Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

Post Reply
User avatar
Mahdi
Necromancer
Posts: 4672
Joined: 2 Mar 2014, 16:23
Contact:

Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by Mahdi » 15 May 2020, 19:05

REMEMBER CITADEL
User avatar
rdo
Pig Cop
Posts: 910
Joined: 3 Mar 2014, 23:56
Location: Piatra-Neamt

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by rdo » 15 May 2020, 20:38

ola - pt carmageddon, GTA, prince of persia, quake 2
User avatar
MC
Hammer Haunt
Posts: 2247
Joined: 3 Mar 2014, 00:11

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by MC » 15 May 2020, 20:48

Votul meu merge la ola
Lista lui edgar e cam monotona. 6 din 10 alegeri sunt Devil May cry si Metal Gear Solid. Intro-uri bune, dar apreciez mai mult diversitatea.
User avatar
FlashBat03
Headcrab
Posts: 92
Joined: 18 Aug 2019, 23:36

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by FlashBat03 » 15 May 2020, 21:35

Bună ziua! :D

Rezultatul acestei lupte este... :shock:
Spoiler:
... :o
Spoiler:
Quan Chi WINS
Image
Felicitări Edgar! :oops:
“Hard work is worthless for those that don’t believe in themselves.” Naruto Uzumaki :D
User avatar
marvas
vrășmaș mârșav
Posts: 2908
Joined: 3 Mar 2014, 01:21

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by marvas » 16 May 2020, 00:24

la diferenta de 3 puncte, vot pentru ola
User avatar
Waaagh!
Forum Warlord
Posts: 4124
Joined: 2 Mar 2014, 16:23

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by Waaagh! » 16 May 2020, 10:29

Greu de rezonat cu oricare dintre aceste liste. Ola are avantajul umorului la limita cretinului din titluri clasice precum Day of the Tentacle si Sam&Max Hit The Road. GTA5 intra bine pentru cine apreciaza cliseele romantate cu interlopi, iar din Duke Nukem Forever nu raman decat cei cativa fulgi de nostalgie din intro, jocul propriu-zis fiind sub nivelul faunei de elesteu.

Sunt complet extraterestru fata de sensul si mesajul propunerilor lui Edgar, singura inteligibila pentru mine fiind MGS3 datorita aerului de generic pentru James Bond in vremurile cand agentul puncta succes dupa succes atat in plan profesional, cat mai ales personal, desi nu tragea de fiare.

Votez ola small dickie.
THE DARKNESS SHINES WITH ESHIN EYES
User avatar
Triggerix
Babe of the day
Posts: 1510
Joined: 4 Aug 2018, 13:37

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by Triggerix » 16 May 2020, 15:54

2 puncte pentru intro-urile pe care le-aș fi ales și eu, 1 pentru cele care mi-au plăcut și pe care nu le-aș fi ales și 0 pentru chestii nașpa.
Spoiler for Edgar:
Mi-au plăcut foarte tare:
 • Metal Gear Solid 4. Din câte observ avem aici un Kojima fanboy (which I approve of).
 • Metal Gear Solid V – The Phantom Pain. Mi-a plăcut un picuț mai mult decât cel mai sus menționat, în principiu pentru imagistică.
 • Silent Hill 3. Din motive pe care nu știu dacă mai e nevoie să le menționez pentru că la fel ca primul și al doilea joc, ăsta e făcut de aceeași echipă.
Nu mi-au plăcut:
 • Mortal Kombat 4. Nu știu dacă aș fi ales un astfel de joc pentru că este cam, eh, deși clasic și pe care-l știe cam toată lumea, nu e un intro excepțional.
 • Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Nu pentru că e neapărat prost, ci pentru că e o secvență de credits care nu-mi inspiră absolut nimic.
Spoiler for ola small dickie:
Mi-au plăcut foarte tare:
 • Outlaws. Se vede un model în alegerile domnului small dickie dar e ok pentru că îmi place stilul ăsta de intro. A bit funny dar interesante și drăguțe.
 • Grand Theft Auto V. A fost așa serios și o să te lovească tare dacă ai daddy issues (eu n-am dar zic așa ca fapt divers). Glumesc. A fost amuzant rant-ul tipului.
 • Duke Nukem Forever. Hide yo’ wife, hide yo’ kids pentru că dacă le arăți acest intro nu o să mai facă altceva decât să se joace jocul ăsta. It’s true, I haven’t seen my wife since 3 days ago.
Nu mi-au plăcut:
 • Carmageddon. Mie nu-mi plac mașinile și nici jocurile cu mașini (cred că e a 3-a oară când zic asta).
 • Quake II. Ăsta mi s-a părut teribil de plictisitor și cam atâta dar am reușit să-l văd pe tot (tot degeaba că nu mi-a plăcut).
Mi-au plăcut în mod deosebit:
 • Day of the Tentacle care m-a făcut să râd destul de tare. Din nou, sunt fană a stilului ăsta de intro și această alegere a avut ceva ce mi-a plăcut în mod special.
 • Sam & Max Hit the Road. Cam același lucru ca ce am scris mai sus deși nu a fost la fel de amuzant ca celălalt pentru mine.
Tl;dr: vot domnul dickie, small dickie.
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.

