Dupa cum am zis - este numai si numai problema tadar din descrierile tale nu am detectat nicio problema la personajul virtual feminin Triss
Si btw, nu te-am intrebat daca s-ar bucura de sprijinul tau, ceea ce "it's a given" - ci daca ti-ar conveni
Dupa cum am zis - este numai si numai problema tadar din descrierile tale nu am detectat nicio problema la personajul virtual feminin Triss
ne0lith » 3 Jun 2015, 07:00 wrote:Geralt este efectiv o scandura cu voce.
Ce zici tu sunt de-a dreptul terțiare, nu secundare. Eu le fac doar dacă sunt în zonă și am chef pe moment. Cum ziceam mai devreme, bucurați-vă de poveste și faceți doar ce pare interesant. Play it like Witcher, not Skyrim.Pătrunjelu' » Wed Jun 03, 2015 1:11 pm wrote:Vreo 4 de-astea intr-o zona foarte restransa in Velen. Puteau si ei sa le diversifice putin :< Mai e cineva care incearca sa faca toate secondary stuffs?
Am incercat la un moment dat sa vad primul episod, dar fiind uploadate acum mai bine de jumatate de deceniu, in 240p, necesita un efort constient pt a duce pana la capat.Fedaykin, îţi recomand călduros să ceteşti din Sapkowski şi să vezi ecranizarea (serialul, nu filmul de două ore) înainte să te minunezi atât de cum e portretizată muierea respectivă.
correction. eu nu m-am minunat despre cum e portretizata muierea respectiva. nici n-am cum, n-am jucat niciun witcher. m-am minunat de cum o descrie Feydakin si de ce pareri are despre acest personaj. pareri care ma amuza fara sa fie nevoie sa cunosc personajul din joc.caleb » Wed Jun 03, 2015 3:24 pm wrote:Fedaykin, îţi recomand călduros să ceteşti din Sapkowski şi să vezi ecranizarea (serialul, nu filmul de două ore) înainte să te mai minunezi încă zece pagini de thread împreună cu ola despre cum e portretizată muierea respectivă.
...maximum shitpoasting, then.eu nu m-am minunat despre cum e portretizata muierea respectiva. nici n-am cum, n-am jucat niciun witcher
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests