Witcher 3

Discuții axate pe jocurile RPG.
Fedaykin
Pig Cop

Re: Witcher 3

Post by Fedaykin »

dar din descrierile tale nu am detectat nicio problema la personajul virtual feminin Triss
Dupa cum am zis - este numai si numai problema ta

Si btw, nu te-am intrebat daca s-ar bucura de sprijinul tau, ceea ce "it's a given" - ci daca ti-ar conveni
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

nu mi-ar conveni. as pune-o sa joace witcher 3 s-o vada pe Triss ca sa inteleaga in ce se transforma.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Exista cumva vreun concurs pe forumul asta de faci tot posibilul sa fii King Shitpoaster?
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Incearca sa te detroneze, nu vezi?
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Pt ca ceea ce scriu eu e shitpoasting. OK. Bine.

Aproape ca incepe sa-mi para rau ca n-am cazut in tembelismul vostru de a posta aceeasi caterinca penibila over and over and over again.

l.e.: De fapt, stai sa incerc, what do I have to lose?

...Hah, hah, hah, tzatze, hah hah, roscata faina fa, hah hah hah, bruneta e tarfa proasta, ba, hah hah hah, vreau ca fii-mea si nevasta-mea sa pozeze in Playboy ca-s gagici misto ca Triss ba, hah hah hah, ce prosti e astia de fac analiza de caracter, hah hah hah, ce jmekeri si jukari suntem noi ca ne plac tzatze si femei bah, hah hah ha

brb, need to take a shower, that felt filthy
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Singurul lucru de care trebuie să-ți pară rău este penibilitatea cu care ai reușit să umpli 2 pagini. Gg. Și înainte să zici că "but muh opinions!", află că n-are nimeni nicio treabă cu ce personaje detești. Felul în care te dezlănțui însă, oh wow...
REMEMBER CITADEL
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Imi pare rau, singurii penibili sunt persoanele care nu vad nimic in neregula cu personaje (fictive sau nu) proaste - sau care joaca un joc gen W3 pt tzatze si sex, cum sunt 90% convins ca a facut-o ola small dickie

De asemenea, penibili sunt cei care nu-s in stare sa poarte o discutie normala pe un personaj fictiv, pe o "analiza de text" cum ar veni.

Ma rog, fiecare dupa posibilitati, ce pot sa spun...
lurker
Space Invader

Post by lurker »

just passing through
ne0lith » 3 Jun 2015, 07:00 wrote:Geralt este efectiv o scandura cu voce.
Image
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Da, asa ar fi trebuit sa arate de fapt Geralt (a se citi pe un ton serios de nivel mediu, cu o mica inflexiune a vocii fata de celelalte doua stari aproape identice ale mele, serios low si serios high).
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Hidden treasure marker -> ridica scrisoare -> citeste scrisoare -> foloseste witcher senses ca sa te scufunzi undeva langa scrisoare si sa deschizi un chest.

Vreo 4 de-astea intr-o zona foarte restransa in Velen. Puteau si ei sa le diversifice putin :< Mai e cineva care incearca sa faca toate secondary stuffs?
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Pătrunjelu' » Wed Jun 03, 2015 1:11 pm wrote:Vreo 4 de-astea intr-o zona foarte restransa in Velen. Puteau si ei sa le diversifice putin :< Mai e cineva care incearca sa faca toate secondary stuffs?
Ce zici tu sunt de-a dreptul terțiare, nu secundare. Eu le fac doar dacă sunt în zonă și am chef pe moment. Cum ziceam mai devreme, bucurați-vă de poveste și faceți doar ce pare interesant. Play it like Witcher, not Skyrim.
REMEMBER CITADEL
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Eu unul mai explorez numeroasele ? ramase atunci cand ma trezesc ca am nevoie de un ochi sau de o limba sau de un oua, ceva pt crafting.
Sau cand mai am nevoie de doar cateva sute XP pt Level Up
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Fedaykin, îţi recomand călduros să ceteşti din Sapkowski şi să vezi ecranizarea (serialul, nu filmul de două ore) înainte să te mai minunezi încă zece pagini de thread împreună cu ola despre cum e portretizată muierea respectivă. :)

