Witcher 3

Discuții axate pe jocurile RPG.
Fedaykin
Pig Cop

Re: Witcher 3

Post by Fedaykin »

Geralt este efectiv o scandura cu voce. Sunt doar pe la lvl 5-6 si nu cred ca mai rezist sa il aud vorbind
Mai destupa-ti urechile, are suficiente inflexiuni in voce

@ola: mai lasam si noi bascalia de 2 bani?
Lasand la o parte faptul ca "viziunea" ta asupra a ce inseamna "femeie independenta is puternica" e sinistra, cel putin
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Fedaykin » Wed Jun 03, 2015 8:34 am wrote:
Geralt este efectiv o scandura cu voce. Sunt doar pe la lvl 5-6 si nu cred ca mai rezist sa il aud vorbind
Mai destupa-ti urechile, are suficiente inflexiuni in voce

@ola: mai lasam si noi bascalia de 2 bani?
Lasand la o parte faptul ca "viziunea" ta asupra a ce inseamna "femeie independenta is puternica" e sinistra, cel putin
de ce sa fie sinistra cel putin viziunea mea asupra conceptului femeii independente si puternice?
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Pt ca o femeie independenta si puternica nu are nevoie sa se despoaie intr-un pictorial ca sa isi afirme valoarea/sa atraga atentia/whatever.

Dar oricum imi racesc gura de pomana - propune-i si tu femeii tale, presupun by default ca e independenta si puternica, sa pozeze in Playboy, pt ca asta ar fi pasul logica pt o individa ca ea. Chiar insist.
ola small dickie
Big Daddy

dar atunci daca femeile independente si puternice nu pozeaza in playboy...ce fel de femei o fac?
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Alea care iti plac tie, evident

Toate mari modele de moralitate si demnitate: Marylin Monroe, Lindsay Lohan, Pam Anderson...
ola small dickie
Big Daddy

deci e nedemn si imoral sa pozezi in playboy
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Daca te respecti macar o leaca...

Dupa cum am zis, propune-i femeii tale (presupunand ca ai o relatie cu o femeie, mie imi miroase deja destul de mult a "forever alone" mentality) sa pozeze in playboy, pretinzand ca NU e imoral si nedemn (cuvintele tale, nu ale mele)
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

I sense another Charlie Hebdo coming...
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Image
REMEMBER CITADEL
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Zi-i asta lui ola, vad ca el e chitit si obsedat de shitpoasting
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Nu cred că te-a obligat nimeni să-i dai atenție.
REMEMBER CITADEL
ola small dickie
Big Daddy

Fedaykin » Wed Jun 03, 2015 9:03 am wrote:Daca te respecti macar o leaca...

Dupa cum am zis, propune-i femeii tale (presupunand ca ai o relatie cu o femeie, mie imi miroase deja destul de mult a "forever alone" mentality) sa pozeze in playboy, pretinzand ca NU e imoral si nedemn (cuvintele tale, nu ale mele)
Mie a forever alone imi miroase atunci cand te superi pe un personaj feminin virtual dintr-un joc si incepi sa folosesti pentru aceasta reprezentare feminina virtuala dintr-un joc apelativele "proasta" si "usuratica". Si nu esti de acord ca acel personaj virtual dintr-un joc sa pozeze virtual in playboy. :lol: pentru ca e nedemn si imoral.

gasesc toata povestea asta a ta cu Triss mega amuzanta. as numi scandalul dintre Triss si Fedaykin cam asa: Trisstetzgate
Last edited by ola small dickie on 3 Jun 2015, 10:36, edited 1 time in total.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Frate, e un personaj nereusit care irita destul de mult, care e problema?
Si nu esti de acord ca acel personaj virtual dintr-un joc sa pozeze virtual in playboy.
De unde pla calului ai dedus-o p-asta, numa' tu stii
ola small dickie
Big Daddy

te irita din cauza convingerilor tale cel putin discutabile despre femei sau din cauza varstei tale prea mici. una din doua.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Convingeri discutabile despre femei? LOL!

Asta o zice unul care incearca sa justifice pozatul in Playboy. Oh, the irony of it all.

