Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ne0lith
proxe.net

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by ne0lith »

DarthZombie wrote: 10 Oct 2018, 14:18 "nu vrea sa intre intr-o relatie cu o persoana transgender, deci transfobie!" - real talking point btw].
Perspective stupide de genul asta vin de la o minoritate vocala si extremista, nu stiu daca are rost sa fie luate in seama cand vorbesti de asigurarea unor drepturi egale pt LGBT. Poti lejer sa le ignori si sa fii pro egalitate.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

da, exact ce a zis neolith

observ in ultimul timp o tendinta din asta din ce in ce mai pregnanta si prezenta la unii de a baga in seama si de a se sari in sus legat de orice tampenie pe care o scot extrem de putini oameni. si de a ridica-o la rang de urmatoarea nebunie care va acoperi planeta, ce ne facem?

am un prieten care de ceva timp ma tot fute la cap cu fobia lui cu feminazi, in caz ca nu stiati, in scurt timp si romania va cadea sub plaga feminazi. si o sa se duca dracu toate societatea. sau alte tampenii de care am aflat recent - aia cu manspreading. wtf ?
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Aoleu, sunt femeie, dar porcaria aia cu menspreading ma enerveaza teribil. Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa mi se "invadeze" spatiul personal astfel si nici nu cred ca daca rogi pe cineva sa stea putin mai strans nu o sa te refuze.

Toata lumea e ofensata de tot in ultimul timp. Nu e panica. :mrgreen:
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.

Full-time quote-happy-tagger.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

DarthZombie wrote: 10 Oct 2018, 15:54 Uite de la Vice, aceeasi retorica si nu mai vorbim de un random dude care scrijeleste pe un blog chestiunea. Ma rog Vice e vai de ea de publicatie, dar e mare, e cunoscuta si nu e alde Breitbart.
Vice este un random dude blog. Iar articolul ala nu este un exemplu potrivit pentru ce spui tu.

In afara de cateva articole pe ici pe colo (plus ce investigatii mai faceau), vice nu merita citit. (mai ales vice.ro lol)
zme-ul

Post by zme-ul »

Ferrrrrrrrrdinand wrote: 10 Oct 2018, 13:58 Foarte educativ. Iar in scoala de la noi inca mai poate orice nebun sa fie profesor de religie, nu? Da ora aia e ok, numai sa nu fie prea progresist ca altfel maine ne transformam toti in gay, transexuali si feministi (the horror!!) :lol:
cum sa nu, exact despre asta vorbeam noi aici?

eu inca nush de ce nu ma atentionati ca sunt nazist, fascist, alb, xenofob, antisemit .. s.a.m.d. :lol:

---

daca il auzi pe unul ca se crede elicopter tu ce faci? ii canti in struna sau il iei de-o aripa si-l duci la doctor?
dar nu .. rolepplaying-ul a devenit o realitate - barbati care se cred femei, femei care se cred barati; altii mai inventeaza niste sexe si doamne fereste sa nu i te adresezi exact asa cum vrea el ca te ridica politia si te trezesti in tribunal
o nimica toata

---

"progresivismul" asta o sa va muste in cur de nu va vedeti, uitati ca sunteti albi, deci privilegiati? :P
Last edited by zme-ul on 10 Oct 2018, 18:23, edited 1 time in total.
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Nu cunosc personal pe nimeni de pe forum, dar sunt destul de sigura ca suntem albi pe aici in proportie de 99%... zic doar.

juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Pai pentru ca pe aici ne demonstrezi in general ca esti doar sexist.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

ola small dickie wrote: 10 Oct 2018, 16:09 alte tampenii de care am aflat recent - aia cu manspreading. wtf ?
I manspread like a bitch. Inca n-am patit nimic.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

juve3332 wrote: 10 Oct 2018, 18:20 Pai pentru ca pe aici ne demonstrezi in general ca esti doar sexist.
sexist? cum vine aia? ori misogin ori misantrop - alege
eu am zis ca va tratez pe toti la fel, fara discriminare :lol:
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

sexíst, -ă adj. Care are prejudecăți privitoare la deosebirile dintre sexe ◊ „Universitarul californian [are] ezitarea lui de a flata o femeie și de a trece astfel drept «sexist».” D. 140/95 p. 3 (din engl. sexist, fr. sexiste; BD, DMC 1970)

Se foloseste si cuvantul asta, la fel ca multe altele imprumutate din limba engleza.

zme-ul

Post by zme-ul »

