul Triss (alaturi de a ignora complet niste defecte evidente, strigatoare la cer), este numai si numai problema ta. Eu unul nu am cum sa suport/diger o persoana de genul, nici in fictiune nici in realitate, mascul sau femela
P.S.: Keep dodging, vad ca brusc esti cu coada intre picioare cand esti confruntat cu o intrebare de genul
l.e.: Nu stiu de ce, dar imi lasi senzatia o foarte puternica senzatie ca esti convins ca tipa din 50 Shades of Grey sau gagica din Twilight sunt niste exemple de personaje feminine foarte misto scrise si conturate, ceva imi zice ca nu vezi nimic in neregula cu ele.