P.S.: Nu stiu care dintre noi 2 e ala cu varsta prea mica - tu vad ca inca n-ai ajuns la stadiul in care sa realizezi ca nu orice rahat care zboara se mananca.

l.e.: Ai fi de acord ca prietena/iubita/nevasta-ta sa pozeze in Playboy? Da sau nu?
ola small dickie
Big Daddy

da, cred ca ai anumite probleme cu anumite tipologii de femei sau anumite concepte legate de sexul feminin. de asemenea prezinti si manifestarea aia puerila tipica si altor copii care au mai colindat forumul level, trairea aia care se manifesta prin a injura romania si romanii:
Fedaykin » Wed Jun 03, 2015 8:46 am wrote:http://www.hotnews.ro/stiri-politic-202 ... n-sova.htm

Plm, mamaliga nici macar calaie nu e. Sper sa piara in flacari nucleare poporul asta de suboameni.
Cele 2 probleme s-au interesectat amuzant chiar din scrierea ta. Cand ai comparat-o pe Triss cu romanii :lol:

dar daca aceste procese cognitive au loc intr-o persoana cu varsta destul de frageda, nu cred ca-i asa mare problema. de obicei trec cand te mai maresti in ani
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

ola small dickie » 3 Jun 2015, 10:44 wrote:da, cred ca ai anumite probleme cu anumite tipologii de femei sau anumite concepte legate de sexul feminin. de asemenea prezinti si manifestarea aia puerila tipica si altor copii care au mai colindat forumul level, trairea aia care se manifesta prin a injura romania si romanii:
All I see is dodge

P.S.: Am recunoscut deja ca am probleme cu un anume tip de femei: femeile proaste si idioate. In ce am postat anterior am luat la analiza de ce personajul Triss se potriveste in aceea categorie.
Any problems?
Cat despre a injura Rromania si romanii - vreo problema in a injura ceva ce merita injurat? Esti cumva nationalist?
ola small dickie
Big Daddy

Insasi exprimarea "am probleme cu un anumit tip de femei: proaste si idioate" arata ori o varsta frageda si o lipsa de experienta de orice fel cu doamnele si domnisoarele ori o varsta mai inaintata, caz mai trist, insa varsta inaintata cu dezvoltarea unui complex legat de femei cauzat din cine stie ce experiente triste intelese si digerate gresit.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

arata ori o varsta frageda si o lipsa de experienta de orice fel cu doamnele si domnisoarele
Fix contrariul. Sa fiu sincer, e de ajuns sa dai de 1-2 specimene care sa te faca sa te urci pe pereti cand le auzi vorbind.

Am dat, in schimb, si de doamne care recunosc ca sunt misogine - recunosc ca foarte, FOARTE multe femei sunt incredibil de proaste.
ori o varsta mai inaintata, caz mai trist, insa varsta inaintata cu dezvoltarea unui complex legat de femei cauzat din cine stie ce experiente triste intelese si digerate gresit
Ce complexe visezi, frate?!
Daca tu nu ai nici o problema cu o aiurita blocata in mentalitatea de high-school girl gen personajul Triss (alaturi de a ignora complet niste defecte evidente, strigatoare la cer), este numai si numai problema ta. Eu unul nu am cum sa suport/diger o persoana de genul, nici in fictiune nici in realitate, mascul sau femela

P.S.: Keep dodging, vad ca brusc esti cu coada intre picioare cand esti confruntat cu o intrebare de genul

l.e.: Nu stiu de ce, dar imi lasi senzatia o foarte puternica senzatie ca esti convins ca tipa din 50 Shades of Grey sau gagica din Twilight sunt niste exemple de personaje feminine foarte misto scrise si conturate, ceva imi zice ca nu vezi nimic in neregula cu ele.
ola small dickie
Big Daddy

nu cunosc doamnele din 50 shades of gray, nu am vazut filmul. nici doamnele din twilight, n-am vazut serialul, sau filmul sau cartile, nu stiu exact in ce forma se desfasoara fenomenul twilight. nu o cunosc nici pe Triss. tot ce stiu despre ea e din descrierile tale. dar din descrierile tale nu am detectat nicio problema la personajul virtual feminin Triss ci la omul real masculin Fedaykin

cat priveste complexa si revelatoarea ta intrebare: "da ba da daca nevastata ar poza in playboy cum ar fi ba?" m-as pozitiona astfel: consider ca un pictorial intr-o revista reprezinta strict alegerea personala a omului in cauza, o alegere cu care nu am absolut nicio problema. singura legatura a mea cu un astfel de eveniment ar fi legata de sprijinul meu de care s-a bucura doamna respectiva daca ar fi partenera mea de viata si daca ar decide sa pozeze in playboy. s-ar bucura de intelegerea si sprijinul meu in acest demers. daca ar primi invitatia si ar refuza s-ar bucura de aceeasi intelegere si sprijin.
Post Reply

Return to “Role Playing Games”