Full-time quote-happy-tagger.
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 12643
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Constanta
Contact:

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by ola small dickie » 16 May 2020, 16:31

:lol: multumesc triggerix pt aprecieri, m am bucurat dar am si ras
http://cu-mausul-in-lanul-de-secara.blogspot.ro/

Toto, aici nu pare sa fie Constanta.

MUIE PSD!

Currently playing: Lair of the Clockwork God
User avatar
TG
Dremora Lord
Posts: 4366
Joined: 1 Mar 2014, 20:08
Contact:

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by TG » 17 May 2020, 19:19

Indiferent cum o dau, listele ar ieși la egalitate aici dacă ar fi să judec strict algere cu alegere. Nu pot să zic că vreuna dintre ele mi-a plăcut în mod special, nu există alegeri pe care le-aș fi luat prin ele. Lipsa de varietate îl trage mai mult în jos pe Edgar. Sigur, îmi place MTG, îmi plac și intro-urile DMC, dar... sunt... prea... multe. Iar calitatea variază între ele. Surprinzător, cel mai mult mi-a plăcut MTG3, Phantom Pain mi se pare destul de slab actually. Ground Zeros a lui Mahdi ar fi crescut mult valoarea aici.

Îmi place stilul de intro DMC, love me that anime action shit. Dar la fel, se putea extrapola cam tot ce trebuie din DMC 3 sau 4, nu știu dacă era nevoie de restul.

Măi ola, o să te votez pentru că farmecul filmulețelor introductive din Sam and Max sau Day of the Tentacle e de nedisputat și am o slăbiciune și pentru cel din Outlaws.

Ce apreciez este că ambii au strâns niște alegeri ultra-personale, do or die, no prisoners taken sort of shit. Îți trebuie coaie să alegi Guilty Gear sau Prince din fucking '89.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
User avatar
Pătrunjelu'
Global Belit
Posts: 3516
Joined: 2 Mar 2014, 14:27

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by Pătrunjelu' » 17 May 2020, 22:57

Nu-s super happy cu niciuna din liste, dar daca ar fi sa aleg, as merge pe Edgar. De la ola as fi vrut eu PoP. Mi-a placut in special intro-ul de la Snake Eater, exemplu bun de Kojima care incearca sa urle I WANT TO MAKE A MOVIE SO GODDAMN BAD dar nu poate.

So, Edgar.
Image
User avatar
joonior_bmf
Gravity e un film misto
Posts: 5429
Joined: 3 Mar 2014, 18:32
Contact:

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by joonior_bmf » 17 May 2020, 23:30

Lista lui Edgar imi ademeneste substratul adolescentin cu Guilty Gear si Devil May Cry. Ngl, sunt salty ca nu am prins Red Alert 3 si DMC3, dar chiar nu le puteam face loc in prima jumatate a listei. Am jucat DMC 5 anul trecut. A fost ok, dar l-as plasa sub 3. Si peste 4. Incidental, si la intros tot asa ramane clasamentul. Confruntarea in ploaie a gemenilor din 3 imi place cel mai mult din serie. Vad ca ai omis DmC, totusi. Eram tentat sa-l bag eu, dar ar fi palit in comparatie cu astea. MGS: Phantom Pain are Omul Ce A Vandut Lumea, dar cam atat; Snake Eater e cel mai fain, prin trimiterea la o anumita serie, pe care ai mentionat-o deja; iar in 4 nu inteleg cine se bate cu cine, dar mi-a ramas in memorie ca razboiul s-a schimbat. La SH3 imi place muzica de pe fundal, si desi nu are impactul primelor 2, ramane cu un nivel peste multe jocuri de gen la intro.

Ola m-a bubuit cu clasice. La Outlaws si Sam & Max nu pot sa nu apreciez animatia. Day Of The Tentacle si LBA2 sunt adorabile si wholesome. Freddy Pharkas are melodia catchy si amuzanta. La Quake 2 apropierea de planeta e promitatoare, si m-as fi multumit cu o intrare in orbita, sau o aterizare urmata de ciuruiala. Dar haosul de la flyby nu o salveaza, si pana la urma nu mai inteleg mare lucru. Poate m-ar fi ajutat daca l-as fi jucat. Prince Of Persia: succint, ii inteleg valoarea, dar sunt din alta generatie si nu il pot aprecia cum trebuie. Asta ar fi cazul cu multe intros clasice. GTA5: bun joc, cel mai bun din serie pana acum (desi nu am inceput cu parerea asta, a devenit evident dupa cum il parcurg atm), dar introducerea e slabuta comparat cu VC si SA. Duke: primeste un pas pentru senioritate, dar un titlu ce s-a lasat asteptat atat de mult timp ar fi necesitat un intro de grad nuclear.

Ah, Quan Chi. Dude with the skulls. Cel mai misto moveset din MK4, 10yo me cummed pant. Cu Jax nu am sanse la skandenberg, dar l-as provoca la un concurs de a tine un ou intre 2 degete fara sa-l sparga.

Loviturile old school ale lui Ola sunt semnificative, dar pustanul din mine usor impresionabil s-a lasat sedus de Capcom si Soviet Tim Curry. Vot Edgar
Steam / GOG /PSN: jooniorbmf
User avatar
Mahdi
Necromancer
Posts: 4672
Joined: 2 Mar 2014, 16:23
Contact:

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by Mahdi » 18 May 2020, 10:14

Voi vota cu Edgar, că runda asta îmi place să țin cu the underdogs. Dar trebuie apreciată și performanța lui ola - cred că e prima dată în istoria drafturilor când e favoritul clar al unui duel.
REMEMBER CITADEL
User avatar
Azad
Adventurer Extraordinaire
Posts: 1006
Joined: 8 Mar 2014, 20:53

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by Azad » 18 May 2020, 13:26

Recunosc, ola m-a prins cu toate alegerile astea de jocuri adventure vechi. Mi se par fermecatoare. Iar GTA V il votez, de asemenea, pentru ca imi plac cliseele romantate cu interlopi. Carmaggedon are o muzica badass, Outlaws si Freddy Pharkas mi se par de asemenea tare faine. Duke Nukem Forever nu m-a impresionat, dar pentru Prince of Persia cel vechi iti trebuie intr-adevar balls of steel. Quake incepe atmosferic, I like it, dar copilul din mine ar fi preferat intro-ul de la Quake 3 Arena pentru nostalgie.

De la Edgar imi plac intro-urile la DmC 3, 4, chiar si Guilty Gear. The Phantom Pain are, intr-adevar, The Man Who Sold The World, dar mi se pare sub alte intro-uri MGS. Red Alert 3 il voiam pentru lista mea, deci apreciez alegerea. Silent Hill 3 cred ca e preferatul meu din lista lui Edgar, de o valoare apropiata de primele doua SH-uri. In rest, s-a mai spus, prea putina varietate. Still, o lista faina cu multe alegeri la care nu m-as fi gandit.

Votez ola, cu mentiunea ca SH 3 a fost intro-ul cel mai memorabil din duelul asta.
User avatar
ne0lith
proxe.net
Posts: 1261
Joined: 2 Mar 2014, 15:58

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by ne0lith » 18 May 2020, 13:28

Aici ambele liste sunt departe de gusturile mele. Din lista lui Edgar mi-a placut foarte mult intro-ul lui MGS 4, iar cel din Devil May Cry 5 a fost antrenant pana la final. Misto, dar nu foarte realist.

Ola are o lista plina de clasice intr-adevar, dar cum nu prea m-a prins niciodata niciodata stilul asta copilaros si vesel gen Day of The Tentacle sau Little Big Adventure, au cam trecut pe langa mine. Sam and Max e singura alegere ce mi-a placut din lista sa, ceea ce pot sa zic ca m-a surprins. Carmageddon, PoP si Quake 2 sunt jocuri misto, dar la intro-uri n-as zice ca sunt speciale.

Votez Edgar.
"da" - chestrony, 2016
User avatar
TG
Dremora Lord
Posts: 4366
Joined: 1 Mar 2014, 20:08
Contact:

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by TG » 18 May 2020, 13:40

Nu-ti place veselia, cine-ar fi crezut? :lol:
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
User avatar
ne0lith
proxe.net
Posts: 1261
Joined: 2 Mar 2014, 15:58

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by ne0lith » 18 May 2020, 13:44

De unde-ai dedus tu asta? :lol:
"da" - chestrony, 2016
User avatar
Stokkolm
Hammer Haunt
Posts: 2437
Joined: 3 Mar 2014, 22:28

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by Stokkolm » 18 May 2020, 18:31

Nu stiam ca Mortal Kombat 4 are intro, versiunea piratata de 20 de mega pe care o stiam eu sigur nu avea asa ceva. Destul de dragut. Shinnok arata smecher, ar merge la avatar.

Cam mult Metal Gear Solid dar ce e bun e bun. Si Devil May Cry e destul de fun. Guilty Gear, inteleg ce vrea sa faca si e bine, doar alegerea muzicala nu m-a chiar convins.

Eram sigur ca ola o sa inceapa cu Day of the Tentacle. Mie unul mi se pare mai interesant intro-ul la Sam & Max Hit the Road si intentionam sa il aleg la mine pe lista. Outlaws si GTA V sunt excelente. Prince of Persia e simplu si scurt dar isi face treaba, chiar respect alegerea.

Per total votez Edgar.
they connected my ribs the wrong way and they short-circuit for you
User avatar
juve3332
Hammer Haunt
Posts: 1465
Joined: 3 Mar 2014, 11:06
Location: Terra Nova

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by juve3332 » 18 May 2020, 19:53

Ola small.
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 12643
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Constanta
Contact:

Re: Game Draft XVI: Optimi - Edgar vs. ola small dickie

Post by ola small dickie » 18 May 2020, 20:35

vot Edgar
http://cu-mausul-in-lanul-de-secara.blogspot.ro/

Toto, aici nu pare sa fie Constanta.

MUIE PSD!

Currently playing: Lair of the Clockwork God
Post Reply

Return to “Forum Drafts”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests