Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
Din ce-am vazut, in ala trebuie sa faci bijnitzarie ordinara si smenuri imobiliare la greu, daca vrei sa ajungi grande.
NO COVER. ALL MAN.
Bard's Tale on Android. Works great.

I've just sined. Mi-am luat Diablo III. De trei zile nu mă culc sub ora 2 jumatate. Sâmbătă m-am îmbătat și am jucat până la 5 dimineața. Și când mă fwt văd mutiplicatoare de XP. O iau cu capu', pe bune.
For Honor - a devenit jocul meu pvp de suflet. "Inca un meci si ies" se transforma in ore si ore de taiat capete
Mass Effect: Andromeda - asa cum ma asteptam, cu siguranta nu e un joc atat de naspa pe cat lasa internetul sa se inteleaga. Problemele cu animatiile si cu interfata palesc in fata unui gameplay foarte bun. Nu poti sa ma plang de diminuarea spre inexistenta a componentei RPG pt ca jocurile din seria ME niciodata nu au fost RPG, iar acest aspect mi s-a parut totdeauna fortat. E un shooter cu skill-uri
. Partea de combat este excelenta, automatic cover functioneaza (aici aveam eu cele mai mari retineri), crafting-ul interesant (posibilitati de a altera armele drastic, schimband modul cum sunt folosite), locatii interesante de explorat, grafica frumoasa (si pe gtx 770m cu detalii spre minim arata excelent). Nu am incercat multiplayer-ul dar pare fun.

Mass Effect: Andromeda - asa cum ma asteptam, cu siguranta nu e un joc atat de naspa pe cat lasa internetul sa se inteleaga. Problemele cu animatiile si cu interfata palesc in fata unui gameplay foarte bun. Nu poti sa ma plang de diminuarea spre inexistenta a componentei RPG pt ca jocurile din seria ME niciodata nu au fost RPG, iar acest aspect mi s-a parut totdeauna fortat. E un shooter cu skill-uri

Sper ca ti-ai luat cu tot cu RoSDANiel wrote:I've just sined. Mi-am luat Diablo III. De trei zile nu mă culc sub ora 2 jumatate. Sâmbătă m-am îmbătat și am jucat până la 5 dimineața. Și când mă fwt văd mutiplicatoare de XP. O iau cu capu', pe bune.

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Nu am avut bani luna asta. Dar next month ofc.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
in sfarsit i-am batut pe aia doi in anor londo
Bayonetta: de cand vanam un joc de actiune in japoneza > fuck yeah, this is the game I wanted!
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Ajung in new londo inainte de un fog door si ma gandesc this is it, bosul. Imi amintesc tot ce-am auzit despre el cum trebuie sa folosesc un shield cu magic resist, bun dau equip, intru si... scari. Ok build up misto, fog door a ramas deci sigur e bosul, tin minte cum 'arena' e neagra toata. Ok ma gandesc, nu mai am estus flask dar eh nu-i bai il fac din prima ca sigur nu e cine stie ce. Cobor cobor cobor...ajung si-i negru tot (poate sa folosesc lanterna aia.... nahhh) fac un pas cad in gol You died... noice
Asa-i cand joci din auzite.
Daca explorai atent, poate intalneai un npc care-ti spunea exact ce trebuie sa faci ca sa eviti tragicul deznodamant.

Daca explorai atent, poate intalneai un npc care-ti spunea exact ce trebuie sa faci ca sa eviti tragicul deznodamant.

NO COVER. ALL MAN.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Pai nu aveam cum sa nu-l intalnesc caci el mi-a dat cheia pentru flood gates
doar ca atunci cand a vorbit de DLC stuff am crezut ca-i doar reclama. In fine am facut zona asta mai mult ca sa gasesc large ember

- TaikoKaira
- Headless Kamikaze
Eu am terminat luni Outlast 2 si am zis sa incep vinerea asta Little Nightmares. M-am uitat la niste review-uri si are note destul de mari, plus ca e si scurt. Pe langa asta, am mai jucat si The Witcher 3: Wild Hunt putin, sambata si duminica, intre reprizele de Outlast. 

Reviews: Far Cry, Far Cry 2, Little Nightmares, Broforce
"Death is inevitable. Our fear of it makes us play safe, blocks out emotion. It's a losing game. Without passion, you are already dead."
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
"Death is inevitable. Our fear of it makes us play safe, blocks out emotion. It's a losing game. Without passion, you are already dead."
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
new game plus - am terminat The Catacombs intai fiindca prima data cand le-am facut dupa anor londo erau prea usoare (probabil ca initial vroiau sa te trimita mai devreme acolo mai ales ca exista o diferenta uriasa stat wise intre ce-i in catacombs si ce-i in tomb of giants)
Pinwheel s-a terminat la fel de rapid insa, momentan folosesc balder blade +14 cu care am terminat jocul. Ma tenteaza sa ma indrept spre bigfukinswords in continuare dar poate sa incep alt personaj ca altfel stau cu 40 dex degeaba (plus ca am doar 20strength). In orice caz o sa-mi caut alta arma, m-am distrat destul cu baldur blade
Cred ca o sa ma apuc de dk2
Pinwheel s-a terminat la fel de rapid insa, momentan folosesc balder blade +14 cu care am terminat jocul. Ma tenteaza sa ma indrept spre bigfukinswords in continuare dar poate sa incep alt personaj ca altfel stau cu 40 dex degeaba (plus ca am doar 20strength). In orice caz o sa-mi caut alta arma, m-am distrat destul cu baldur blade
Cred ca o sa ma apuc de dk2
Ala-i foarte lung si foarte meh pe portiuni extinse, abia in dlcuri au reusit sa vina cu un level design interesant. Poti sa te apuci de ds3, now that it's got new and improved poise (
), dar daca vrei sa prinzi toate referintele din el, e bine sa ai si ds2 bifat.

NO COVER. ALL MAN.
Nu ma asteptam sa ma apuc de un joc si sa-l termin in aceeasi zi. Felicitari, Layers of Fear pentru suspans, poveste si panicaaaaaaa! ME WANT MOAR! Sper sa apara si Observer lunile astea, pare promitator.

Eu am terminat Layers of Fear anul trecut si pot sa spun ca la capitolul horror/mister/suspans a stat mult mai bine ca primul Outlast. Pai daca lumea se plange de Outlast, stau si ma gandesc cum ar reactiona la anumite faze totally fucked up din Layers of Fear
Mi-am luat si DLC-ul, l-am jucat un pic si m-am oprit undeva unde nu stiu cum sa rezolv un pârlit de puzzle.

Eu am avut flashuri din Amnesia si Scratches in timpul jocului. Primul Outlast nu l-am jucat, m-am apucat direct de partea a 2-a. Ce este DLC?

In principiu e un fel de expansion. In cazul lui Layers of Fear e asta:Ce este DLC
http://store.steampowered.com/app/49353 ... heritance/
- TaikoKaira
- Headless Kamikaze
Nu cred ca il poți numi chiar "expansion". E o completare mai scurtă, si, in general, mai săracă decat expansion-ul. Si durează aproximativ 2-3 ore (estimare din propria experienta).cg1700 wrote:In principiu e un fel de expansion. In cazul lui Layers of Fear e asta:Ce este DLC
http://store.steampowered.com/app/49353 ... heritance/
Reviews: Far Cry, Far Cry 2, Little Nightmares, Broforce
H1Z1 ati jucat ?