Ma astept ca un politician sa stie sa faca mai mult decat sa se duca cu pâra la mama si tata. Pentru ca astea sunt majoritatea din interventiile ei si pe la comisiile europene si mai stiu eu, nu ea facand efectiv ceva pentru facut situatia mai intr-un fel sau altfel. Iar eu ma refer la partea in care oamenii sunt dati peste spate de "caracterul" ei cand caracterul ei politic este cel de paracios.Stokkolm » Sat Sep 13, 2014 12:50 pm wrote:Scaldatul la troaca e pragul de intrare in politica. Daca inca mai astepti cavalerul in armura starlucitoare sa vina si sa atraga simpatia a peste 50% din populatie fara sa fi avut nici o legatura cu politica inainte, iti recomant povestirile fratilor Grimm, ale lui Hans Christian Andersen, sau clasicele Harap-Alb, Praslea cel Voinic si merele de aur. Cred ca o sa gasesti printre ele ceva pe placul tau.DarthZombie » 12 Sep 2014, 20:42 wrote:Nu stiu de ce are lumea impresia ca Macovei face si drege. S-a scaldat in aceeasi troaca cu ailalti, nu e cu nimic mai presus de astia pe care ii acuza.
Discuţii politice, ca la cafenea
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
- ola small dickie
- Big Daddy
La ce te referi mai exact prin " pâra la mama si tata. Pentru ca astea sunt majoritatea din interventiile ei si pe la comisiile europene si mai stiu eu, nu ea facand efectiv ceva pentru facut situatia mai intr-un fel sau altfel."?
Eu stiam ca Monica Macovei a facut si alte lucruri inafara a ce incerci tu sa spui (si inca n-am inteles exact ce vrei sa spui). Iata cateva aspecte despre ea la indemana, de pe wiki:
Macovei received much praise internationally from politicians and the media for the reforms she implemented. EU Commissioner for Enlargement Olli Rehn stated that as a result of Macovei's efforts "For the first time in the history of the country, nobody is above the law."
European Commissioner for Justice Franco Frattini said that a "big part of the success of Romania's EU accession was achieved as a result of Macovei's work."
The Economist described Macovei as:
“ an effective administrator who has shaken up the structure and accountability of the judiciary and the prosecutor’s office. ”
Macovei was nominated for the Campaigner of the Year 2006 award, as part of the European Voice Europeans of the Year Awards, for "driving through tough laws tackling corruption and reforming the judiciary, improving her country’s readiness to join the EU."
Noted Romanian academic and former Foreign Minister Andrei Pleşu (who also briefly served as an advisor to President Băsescu) described Macovei, in her fight against corruption, as :
“ a fragile samurai, a translucent fighter..." ”
In plus Macovei este unul dintre personajele mult injurate de sleahta pesedista, de antena3 etc. Deja pentru mine e o certitudine ca daca superi porcii pesedisi sau antena3 inseamna ca esti un om bun si util. Inseamna ca faci sau ai facut ceva bun.
Eu stiam ca Monica Macovei a facut si alte lucruri inafara a ce incerci tu sa spui (si inca n-am inteles exact ce vrei sa spui). Iata cateva aspecte despre ea la indemana, de pe wiki:
Macovei received much praise internationally from politicians and the media for the reforms she implemented. EU Commissioner for Enlargement Olli Rehn stated that as a result of Macovei's efforts "For the first time in the history of the country, nobody is above the law."
European Commissioner for Justice Franco Frattini said that a "big part of the success of Romania's EU accession was achieved as a result of Macovei's work."
The Economist described Macovei as:
“ an effective administrator who has shaken up the structure and accountability of the judiciary and the prosecutor’s office. ”
Macovei was nominated for the Campaigner of the Year 2006 award, as part of the European Voice Europeans of the Year Awards, for "driving through tough laws tackling corruption and reforming the judiciary, improving her country’s readiness to join the EU."
Noted Romanian academic and former Foreign Minister Andrei Pleşu (who also briefly served as an advisor to President Băsescu) described Macovei, in her fight against corruption, as :
“ a fragile samurai, a translucent fighter..." ”
In plus Macovei este unul dintre personajele mult injurate de sleahta pesedista, de antena3 etc. Deja pentru mine e o certitudine ca daca superi porcii pesedisi sau antena3 inseamna ca esti un om bun si util. Inseamna ca faci sau ai facut ceva bun.
