Despre leftclickghinea.ro

leftclickghinea.ro este site-ul lui Marius Ghinea

Moderator: Marius Ghinea

Locked
User avatar
Marius Ghinea
Zergling
Posts: 249
Joined: 26 Mar 2014, 15:33

Despre leftclickghinea.ro

Post by Marius Ghinea »

Zis cit mai pe scurt, leftclickghinea.ro este o pagina de web pe care vreau sa-mi desfasor activitatea de jurnalist in domeniul jocurilor, intocmai precum o faceam in Level. Libertatea de a-mi alege subiectele face ca rubricile sa fie mai multe si mai variate decit cele de pe hirtie la care obisnuiam sa contribui. Despre continutul acestora aflati mai multe apasind butonul de "About" de pe pagina leftclickghinea.ro.

Obiectivul meu este ca, treptat, dupa scurgerea unei perioade de 2 luni in care pagina se va afla in stadiul beta, sa atrag suficiente contributii pe Patreon pentru a putea continua aceasta activitate jurnalistica. Inca de pe acum va spun, insa, ca intreg continutul paginii leftclickghinea.ro va fi disponibil tuturor, fara discriminare, indiferent daca este vorba despre contributori pe Patreon sau nu.

Va rog sa apasati si butonul "Politica de confidentialitate", pentru a capata lamuriri privind viziunea mea asupra propriei pagini de web si in ceea ce priveste folosirea datelor personale ale vizitatorilor. Mai mult, imi este de folos daca imi puteti raporta existenta vreunui cookie pe pagina leftclickghinea.ro care pare sa colecteze date despre vizitatorii sai.

Daca proiectul meu va place si considerati ca merita efortul, va rog frumos sa il faceti cunoscut si altora, prin redistribuirea pe Facebook si/sau Twitter a postarilor paginilor corespunzatoare leftclickghinea.ro de pe retelele respective de socializare. In acest scop, mi-ar fi de un real folos daca ati urmari paginile de Facebook si/sau Twitter ale leftclickghinea.ro.

Aceasta sectiune a forumului candaparerevista.ro mi-a fost pusa la dispozitie cu gratie de catre administratorii sai. Le multumesc din adincul inimii atit pentru asta, cit si pentru intreaga lor activitate aici si pe candaparerevista.ro, locuri fara de care amintirea muncii atitor oameni care am dat numele Level ar ramine doar atit, o amintire.

In aceasta sectiune veti putea discuta despre pagina leftclickghinea.ro, despre articolele pe care le voi posta pe aceasta. Mesajele voastre imi vor fi de mare, mare folos.

Multumesc.
Locked

Return to “left click Ghinea”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest