Awesome Fails
Re: Awesome Fails
Odata i-am chemat pe unii de la service ca tocmai montasem masina de spalat cea noua si nu tragea apa, dintr-un motiv misterios. Au venit aia, s-au uitat si au descoperit problema: era robinetul inchis. Mi-am cerut scuze ca i-am deranjat degeaba, le-am dat 10 lei de o bere si au plecat.
I'm livin' in a love shadow
cg, de fiecare data cand mai ai treaba cu un robinet/surub, intinde degetul mare de la mana dreapta si strange celelalte degete in palma. Sensul in care strangi degetele e cel in care trebuie sa rotesti ca sa inchizi robinetul/strangi surubul pe directia indicata de degetul mare.
castr0ny, vezi sa fie apa inchisa inainte sa te apuci de instalatii.

castr0ny, vezi sa fie apa inchisa inainte sa te apuci de instalatii.

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
o sa vina toata firma sa se uite cum il montezi. o sa stea toti in spatele tau si tu o sa stai in 4 labe si o sa ti se vada jumate de cur in timp ce mesteresti acolo si o sa realizezi asta dar nu o sa faci nimic in legatura cu asta si o sa lucrezi sub presiune si mai mare. du-te mai bine cu o salopetachestr0ny wrote:Picura robinetul din bucataria de la munca si ieri ma laudam ca stiu eu sa schimb bateria, da' nu am chei. Azi ma asteapta o baterie nou-nouta si un set complet de chei. I dun goof'd.
Ce incearca Waaagh sa zica intr-un mod foarte complicar e "righty tightly, lefty loosely".cg1700 wrote:@Waaagh
Mersi de sfat.
Am fost la magazin sa-mi iau de mancare, iar cand am ajuns acasa am constatat ca am nimerit o caserola cu carne de vita imputita. Dezamagit, m-am intors la magazin sa le arat. Acolo am vorbit cu o fata care m-a trimis la servicii clienti. La servicii clienti le-am dat sa miroase ca sa se confirme treaba, au facut gestul de greata dupa care mi-au dat banii inapoi.
Faza naspa e ca mie imi era deja foame cand luasem prima oara carnea. Nu degeaba o dadeau la jumate de pret, dar prima oara nu m-am prins si am cazut in capcana.
Faza naspa e ca mie imi era deja foame cand luasem prima oara carnea. Nu degeaba o dadeau la jumate de pret, dar prima oara nu m-am prins si am cazut in capcana.
Last edited by stef on 18 Aug 2016, 12:42, edited 2 times in total.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sa nu mai mirosim inainte sa mancam.
Solutie ola small dickiana: mai intai ne prindem un carlig de nas si dupa aia incepem sa gatim carne sau sa mancam branza din Franta/Belgia.
Consumatorii de branza imputita sunt un mister si pentru mine. Oh well, suntem ceea ce mancam. 

NO COVER. ALL MAN.
Mie imi place gorgonzola pe pizza, dar nu cred ca as incerca sa o mananc in alt context.
Absolut corect, humans are junk so we eat junk food. Niciodata nu am inteles uimirea unora, asta pe langa problema cu branza.Waaagh! wrote:Oh well, suntem ceea ce mancam.

- ola small dickie
- Big Daddy
Eu mananc doar bomboane Raffaello. Oamenii sunt ceea ce mananca. Voi sunteti junk. Eu sunt Raffaello.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Adica pufos pe dinafara, tare pe dinauntru.
Fiecare este liber sa manance orice isi doreste, de la branza imputita la telina, de la Raffaello la galeti de pui de la KFC. Doar sa nu inceapa sa o arda ca veganii pe internet, ca este DREPTUL lor sa se laude ca sunt vegani si ca "fericiti cei care mananca praz, ca a lor este imparatia cerurilor".
Fiecare este liber sa manance orice isi doreste, de la branza imputita la telina, de la Raffaello la galeti de pui de la KFC. Doar sa nu inceapa sa o arda ca veganii pe internet, ca este DREPTUL lor sa se laude ca sunt vegani si ca "fericiti cei care mananca praz, ca a lor este imparatia cerurilor".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- DarthZombie
- Dremora Lord
Dar stai asa, ca drepturile lor nu se limiteaza la laude, ci si la agasat pe cei din jur cu apelative de tipul "criminal", "egoist" si "urasti natura". Pentru ca nu-i asa, plantele nu-s fiinte vii si ca atare nu merita protejate de activism militant.
Cine anume te-a agasat pe tine vreodata cu fazele astea? 

- DarthZombie
- Dremora Lord
Pe mine personal nu, incerc sa evit oamenii care se identifica cu o ideologie.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Mananc doar rucola, merg doar pe bicicleta, folosesc doar baterii reciclabile, joc doar jocuri video de pe Steam, fac sex doar printr-un cearsaf, pentru ca RESPECT natura. Asa ne-a vrut Dumnezeu!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...