Pe langa astea activitatea ei in parlamentul european a fost no bullshit anticoruptie. Poate ai auzit de legea aia cu confiscarea extinsa a averilor, care a trecut de PE si trebuie adoptata de toate tarile membre. Aia e Legea Macovei, gen, si zice ca daca ai fost condamnat pt ca ai furat o mie de euro, dar tu ai avere de un milion de euro pe care nu o poti justifica, judecatorul iti poate confisca toata averea, presupunand ca e provenita tot din furt. Macovei e aia care tot propunea principii de integritate pt candidatii si conducatorii partidului si radeau burtosii de ea, in schimb parlamentari din state cu o justitie si nivel de trai la care noi putem spera doar pt copiii nostri alec sa mearga pe mana ei, fiind probabil cel mai apreciat reprezentant al romaniei in pe.
SINGURUL motiv pentru care Macovei e vazuta rau sunt antenele. Serios, toate magariile despre ea au venit de acolo. Voiculescu a mirosit-o primul ca e periculoasa si a declansat toata mania asta cu macovei procuror stalinist samd. Intre timp a intrat la inchisoare pt super furaciune dar asta nu inseamna neaparat ca avea interese ascunse atunci cand a denigrat-o, nu?
Macovei are sanse mici sa iasa pt ca e femeie. Romanii sunt mult prea misogini sa voteze o femeie presedinte. La fel cum nu ar vota un tigan/negru, un homosexual, unu care nu e crestin sau un ateu declarat.
SINGURUL motiv pentru care Macovei e vazuta rau sunt antenele. Serios, toate magariile despre ea au venit de acolo. Voiculescu a mirosit-o primul ca e periculoasa si a declansat toata mania asta cu macovei procuror stalinist samd. Intre timp a intrat la inchisoare pt super furaciune dar asta nu inseamna neaparat ca avea interese ascunse atunci cand a denigrat-o, nu?
Macovei are sanse mici sa iasa pt ca e femeie. Romanii sunt mult prea misogini sa voteze o femeie presedinte. La fel cum nu ar vota un tigan/negru, un homosexual, unu care nu e crestin sau un ateu declarat.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
aici ti-o zic pe fata, vorbesti prostiisekaba » 13 Sep 2014, 17:24 wrote:Macovei are sanse mici sa iasa pt ca e femeie.
nu o sa iasa Macovei din acelasi motive pentru care nici Udrea n-o sa fie - si nici una din "bube" nu e ca sunt ambele femei

Macovei nu o sa iasa presedinte din aceleasi motive ca Udrea? M-ai facut curios. Care-s alea?
I'm livin' in a love shadow
sa-ti zic unul destul de important: lipsa de electorat
Macovei nici nu are sustinere politica, absolut necesara; sa zicem ca ajunge presedinte .. pe urma ce, urla ca basescu la televizor?!
Macovei nici nu are sustinere politica, absolut necesara; sa zicem ca ajunge presedinte .. pe urma ce, urla ca basescu la televizor?!
Eu am o singura problema cu trecutul lui Macovei, cel putin din ce e prezentat pe wiki. Scrie intr-un paragraf ca a fost inlaturata din procuratura pentru intarzieri repetate in mai multe dosare, fara a se da insa amanunte.
NO COVER. ALL MAN.
Gasesti amanunte in articolul asta. In principiu a lasat-o mai moale cu meseria de procuror cand a inceput s-o arda p-afara la cursuri, seminarii si alte d-astea, s-a certat cu superiorul din cauza asta si ala cred ca i-a zis "da-ti demisia sau te dau eu afara"
Mai bine zis, nu are sponsori care sa o ajute in campania electorala si nu prea cred ca are o echipa capabila de a-i crea o imagine buna.zme-ul » Sat Sep 13, 2014 7:21 pm wrote:sa-ti zic unul destul de important: lipsa de electorat
Pacat ca e foarte anosta. Iti lasa impresia ca nu are personalitatea si charisma unui lider. Citisem putin despre ea inainte sa-i vad discursul si ma asteptam sa vad o femeie puternica, plina de forta si determinare. Needless to say, am fost dezamag.
Nu ma intelegeti gresit, nu zic aici ca n-o votez eu pentru ca e trista. Zic de ce n-o sa fie votata de oameni in general.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Doi consilieri locali ai pdl au trecut la psd si apoi au trecut din nou la pdl. Astia de la psd zic ca nu le da voie legea sa treaca la pdl. De asta imi vine mie cateodata numa pumni in gura sa le dau.
ca la noi, la nimeni
cateodata stai si te intrebi ce draq mai cautam noi in UE .. cum de n'am zburat ca berzele in tari mai calde?!?
cateodata stai si te intrebi ce draq mai cautam noi in UE .. cum de n'am zburat ca berzele in tari mai calde?!?
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
- ola small dickie
- Big Daddy
this made my morning
Un banner care il ironizeaza pe Mircea Badea, afisat deasupra pasajului Baneasa langa sediul Antena 3
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-s ... tena-3.htm
Un banner care il ironizeaza pe Mircea Badea, afisat deasupra pasajului Baneasa langa sediul Antena 3
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-s ... tena-3.htm
- brutalistu
- Hammer Haunt
http://www.reportervirtual.ro/2014/09/e ... ponta.html
Atacurile la adresa presei independente în vremea regimului Ponta nu mai au nicio limită. Ultima ”execuție” pregătită de guvernarea PSD, cu ajutorul cozilor sale de topor din TVR, este cea a jurnalistului Moise Guran (foto). Emisiunea acestuia – ”Biziday” – nu a mai primit aprobarea conducerii TVR pentru noua grilă de programe, au declarat pentru Reporter Virtual surse din piața media. Prin urmare, telespectatorii televiziunii publice nu se vor mai putea întâlni din această toamnă cu Moise Guran și cu emisiunea sa pe teme economice.
Guran a deranjat de prea multe ori guvernările de orice culoare prin analizele sale critice, dar corecte din punct de vedere jurnalistic, față de felul în care politicienii puterii administrează resursele bugetare. Mai mult, într-un interviu realizat în urmă cu exact un an, cu primul-ministru, jurnalistul nu l-a menajat câtuși de puțin pe Victor Ponta pe tema scandalului Roșia Montană. Filmul emisiunii din care premierul Ponta a ieșit foarte șifonat a circulat intens pe internet (vezi mai jos):
E cam exagerat articolul. Nici Moise Guran nu crede ca Ponta ar fi influentat direct scoaterea emisiunii din grila:
Adevarul este ca azi am emisiune. Sper sa am si luni, dar nu sunt sigur. Comitetul Director a decis revenirea la grila de vara. Cum eu n-am fost peste vara, daca nu revin asupra deciziei pana luni, atunci luni nu o sa am emisie. Tehnic vorbind, toamna astronomica incepe pe 23 septembrie. Altfel insa, revenirea la grila de vara e o chestie usor iresponsabila. Nu ca ma scot pe mine, dar nici UEFA Champions League n-a fost peste vara. Si aia costa frate! Vine Curtea de Conturi peste ei. De aia zic, cred ca pana luni mai au timp si nu m-as ambala sa il fac pe Ponta atat de capabil incat sa determine TVR-ul sa se sinucida financiar.
- ola small dickie
- Big Daddy
e ponta, nu-i ponta, e PSD-ul
"Interviu cu preşedintele TVR, Stelian Tănase: Sunt supus la presiuni politice enorme din partea cercurilor foarte înalte de la PSD. Mi se cere capul unui realizator. O SOLUŢIE E DESFIINŢAREA TVR "
http://www.gandul.info/interviurile-gan ... r-13294855
"Interviu cu preşedintele TVR, Stelian Tănase: Sunt supus la presiuni politice enorme din partea cercurilor foarte înalte de la PSD. Mi se cere capul unui realizator. O SOLUŢIE E DESFIINŢAREA TVR "
http://www.gandul.info/interviurile-gan ... r-13294855
Daca stie careva care dracu-i faza cu cardurile alea de sanatate, pls enlighten me.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu stiu frate eu imi astept cardul Cuore Rossonero.