Triggerix wrote: 10 Oct 2018, 18:29 sexíst, -ă adj. Care are prejudecăți privitoare la deosebirile dintre sexe ◊ „Universitarul californian [are] ezitarea lui de a flata o femeie și de a trece astfel drept «sexist».” D. 140/95 p. 3 (din engl. sexist, fr. sexiste; BD, DMC 1970)

Se foloseste si cuvantul asta, la fel ca multe altele imprumutate din limba engleza.
ma bucur ca ai inteles perfect .. defapt absolut nimic
eu am problema cu felul cum ganditi, nu cu ce aveti fiecare intre picioare - greu, nu? greu .. :lol:
Last edited by zme-ul on 10 Oct 2018, 18:36, edited 1 time in total.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

zme-ul wrote: 10 Oct 2018, 18:16 daca il auzi pe unul ca se crede elicopter tu ce faci? ii canti in struna sau il iei de-o aripa si-l duci la doctor?
dar nu .. rolepplaying-ul a devenit o realitate - barbati care se cred femei, femei care se cred barati; altii mai inventeaza niste sexe si doamne fereste sa nu i te adresezi exact asa cum vrea el ca te ridica politia si te trezesti in tribunal
o nimica toata
Deocamdata nu stiu sa fi fost cineva pedepsit ca s-a adresat cu un pronume nepreferat de persoana cu care vorbea. In schimb:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_u ... der_people
https://en.wikipedia.org/wiki/Violence_ ... GBT_people
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

zme-ul wrote: 10 Oct 2018, 18:26 sexist? cum vine aia? ori misogin ori misantrop - alege
Eu la partea aia ma refeream. Dar okay, vad ca tot nu te-ai apucat de citit. :mrgreen:
Last edited by Triggerix on 10 Oct 2018, 18:38, edited 1 time in total.

zme-ul

Post by zme-ul »

Ferrrrrrrrrdinand wrote: 10 Oct 2018, 18:36 Deocamdata nu stiu sa fi fost cineva pedepsit ca s-a adresat cu un pronume nepreferat de persoana cu care vorbea. In schimb:
aha, cum sa nu vezi decat partea ailalta si domne fereste sa tragi cu ochiul peste gard :lol:

transgender .. mor de ras! gramatica aia .. se intorc profesorii de limba romana in morminte
nu cumva transexual?
Last edited by zme-ul on 10 Oct 2018, 18:42, edited 1 time in total.
ciolan
Headless Kamikaze

Post by ciolan »

zme-ul wrote: 10 Oct 2018, 18:16 daca il auzi pe unul ca se crede elicopter tu ce faci? ii canti in struna sau il iei de-o aripa si-l duci la doctor?
Pentru că un mascul care se crede femelă din aceeași specie cu a lui e fix același lucru cu un om care se crede șenilă de T-34. Da fix același lucru.

Ca să-ți răspund la întrebare, cît timp bărbatul-femeie-elicopter nu încearcă să decoleze de pe bloc fără un rotor funcțional, o să consider că totul ok și că nu are nevoie de internare. La fel și cu unul care se crede lampă. O să-i explic că e o lampă din aia cu panou solar și n-are rost să-și bage degetele în priză ca să lumineze noaptea, după care îl las în lumea lui dacă îi e mai bine acolo.
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Zmeule, ai grija. Am impresia ca opiniile pe care le exprimi pe acest thread te fac pasibil la a fi asasinat de agenti cyborg KGB care au rolul de a introduce o politie globala de respectare al persoanelor LGBTQ.
zme-ul

Post by zme-ul »

Ferrrrrrrrrdinand wrote: 10 Oct 2018, 18:41 Zmeule, ai grija. Am impresia ca opiniile pe care le exprimi pe acest thread te fac pasibil la a fi asasinat de agenti cyborg KGB care au rolul de a introduce o politie globala de respectare al persoanelor LGBTQ.
mhm, cum sa nu
elicoptere pe la IAR Ghimbav ceva? nu?

ia fuguta, luati voi mana de la mana si reparati economia Romaniei, vad ca p'asta cu "discriminarea de gen" ati facut-o praf :P
nu-si mai aduce nimeni aminte cand dobitocul ala de Dragnea o ardea cu "discriminarea de gen" cand a numit-o pe vaca aia prim-ministru
cum, se poate? liberalism nu alta :lol: asa sa va ajute dumnezeu!
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Image

juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

:roll: Zme-ul aducand in discutie gramatica.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Eu ma cred masina de facut sex, nu om
Post Reply

Return to “Cafenea”