Poveste: dintr-o clasă formată preponderent din panseluţe care visau doar Sex and the City, aveau creierii ciuruiţi de cununii pe faleză cu domnişoare de onoare îmbrăcate într-un roz respingător and all that shit, singura care a avut prezenţa de spirit să vină lângă mine şi să mă ia de după gât, aşa încât să acopere geamul pe care tocmai îl spărsesem când a intrat paznicul în sală, alarmat de zgomot, a fost probabil cea mai hardcore fată de genul ăsta. Aşa că înainte să mănânci căcat despre tipologiile alea, gândeşte-te că e vorba de fiinţe, pe care, dacă le desconsideri prea mult, s-ar putea să-ţi faci chiar ţie un deserviciu. And usually they're good fun, too, fiindcă nu se strâmbă sub povara gândurilor despre cât de proastă e lumea în general, să nu facă riduri, ci obişnuiesc să trăiască pe bune :)

Eu vreau un pictorial cu strigoaica din primul Witcher în coşciug şi pe lângă el, alături de foste, actuale şi viitoare victime, cu umbra lui Geralt intrând ameninţător în fiecare cadru. Şi o şaormă să meargă lângă revistă, că mi-e foame.
Last edited by caleb on 3 Jun 2015, 16:39, edited 2 times in total.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Fedaykin, îţi recomand călduros să ceteşti din Sapkowski şi să vezi ecranizarea (serialul, nu filmul de două ore) înainte să te minunezi atât de cum e portretizată muierea respectivă. :)
Am incercat la un moment dat sa vad primul episod, dar fiind uploadate acum mai bine de jumatate de deceniu, in 240p, necesita un efort constient pt a duce pana la capat.

Mar rog, presupun ca se gasesc si pe un torrent la calitate mai decenta, dar sincer am inteles ca e doar o imbunatatire marginala asupra filmului.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Lol, filmul e de căcat, serialul nu. Nu e o îmbunătățire marginală.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

:? Dacă ignori partea de SpecialEfNex, e o vizionare foarte, foarte mişto. Şi actorul e bestial în rolul lui Geralt.
ola small dickie
Big Daddy

caleb » Wed Jun 03, 2015 3:24 pm wrote:Fedaykin, îţi recomand călduros să ceteşti din Sapkowski şi să vezi ecranizarea (serialul, nu filmul de două ore) înainte să te mai minunezi încă zece pagini de thread împreună cu ola despre cum e portretizată muierea respectivă. :)
correction. eu nu m-am minunat despre cum e portretizata muierea respectiva. nici n-am cum, n-am jucat niciun witcher. m-am minunat de cum o descrie Feydakin si de ce pareri are despre acest personaj. pareri care ma amuza fara sa fie nevoie sa cunosc personajul din joc.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

eu nu m-am minunat despre cum e portretizata muierea respectiva. nici n-am cum, n-am jucat niciun witcher
...maximum shitpoasting, then.

No, recunosc ca, atunci cand am citit Blood of Elves, am zis initial "hai sa vedem cum e varianta originala a personajului, nu cum au facut-o sa fie cei de la CDPR in jocuri".
Singura ocazie in care m-a amuzat la inceput si mi-a scos un "the lass has spirit, eh?" a fost cand a aflat ca tanara copila Ciri e la ciclu si a dat iama in Witcherii de la Kaer Morhen ca habar n-aveau de detaliul asta si ca incerca sa ii puna la punct.
...apoi am realizat ca in continuare a reactionat ca o pipitza ordinara, pt ca unul din personaje i-o taie direct "Si crezi ca atunci cand o sa fie fata in fata cu vreo lighioana, bestia respectiva o sa tina cont de detaliul ala? Trebuie sa invete sa se descurce si cu neajunsurile de a fi femeie" - asa ca desi impresia initiala era una de simpatie vis-a-vis de reactia ei vulcanica, dupa ce coci mai mult de 2 ganduri iti dai seama cat de mult se afla in eroare.

Lasand la o parte primul moment in care da de Geralt in carte - fara nici un preambul, fara nimic se trezeste ca il ia in brate si mai-mai sa ajunga la climax. Asta cat timp Geralt, vizibil jenat, incerca sa o dezlipeasca de el.

In alte cuvinte, fix genul de reactii/moduri de gandire care te lasa cu un foarte puternic "WTF is wrong with you?!"
ola small dickie
Big Daddy

pitipoanca dracului!
Post Reply

Return to “Role Playing Games”